Leva i karantän igen

Leva i karantän igen

Ja here we go again, jag har varit och tagit covidtest idag! Känt mig lite öm i kroppen som jag skrivit och idag vaknade jag med halsont och fortsatt öm kropp, samt snorig näsa och matt. Bokade tid för covidtest och nu inväntar jag svar på det, förhoppningsvis i morgon. Vet inte vad jag ska tro eller inte. Det är fler personal som blivit sjuka där jag är på APL och även fler barn. Det är 3 personal som jag vet samt fler barn på vår avd och på de andra två avdelningarna också som är i samma byggnad som vi också har kontakt med hela tiden. De hade inte fått svar på sina tester igår då jag var där så jag vet inte alls om någon är smittad. Jag tar inte ut något i förskott utan jag är nu hemma och vilar upp mig och får ta igen de 3 sista dagarna när jag är frisk igen på APL. Är så trött på det här, något så enormt. Konstigt att all covid ökar i landet trots att vi är så många som vaccinerat oss redan?!. Hörde att det var flera tusen som blivit smittade av covid trots att de har fått första sprutan ⇛ Vaccinerade mot covid-19 blir ändå sjuka. Svaret folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkare ger är att man är skyddad från att bli sjuk men inte att bli smittad.

BQ håller på att försöka lägga en tös som inte är så samarbetsvillig på att sova och jag inväntar att det ska bli klart så vi kan kika på sista avsnittet av ⇛ Heder säsong 2

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Leva i karantän igen

 1. Vaccinet skyddar ju inte mot smittan men däremot mot att man blir allvarligt sjuk. Med tanke på det kan ju smittan öka så klart trots vaccinationer.

  Gilla

 2. Trist att du har åkt på att blir sjuk. Jag är med jäkligt trött på covid skiten 😒. Börjar sluta hoppas att det kommer ta slut.
  Hoppas att ni fick tid till att titta klart på Heder 2. Jag har 30 min kvar 😊.
  Krya på dig❣️

  Gilla

 3. Hoppas att testet kommer tillbaka som negativt. Ja det är lite konstigt men man hoppas att vaccinet ska skydda en att bli så sjuk så man slipper åka till sjukhus om man blir smittad. Krya på dig!

  Gilla

 4. Hoppas på neg svar! Är verkligen många som är sjuka nu märker jag. Måste också testa mig ifall inte detta blir bra. Antar att jag måste haha! Många som tror att dom kan leva som vanligt bara för att man haft covid eller är vaccinerad. Men det är ju det som är lite obehagligt med att dom kan smitta utan att dom vet att man är sjuk själv. Jag hade en kompis som var full vaccinerad som fick covid, men inga symptom.

  Gilla

 5. Håller tummarna för att testet är negativt! Det är så trist allt detta och det ställer till så mycket. Ett rent virr varr blir det med vaccinationer och vare sig det smittar ändå. Bra att du är hemma och vilar, även om jag förstår att du hellre hade gjort något annat. Ta hand om dig ❤

  Gilla

 6. Nej va jobbigt. Håller tummarna för att det dyker upp negativt under dagen. Är trist att så många blir sjuka fortfarande.

  Vaccinen är inte 100% skyddande så därför är det fult utav alla som styr att gå ut med att man kan börja leva vanligt igen efter man blivit vaccinerad. Alla måste fortsätta att hålla avstånd tills alla är helt vaccinerade och de slut giltiga proverna om vaccinen är skyddade är gjorda. Allt är experimentellt just nu.

  Jag hade ju Corona föra året och jag var till läkaren föra veckan och gav prover. Bla antikropps test. Vet du vad det testet visade? Jag har inga antikroppar mot Corona trots att jag haft det. Men jag har inte Corona iaf men däremot får jag virus infektioner pga allergier.

  Krya på dig!!!

  Gilla

 7. Håller verkligen tummarna för att ditt test visar negativt! Den här sjukdomen önskar jag inte ens min värsta fiende och då har vi ändå klarat oss väldigt bra här hemma och inte behövt uppsöka vård.

  Gilla

 8. Håller tummarna! Man kan ju fortfarande bli smittad fast man fått vaccinet det är ju bara att man inte blir så svårt sjuk.. Hoppas att det inte är covid och att du blir bättre. Krya på dig

  Gilla

 9. Håller tummarna för att det inte är något. Tror att folk struntar i restriktionerna numera. Vi orkar inte hålla ut längre. Rör mig ute på lite udda tider så då är det lugnt, men ska man göra något mitt på dagen eller en helg är det precis som innan pandemin Folk har fester, osv. Jag är fullvaccinerad, men är skyddad mot svår covid, så kan fortfarande få det.

  Gilla

 10. Hoppas att det inte är covid och att du blir frisk snart igen.
  Tyvärr är det nog många som tänker att de kan leva som vanligt igen när de fått vaccin och inte tänker på att de fortfarande kan smitta andra.

  Gilla

 11. Jobbiga nattningar är inget kul alls när man har planerat att göra/se på något speciellt när barnen har somnat. Jag hoppas att hon somnat somnar snart så ni kan se på er serie

  Gilla

 12. Håller tummarna! Det är så otroligt trist att alla blir sjuka om & om igen! Varje liten förkylning får ju konsekvenser.
  Har också förstått det som så att man fort kan bära viruset när man är vaccinerad- och alltså kan man fortf smitta någon annan, men man blir själv inte sjuk (förhoppningsvis). Hoppas du piggnar till & att det inte är Covid! Krya på dig!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.