Både pirrigt och en brännande känsla

Både pirrigt och en brännande känsla.

God förmiddag på er, idag är det lite pirrigt. Varför det då?, jo jag och min handledare ska ha teamsmöte snart med min lärare. Får hoppas att det ska gå bra. Det ska blir pirrigt och spännande att höra vad min handledare säger och antar att även jag ska svara på några frågor också som läraren ställer. Igår fick jag också sms av min gamla APL-plats att de ville jag skulle vikariera där som idag då. Jag måste ju först vara APL-tiden ut här denna veckan som är sista. Så typiskt att man fick tacka NEJ då. Det kommer fler tåg, efter detta sedan kan jag ju sätta mig mer tillgänglig för jobb. Jag vet inte om det är träningsvärk eller något annat, men jag är så öm i nacken och skulderbladen, det gör att man känner sig lite ”vissen” också på något vis. Man blir liksom ”trött” i kroppen. Svårt att förklara, men det känns som om jag skulle behöva en helkroppsmassage. Jag skulle absolut åtminstone behöva en överkroppsmassage och främst nackpartiet och skulderbladen som jag sa. Ibland känns det som det bränner nästan.

Vi har börjat kika på säsong 2 av HEDER och måste säga att den kom i kapp sig efter andra avsnittet. Första avsnittet kändes allting sådär faktiskt och man kände sådan där typiskt känsla att första säsongen var bättre som man brukar göra. Nu är man inne i den som den förra och man tycker att den är spännande. Ibland kan advokaterna bli lite väl feministiska, men det är väl det det också går ut på lite då de dömer män i sina brottsärenden. Har ni inte sett den tycker jag ni ska börja kika på den, den finns på VIAPLAY ⇛ Heder säsong 2

Nähäe dags att tagga till för teamsmötet

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Både pirrigt och en brännande känsla

 1. Hoppas att ditt möte gick bra tråkigt att du fick tacka nej aldrig kul det men hoppas det kommer flera tåg med sådan erbjudanden till dej 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Hoppas mötet går bra. Massage är underbart. Köpte klippkort där då jag har så ont precis på samma ställe som du har. Får ju ändå billigare då vi har friskvårdsbidrag på jobbet.

  Gillad av 1 person

 3. Vi har sett säsong 1 av HEDER och ska börja titta på säsong 2 så snart vi hunnit se färdigt senaste säsongen av Maria Wern.
  Jag är lite fjantig men tycker att det är jobbigt att hoppa mellan serier så jag ser helst klart en innan jag påbörjar nästa. 🙈

  Gillad av 1 person

 4. Hoppas verkligen mötet gick bra. Surt att behöva tacka nej men som du säger det går flera tåg. Det är ju kul att en arbetsplats vill ha dig som vikare. Bra jobbat.

  Gillad av 1 person

 5. Hoppas att mötet gick bra! Kul att du blev tillfrågad att vikariera, då är du ju inne i deras ”rullor” nu iaf! Bra för framtiden kanske.
  Har du någon massagekudde eller spikmatta? Du kanske skulle testa det då du ganska ofta verkar ha ont i just nacken? Jag älskar min massagekudde och sitter med den nästan varje kväll. Spikmattan gör ont men gör gott också! Ligger ibland en liten stund på kvällen när jag har ont någonstans och det det brukar alltid kännas bättre på morgonen. Kanske ett tips till mannen inför mors dag annars 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Hoppas mötet gick bra, men eftersom de vill att du ska fortsätta jobba måste det ha varit bra. Trist bara att behöva tacka nej till jobb, men tänk vad härligt framöver när du kan hoppa in och jobba där. Hoppas smärtan i nacken snart försvinner ❤

  Gillad av 1 person

 7. Hoppas teamsmötet gick jättebra och att både du och handledare och lärare är nöjda med dig – det är de säkert.
  Ibland måste man tacka nej – men det kommer fler chanser som du säger.
  Heder har jag inte tittat på vare sig första eller andra säsongen. Tittar ju sällan på serier.

  Gillad av 1 person

 8. Nej va kul att dom på din gamla APL plats hörde av sig och synd att du inte kunde komma in och hjälpa dom idag =).. Tror du kommer få en massa positivt beröm avdin handledare =) men jag förstår att det är pirrigt innan mötet =)

  Gillad av 1 person

 9. Vad spännande att ni hade möte med din handledare och lärare. Handlade mötet om hur det hade gått för dig under din praktik. Dom finns säkert många fler tillfällen som dom kommer höra av sig till dig för dom vill att du ska jobba hos dom. En hel kroppsmassage låter inte alls dumt

  Gillad av 1 person

 10. Håller tummarna att mötet om
  din APL går bra 🙏🏻😊. Så synd att du fick tacka nej till tandläkare vikarie jobbet. Men hoppas att dem är vettiga & ger dig en chans till 🙂.
  Förklarade du läget för dem??
  Såklart du ska ställa dig för jobb om dem vill att du gör det.

  Då är vi 2 som skulle behöva ha massage i rygg & nacke 😊. Jag är så stel i min nacke nu. Tur att jag har Tens apparaten 😊.

  Jag håller på att ser HEDER serien nu & jag tycker att den är såå bra! 😃

  Ha det så bra! Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

 11. Vad spännande att ha ett teamsmöte med din lärare och handledare. Jag håller tummar och tår att du får bra kritik. Så dålig tajming att du inte kunde tacka ja till att jobba, men som sag, du får säkert fler chanser. Jobbigt med smärtan i nacken, hoppas att det går över snart.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.