Ja jag tror det går lika segt som snor!

Jag tror det går lika segt som snor!

Det är väldigt segdraget här hemma, i alla fall för mig. Min hals är fortsatt öm och jag är matt och snorig. Hade feber igår, men tror inte jag har idag, har inte tagit. Bellis hade 38,3 i temp igår och hon nyser mest, annars är hon pigg faktiskt. Igår fick hon alvedon för att få ner tempen. Så i bästa fall kan hon gå till skolan på tisdag kanske. Jag måste komma tillbaka och göra de tre sista dagarna på APL som jag nu förlorat. Nästa vecka går ju ej för jag hinner inte bli symptomfri i 2 dagar, samt att nästa vecka är det också en röd dag och Bellis är ledig fredag. Veckan efter är det då tänkt att jag ska tillbaka och göra de tre dagar som behövs och de sista uppgifterna de kräver. BQ är fortsatt frisk än så idag har han fått göra fler ärenden både åt mig, åt oss och även åt sig själv. Vi insåg igår att våra täcken är dags att byta ut, hualigen är äckligt egentligen när man tänker efter att man inte byter ut dem eller tvättar dem oftare. Nu har vi i alla fall sprillans nya fräscha täcken. Toppenbra kvalíte och känns sådär lagom mjuka, fluffiga och tunga. BQ och jag behöver inga tyngdtäcken, vet att många som förespråkar det massor. Vi sover bra som vi gör och jag vill inte ha för mycket tyngd på mig, skulle känna mig instängd då, BQ tycker lika så han valde ut toppenbra täcken med omsorg

Ruggigt fult med utväxt både på naglar och i håret!

Nästa vecka blir alltså att komma ikapp med de studieuppgifter jag behöver som ligger och väntar att jag ska börja med dem. Målet är att bli klar med dem för att sedan veckan efter jobba klart de tre sista dagarna på APL. Det känns lite konstigt nu har man ju vant sig vid att vara på deras avdelning och man tänker kommer barnen bli blyga för mig igen? Kommer det bara flyta på? Ja det visar sig. Hoppas också att jag kan komma ut på mina raska powerwalks igen också så jag får den motion jag behöver. Det känns avlägset nu efter som jag blir trött av att bara sitta och skriva detta blogginlägg.

Mitt mål nästa vecka är i alla fall också att göra om mina naglar, de är hemska nu. Röda naglar med halva nageln utväxt, det är ruggigt fult. Samt jag hoppas att jag kan gå på min inbokade frisörtid. Utväxten är inte så vidare snygg nu och nu när man inte är helt 100% frisk heller så är utväxten än värre i ens ögon. Jag har ju testat mig och har inte covid. Det gäller ju bara att bli frisk först.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Ja jag tror det går lika segt som snor!

 1. va bra att inte bq är sjuk än. och bra att du fick göra dagarna sen när ni är friska o krya. får hoppas bellis få gå på tisdag 🙂

  Gilla

 2. Det är verkligen jobbigt med feber och förkylning i dessa tider, man blir sjukt låst. Är det ”vanligt” virus eller covid ni har? Jag tycker det verkar tufft att vara sjuk när man har familj. Kan tänka mig att det medför massor av krångligheter, i och med skola och allt. Vad har ni gjort för att underlätta karantänen den här gången? Jag undrar helt enkelt om du har några karantäntips… finns det över huvud taget något kul man kan göra under sjukdagarna eller är det mest att uthärda dem? 😅 Krya på er!

  Gilla

 3. Usch och fy för förkylningar som inte tar slut… hoppas verkligen att det snart är färdigsnorat för er del… men skönt att maken inte blivit drabbad. Apropå täcken ja, jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla tyngdtäcken och det tog tid innan jag började tycka om det men nu älskar jag det och det känns inte tungt trots att det väger 9 kilo (det är ett helt styrketräningspass att byta påslakan på det), det känns som att bli omsluten i en stor kram….
  Krya på er nu

  Gilla

 4. Hoppas på att ni snart är friska så du kan bli klar med dina studier. Alltid drygt att vara sjuk men särskilt när man har viktiga saker som man missar..

  Gilla

 5. Så tråkigt att det är så segdraget med förkylningen.
  Hoppas att ni snart är på benen igen!
  Jag använder inte heller tyngdtäcke, sover bra ändå. Sambon har ett däremot och han sover väldigt mycket bättre med det än utan, eller jag sover i alla fall bättre när han har det än när han har ett vanligt täcke. Så jag antar att han med sover bättre även om han inte själv verkar reflektera över någon skillnad.

  Gilla

 6. De där förkylningarna kan vara långdragna. Det är så tråkigt. Hoppas det ger sig snart så du kan fortsätta med din APL. Förstod jag det rätt var det vara de dagarna kvar?

  Gilla

 7. Jag förstår att det känns segt men tur att din sambo är frisk så här långt. Härligt med nya täcken. Här sover man med kedje täcke och det är så stor skillnad för mig. Det är nog som allt att någonting inte passar alla. Hur skulle då världen vara? Hoppas du kan gå på din frisörtid och det skulle jag verkligen också behöva.

  Gilla

 8. Mm det är drygt när förkylning är långdraget. Man känner sig lite seg. Men inte så att man måste ligga hela tiden i soffan eller sängen. Men att anstränga sig tar död på en. Så bra att en är frisk hos er iaf 🙂

  Så skönt att köpa nya täcken. Hoppas att det var värt pengarna. Jag älskar nya sängkläder i sängen 🥰😃.

  Hoppas att barnen känner igen dig efter du varit borta några dagar.

  Om hår & naglar inte är perfekta. Vad gör det? Men skönt att du har tid för båda framöver. Alltid trevligt att få naglar & hår fixat 🙂.

  Ha det så bra! 🌸

  Gilla

 9. Så tråkigt att vara sjuk hoppas ni blir helt krya snart.
  Ja visst är det underbart med nya täcken – vi skulle nog behöva byta ut våra också.
  Barnen har nya men inte vi vuxna.
  Hoppas ni får en fin kväll

  Gilla

 10. Vad drygt att du fortfarande är krasslig. Tur att BQ klarat sig, det underlättar ju om någon annan kan handla och så där. Hoppas att Bellis piggnar till så att hon kan gå till skolan i veckan.
  Någon gång när jag haft grym utväxt på naglarna har jag målat över med typ glitter vilket lurar ögat lite iaf. Men nu är det väl bara du och familjen som ser dina naglar så det spelar kanske inte så stor roll 🙂
  Skulle vilja testa tyngdtäcke, men vill inte gå och köpa ett ifall jag inte gillar det. Men är lite nyfiken!
  Krya på dig!

  Gilla

 11. Vad jobbigt att du är förkyld och missar praktik. Men skönt att du inte har covid och kan fixa naglarna och håret nästa vecka. Krya på dig. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.