Allt är inte alltid rosenrosa

Allt är inte alltid rosenrosa

God förmiddag på er, nu har jag haft paus ett par dagar helt från dator, mobil, blogg och allt som hör till. Jag har inte mått så bra, varit ledsen av olika anledningar. Har även varit trött, som överkörd av tåget typ. Somnar när jag kommer hem och har ont i hela kroppen. Jag hoppas att det ska bli en bra helg denna helg. Förra helgen var inte bra. Då var Bellis inte på humör på hela helgen, jättebesvärlig helg. I helgen kommer en kompis till henne över och leker på lördag, så det blir ju toppen. Jag ska fortsätta med min hemmaträning och raska promenader. Igår kunde jag inte gå faktiskt av den enkla anledningen att jag har mens och att jag har ganska riklig också så det blir besvärligt då att gå just de dagarna det är så.

Idag började jag klockan 06 på APL och min klocka ringde 04:50 för att väcka mig. Det gick faktiskt lättare än jag trodde och det innebär ju också att jag får gå hem halv 3. Jag tog mig en morgonpromenad hit och det var soligt men bitande kallt. Det var nog det som gjorde mig pigg, hade nog varit segare annars. BQ är också tillbaka efter sin arbetsresa och det gör ju allting mycket mysigare och lättsammare att få krama och pussa på honom. Han har varit så nervös då han hållt i massa jobbsaker som krävt hans fulla fokus. Hålla föredrag för en massa människor via teams samtidigt som ha chefen i samma rum. Det kräver lite fokus, nerver och även erfarenhet. Livet är inte alltid rosenrosa och det är inget som någon varken tror eller har. Just nu är det tufft för oss med vår vackra tös och det tar enormt på en.

Nu är det 7 min kvar av min rast så dags att tagga upp igen

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

21 reaktioner till “Allt är inte alltid rosenrosa

 1. Tyvärr går livet inte alltid som på räls även om man önskar att det vore lite enklare. Hoppas att denna helgen blir bättre för er alla.

  Gilla

 2. Så bra att du tog pause. Det behöver man göra ibland 😊. För det blir ju mycket intryck på mobilen. Faktiskt.
  Hoppas att du mår bättre nu ❤️.
  Barn har ju med bra & dåliga dagar/ perioder. Å barn går ju igenom olika faser i livet.
  Kul att Bellis den här helgen får leka med en vän.

  Vad bra att det gick bra för dig att gå upp tidigt. Skönt att ta en morgon promenad i sol & lite bitande kyla 🙂.

  Skönt att ha BQ hemma igen. Det är inte samma sak när sin käraste inte är där. Det går ju bra. Men ändå.

  Hoppas att du får en skön helg❣️🌸😊

  Gilla

 3. Alla har sina ups and downs och det är okej att inte känna sig på topp alltid. Man blir inte sämre människa för det. 💖 Tycker du det hjälper att ta en digital paus? Jag har också börjat stänga ner när orken tryter och tycker det är skönt. Hoppas den här helgen blir väldigt mycket bättre och att du får chans till vila.

  Gilla

 4. Så är det ju, men ibland måste livet vara lite tuffare, lite för att härda oss men också för att kunna uppskatta de goda tiderna bättre. Och med barn – ja då går det upp och ner.. Håller tummarna för en fin helg.

  Gilla

 5. Nej allt är verkligen inte en ens på rosor och ibland behöver man bara en paus helt enkelt.
  Jag hoppas att ni får en fin helg och hinner tanka massa ny energi 🌸

  Gilla

 6. usch på mens vissa har ju verkligen svårt med det och första dagen är värst så är drt för mig så jag förstår verkligen dej här det är inget kul.

  Gilla

 7. En paus från blogg och sociala medier kan man behöva ibland. Hoppas din helg blir bra och att bellis är på bättre humör. Ja livet är inte alltid en dans på rosor det ska man veta men bra att du är ärlig och delar med dig dagar som inte är tipptopp. Hoppas du snart mår bättre i kroppen.

  Gilla

 8. Kan vara skönt med en paus ibland och ladda batterierna. När man inte mår bra är det viktigt att ta hand om sig. Vissa åldrar är tuffa och tyvärr något vi måste igenom. Hoppas ni får en fin helg tillsammans ❤

  Gilla

 9. vem lipar inte åt allt då man har mens jäkla jobbigt
  men du vill inte ta p spruta? har hjälpt mej mycket
  Hoppas helgen blir bättre för dej ❤ kram o fin valborg o 1 maj

  Gilla

 10. Så tråkigt att du inte mått bra. Känns som så många är galet trötta just nu. Försök få tid för dig, och gör det du mår bra av nu.

  Gilla

 11. vad skönt att ha några dagar utan dator och mobil och bara vara utan alla dessa sociala medier =) tråkigt att bellis inte va på humör förra helgen.. Vad jobbigt att du mått dåligt och varit ledsen. Ni får ha en fin valborg =)

  Gilla

 12. Alltid jobbigt med motgångar när man inte känner sig 100%. Hoppas att det blir en bättre helg med vila, brukar ju vara så att barnen beter sig bättre när de har kompisar över eftersom de har roligt då

  Gilla

 13. I hear you sister!
  Känner precis likadant fast jag har inte mens.
  Det är jobbigt när man inte är på samma våglängd som barnen.
  Glad Valborg

  Gilla

 14. Svar; förlåt för sent svar!
  Ja, det ingår nuförtiden som ett av de alla vaccinationer som ges till spädbarn. Detta för att forskare har studerat varför barn tenderar att hamna på IVA när de är så små pga maginfluensa. Såklart kan man tacka nej, liksom vid de andra vaccinationerna, men vi ville vara på den säkra sidan och ge honom det 😊 det är inte via sprutform heller utan vätska som tas oralt. Smarrigt säger vår lilla grabb medan andra skriker tydligen då det inte smakar gott 😅

  Gilla

 15. Nej allt är verkligen inte alltid rosenrött. Vad jobbigt att du mått dåligt och känt dig ledsen. Ibland behöver man ta en paus från sociala medier. Jobbigt aatt ni hade en helg med tråkigt humör. Så kan det ju vara i perioder. Bra att det gick bra att kliva upp tidigt. Så tidigt går jag också upp när jag jobbar dag och börjar kvart i sju. Skönt att starta dagen med att gå till jobbet. Då blir man pigg.

  Gilla

 16. Så skönt med några dagar utan mobil, dator och allt som hör till. Sån dagar brukar jag ha på helgerna, just för att få mer kvalitetstid med sonen. Så härligt att du tog en morgonpromenad till praktiken i morse.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.