Otrohetsrykten – Har ni gjort slut?!

Otrohetsrykten – Har ni gjort slut?!

Kan väl inte påstå att jag är pigg, jag är en utslagen tös som legat i stort sett hela dagen. Jag är rosslig och ansträngd i andningen och hes. Har ont i halsen och jag är matt. Trodde faktiskt att jag fått covid, men provsvaret visade negativt vilket såklart är en lättnad. Så det är en vanlig dyngförkylning och nu ska jag vila mig frisk. Lite svårare när BQ jobbar och tösen också hemma, men det får gå, det gör det alltid. Ja Bellis ringde de hem från skolan idag, hennes lärare ringde och sa att Bellis inte var sig lik och att hon var matt och hostig. Dock har hon inte hostat något här hemma, men hon nyser emellanåt och har rosiga varma kinder men ändå ingen feber. BQ har börjat nysa lite nu ikväll, men verkar inte vara mer än så, så han verkar frisk än så länge.

På tal om något helt annat så kan verkligen MEDIA ha en så negativ inverkan och förstår inte hur människor kan vara så extremt elaka och psyka andra människor. Jag läste att Peg Parnevik får massa skit, hat och spekulationer och ⇛ påstående otrohetsrykten gällande sin pojkvän Filip Lamprechts som är med i Let´s Dance. Det har även hetsats och det fortsätter skrivas hat och spekulationer till henne och det har lett till att hon mår så dåligt nu att hon måste gå till psykolog för hon har ständiga ångestattacker. Hon berättar om det i sin ⇛ Podd pillowtalk med Peg och Penny och jag tycker så synd om dem båda. Kan ju inte vara så roligt för Filip heller att vara med i Let´s Dance när han vet att hans flickvän mår så dåligt och att det spekuleras så enormt kring honom. Tänk om de hade gjort slut, ska de behöva få allt detta hat, tidningsartiklar, media och nätartiklar då?

Jag förstår verkligen inte varför tidningar, media ska spekulera och skriva om totala osanningar? Det står t.o.m i flera artiklar att dem har gjort slut trots att de båda i videolänkar och då hon själv i sin podd berättar att dem inte har gjort slut – Filips svar om ⇛ Peg och uppbrottsspekulationerna. Är vi så här okänsliga, är vi såhär omogna och är det verkligen OK att bete sig såhär? Hur elaka får man vara?, hur känd man än är och hur feministisk då som Peg är så förtjänar man ändå inte att behöva detta. Hon är ändå en människa bakom skärmen hon också. Taskigt är vad det är och det är bara så lågt att man känner för att spotta på skärmen. Vissa tidningar och nätsajter borde verkligen inte finnas. Jag har läst runt lite om detta nu bara för att se och man blir ju mörkrädd hur de förvränger till det.

Jag hejar i alla fall på Filip i Let´s Dance

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Otrohetsrykten – Har ni gjort slut?!

 1. Skönt att det inte var covid. Men jobbigt att må så dåligt. Hoppas att en lugn helg kan krya på både dig och Bellis.

  Folk har väldigt lätt att göma sig bakom en skärm och skriva vad som helst tyvärr.
  Ännu värre är att just skvaller utav den elaka sorten är vad som säljer mest och vad som uttråkade människor hungrar efter.
  Där av jag inte läser skvaller tidningar och tar rykten med en nypa salt

  ”för om jag varken har sett eller hört med egna ord, hur kan jag då vet något om saken och det jag inte har en aning om kan jag inte yttra mig om, utan att det blir falska påståenden”.

  Gillad av 1 person

 2. Läser inte skvallertidningar då jag inte gillar skvaller och prat om andra, oavsett vem det än gäller.

  Trevlig helg 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Vad jobbigt att du inte mår bra❤️ Hoppas du mår bättre snart..
  ja folk kan verkligen vara så elaka och dom som är kända har känslor med. Fy så hemskt

  Gillad av 1 person

 4. ja det är sjukt att det går o pratar om andras privatliv att de mår så dpligg själva. oavsett otrohet el inte så behöver man inte ge någon hat för det.

  Gillad av 1 person

 5. Stackare som mår dåligt men tur du slapp covid. 🙂 Jo det här med osanningar i tidningar och nätet och allt var det kan finnas är så sjukt omoget och onödigt, varför liksom 🤔 men du, så fort jag har några nya bilder får du gärna hjälpa mig med header 😘 krya på dig ❤️

  Gillad av 1 person

 6. Skönt att testet var negativt i alla fall men tråkigt att du mår så dåligt.
  Ja media kan verkligen ställa till det. Jag läser sällan skvaller då jag inte tycker om att gotta mig i andras olycka, dessutom vet man ju aldrig vad som är sant eller inte.

  Gillad av 1 person

 7. Skönt att det inte var Covid. Ta hand om dig och hoppas att förkylningen ger med sig snabbt.
  Man är glad över att inte vara kändis och behöva stå ut med det de gör. Lider så med dem och det är vidrigt hur mycket de tror att känna människor ska kunna klara av.

  Gillad av 1 person

 8. Usch så tråkigt att du är så förkyld. Hoppas det går över snart och att de andra inte blir värre.

  Jag håller verkligen med dig angående Peg och Filip. Det är deras ensak för det första och för det andra kan sådana rykten skada dem

  Gillad av 1 person

 9. Så bra att du inte har covid men hoppas att du mår bättre snart.
  Så otroligt tråkigt att folk ska spekulera och att peg får så mycket hat. Vad världen skulle bli mycket bättre om folk istället skickade kärlek istället för hatkommentarer. Har inte sett på Lets dance denna säsong.

  Gillad av 1 person

 10. Usch och fy för hur du mår! Håller tummarna att övriga familjen inte får samma nu när de verkar få lite symptom de också. Det är ju enklare om någon annan vuxen är frisk när man är krasslig!
  Ja, fy för att vara offentlig när det gäller alla spekulationer. Det är ju ett under att de kan hålla ihop när det hela tiden ska skvallras och skapas rykten.
  Har inte kollat så mycket på Lets D så jag vet inte vem jag skulle heja på, Kanske kollar lite i helgen!
  Krya på dig!

  Gillad av 1 person

 11. Fy att du mår så dåligt. Hoppas att du iaf kan äta ❤️. Skönt ändå att covid testet var negativt 🙂.
  Hoppas att inte BQ med blir sjuk. Ändå lite mysigt att va hemma & bara mysa.

  Fy med hemskt om Peg Parnevik 😡😔. Men känns som alla kända personer måste ta sig an med den elaka pressen. Därför att det är ju inte första gången som pressen skriver osanning om kändisar.

  Jag hejar med på Philip i Lat’s dance 😊👏🏻. Hoppas att han vinner hela skiten så att han bevisar för pressen att han inte viker ner sig för vad pressen har skrivit.

  Ha det så bra❣️

  Gillad av 1 person

 12. Samtidigt tänker jag på att det är alla som köper tidningarna som bidrar till att sådant här får fortgå. Varje gång man handlar en skvallertidning bidrar vi till det klimatet där vi någonstans okejar att spekulera och sprida rykten. Oavsett hur dåligt det är så är det ju vi som lägger normen för sånt där. Helt galet men ja, typiskt människor kanske? Läste hjärnstark förut och där sa författaren att det är naturligt att vi skvallrar det är så vi kan sprida vår information och sedan komma närmare andra. Helt enkelt för att veta: Vem kan just jag lita på? I grunden är ju precis som alltid människan, en varelse som strävar efter överlevnad 🙂 .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.