När man känner sig som en urvriden skurtrasa

När man känner sig som en urvriden skurtrasa

God förmiddag på er, FREDAG och vi går mot helg. Först ska jag beta av en 7:30 – 16 dag först och en rask powerwalk när jag kommer hem, sedan är det fredagsmys. Igår vart man ju deprimerad typ då man kollade ut genom fönstret och man såg SNÖ, vad det verkligen nödvändigt kan man tycka. Jag gick till praktiken igår i snöigt blåsigt väder med ett paraply som inte hela tiden kunde hålla emot snövindarna och den yrande snön som kom från alla håll så ja jag vart ganska snöig och kall. På eftermiddagen igår fick jag tid att gå in i ataljén på förskolan och planera lite hur jag ska planera mina APL tillfällen med barnen. Jag ska hålla i en samling där inne med barnen där jag kommer ha min handläggare med och den andra förskolefröken. Såklart lite nervöst och man kommer känna sig synad, jag tror det kommer gå bra. Jag känner mig bekväm över hur jag ska hålla i den. Jag kommer sedan vid två tillfällen till att hålla i två APL- övningar med barnen där jag får vara själv med dem och hålla i det. Det känns skönt så att jag får ansvara och planera själv. Temat är ju som sagt färg och även djur. Jag har en PLAN och jag pratade med handledaren om det och hon tyckte det lät toppenbra som jag tänkt

I går då jag kom hem så behövdes det verkligen städas här hemma, det var lite för oordning överallt. BQ och jag höll på hela tiden kändes det som trots att jag kände mig som en urvriden skurtrasa, ja något åt det hållet, var supertrött. BQ lagade maten för vi har bestämt att vi äter numera inte efter 18-18:30 och så brukar jag sedan gå en rask promenad före eller efter det också varje kväll. Jag har reggat mig på en app där jag vill nå ett mål med förbränning och visst antal steg varje dag för att uppnå det. Jag går därför en rask promenad på drygt en timma och jag har nått mina mål varje dag, Jipiiee. Igår var jag väldigt trött när jag kom hem och la mig lite i sängen bara för att blunda. Jag somnade direkt, men efter typ 10 min kom BQ in och sa att det är dags att vi sätter fart här. Vilket han så sant hade rätt i. Jag började fortsatt plocka och sedan gick jag en rask powerwalk medans maten var i ugnen. Man vart pigg av promenaden trots att det innan jag gick ut kändes som jag knappt skulle orka gå i 10 min, för så trött var jag. Hemmet är i alla fall nu städat och fräscht och det är undanplockat överallt i stortsett. Det är bara rentvätten som ska vikas in från tvätt ställningarna. Maten BQ gjorde var också himmelskt gott, det var köttfärslimpa med fyllning av mozzarella och salami och soltorkade tomater.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “När man känner sig som en urvriden skurtrasa

 1. Dessa aprilväder med snö och minusgrader är Ju inte det skönaste som finns. Förhoppningsvis så blir det väl varmare snart. Det är ju när man är som tröttast som man ska ge sig ut på den promenaden. För man blir ju så mycket piggare efteråt. Kul att du har satt ett mål med antal steg som du ska gå varje dag 🙂

  Gilla

 2. han är en riktig pärla den där kocken =)
  ja men det måste va vädret me man vill ju bara ha vår o värme nu

  kramar o vila dej i helgen nu kram

  Gilla

 3. Va spännande det låter. Jag tror att samlingarna kommer att gå jätte bra. Då du är bra med ord, formuleringar och pedagogik.

  Jobbigt med så stark trötthet. Hoppas att du kan få lite sovmorgon under helgen så kroppen får ladda om.

  Ha en jätte fin ( snö fri ) helg!!!

  Gilla

 4. Så kan man känna ibland då det är lite mycket. Menar du att du ska förbränna en viss mängd kalorier varje dag? Låter pressande tycker jag, men det är jag det.
  Hoppas du får en riktigt fin helg nu. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.