Tjejen som desperat vill gifta sig

Tjejen som desperat vill gifta sig

I natt har jag sovit som en prinsessa i sängen med de nya täckena, så ljuvliga, mjuka och perfekt varma. De hette medium just när det gällde värmen. Samt de är lite tyngre än våra förra täcken så det kändes PERFEKTA. Bellis och jag är fortfarande lite vissna, Bellis är sämre idag tyvärr men jag är väl något bättre så det går år rätt håll i alla fall med mig. Bellis ligger några dagar efter mig så hon kommer få vara hemma denna veckan från skolan. Det är ju trots allt bara tre dagar. Torsdag är röd sedan är fredagen en klämdag och då fick hon vara ledig, så även är måndagen ledig då skolan och fritis är stängt för planeringsdag. Därför blir det skola för henne härnäst tisdag vecka 20. BQ eller jag ska svänga förbi skolan i morgon och hämta material som fröken tyckte Bellis fick jobba lite med då hon orkade.

I går kikade BQ och jag på en film, ingen nyhet men ack så charmig och fin film. Den heter ⇛ Leap Year och finns på Netflix. Det handlar om Anna som så desperat vill gifta sig med sin pojkvän Jeremy, men han verkar inte tycka giftermålet är lika viktigt som Anna. När Jeremy åker till Dublin i jobbet bestämmer sig Anna för att åka och överraska honom och att hon ska fria i stället eftersom det är skottår. Det är en irländsk tradition att både kvinnor och män kan fria då, men det måste då vara den 29:e februari. Vägen dit blir brokig med inställda flyg, regnoväder, nya bekantskaper och annat krångel längst vägen. Där träffar hon även på Declan och deras bekantskap blir allt annat än lättsam

Toppenfilm och vi skrattade och mådde bra hela tiden, så ett hett tips till söndagskvällen ikväll ⇛ Leap year på Netflix

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Tjejen som desperat vill gifta sig

 1. Skönt med nytt täcke. Det är så viktigt med rätt täcke för en bra sömn. Tack för tipset på film. Jag tycker det är svårt att hitta filmer som är bra och det brukar sluta med att jag ger upp. Lättsamma filmer är skönt att titta på och då spelar det ingen roll om slutet är förutsägbart.

  Gillad av 1 person

 2. Skönt att du sover bra under ditt nya täcke 😊
  Drygt att ni fortfarande är lite krassliga. Å att Bellis är lite sämre. Hoppas att hon snart blir bättre.
  Det är så mysigt att se film ihop. Den filmen verkar bra. Tack för tipset 😊
  Ha det så bra! Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

 3. Tack för filmtipsen! Låter helt klart som en film jag kan tänka mig att se någon dag när jag vill se på något lättsamt.
  Hoppas att ni kryar på er snart, så tråkigt att tösen blivit sämre men skönt att hon kan få ta igen skolan lite på hemmaplan.

  Gillad av 1 person

 4. Bra med filmtips, tycker det är svårt att hitta bra filmer numera – det är mest serier som kommer som förslag. Kanske tur att det är kortvecka nu så att ni hinner krya på er ordentligt. Jag tycker att det är sååå skönt att bara ha 3 arbetsdagar innan vi åker till sommarhuset 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Så härligt med ett täcke som är perfekt varmt. Det behöver jag också ha. Åh, den filmen är så bra, rolig och fin. Dock så trodde jag inte att slutet skulle vara som det är 🙈

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.