Hur går det med LCHF då?

Hur går det med LCHF DÅ?

Jo det går bra, vi har fått in en rutin på det. Jag är ute och går en rask powerwalk varje dag, och lägger även till vardagsmotion på det genom att gå till och från praktiken varje dag också. Vi skriver 3 dagars matdagar med LCHF-recept. Vid lunch tar vi något lättsamt eller det som är kvar från dagen innan. Har vi inte mat kvar från dagen innan så har jag antingen tagit kesoplättar eller sallad och ägg. Vågen visar minus på oss båda och det har gått fort också. I början är det ju mycket vätska som rinner ut eller vad man ska säga. Magen slår lite bakut vissa dagar så man får dricka mycket vatten också. Fastän det är ju en del av dieten också att man dricker mycket vatten. Vi äter inga kolhydrater och heller inget bröd eller godis etc. Vi har ätit någon kolhydratfattig chokladbit från Nick´s. Dock så känner man direkt då efter någon tugga att man är nöjd så sockersuget har försvunnit mer och mer. Jag tar med min egen mat och äter på praktiken så jag får fortsätta att hålla denna dieten och det fungerar toppen.

Vi kämpar på och till sommaren är mitt mål att jag ska nått mitt mål, så än är vi inte där! Lev sunt, må bra och lev för att ta hand om dig utan press det är så man ska tänka. Ha delmål och blir det inte så deppa inte ihop ta bara nya tag och uteslut det som du vet det inte fungerat med. För överlag så är man medveten om det i regel och då brukar det vara lätt att utöka motionen och även utesluta mer av det som sinkar för att nå målen.

TA ALLT MED RO, men sluta inte att röra på dig för det utan pressa dig inte utan tänk om istället!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Hur går det med LCHF då?

 1. Det viktiga är att hitta det som fungerar. Motion och bra kost kan göra mycket. Att inte känna någon press och låta det ta den tid det tar är det bästa och det gäller att hitta en livsstil som fungerar under en lång tid.

  Gilla

 2. Hejja hejja vad duktiga ni är!
  Så roligt att det funkar bra med LCHF och att ni har fått rutin på det.
  Viktigaste är ju ändå att man själv mår bra och trivs med det.

  Gilla

 3. Bra jobbat! Har själv inte ätit LCHF någon gång men vill inte börja med någon diet för har trots allt haft anorexi så vågar inte chansa för vill verkligen inte få tillbaka ätstörningen. Alla har nog en sak som fungerar för dom och alla är vi individer. Du verkar ha hittat något som fungerar för dig så det måste kännas skönt.

  Gilla

 4. Vad skönt att det går bra med LCHF för er båda. Det är ju viktigt att man rör på sig och det är ju så bra att få in vardagsmotionen. Ditt tankesätt gillar jag 🙂

  Gilla

 5. Vad roligt att dieten funkar för dig. Kul att vågen visade att du går ner och att du äter hälsosamt det är ju bara bra =) motion är något jag måste ta tag i och bli bättre på =)

  Gilla

 6. Vad bra att det går bra med LCHF 😊. Skönt att ni har fått rutin på det. Alltid mycket lättare då.
  Låter bra det där med lunchen 👍. Tonfisk sallad är gott.
  Det blir mycket toa besök av mycket vatten. Men det är bara bra. Då kommer det slankia ifrån kroppen ut 😁
  Skönt att sockersuget nästan är borta.
  Det är jättebra att du har med dig matlåda till praktiken.
  Det var bra ord du sa 😊👍.

  Ta hand om dig & ha det så bra!

  Gilla

 7. Vad bra att ni är nöjda och trivs med lchf diet.
  Hoppas du får må bra och behålla bra värden denna gången. 🙂

  Gilla

 8. Så bra att ni har fått in en rutin som fungerar rent praktiskt, och samtidigt en inställning som får det hela att funka mentalt. Det är ju inte ovanligt att press och självförebråelser sätter käppar i hjulet när man tar saker på för blodigt allvar. Jag försökte mig på LCHF för några år sen, och det funkade hyfsat på det praktiska planet. Tyvärr fick jag ont i magen, så tillsist gav jag upp av det skälet.

  Gilla

 9. Vad bra att det verkar funka med LCHF den här gången.Jag vet ju att du tidigare i mina inlägg på min blogg kommenterat om hur dåligt LCHF fått dig att må. Det här med att inte känna press är så mycket svårare än vad man kan tro.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.