Lite vår och sommarnytt

Shoppat mig lite vårfint från ⇛ Shein då jag hade flera rabattcheckar där. Samt jag vill ha lite nytt och fräscht till sommaren. Tänker att båda randiga byxorna och även de rosa hängselbyxorna är perfekta byxor att ha på förskolan när jag jobbar i sommar. Jag är dessutom svag för vita tröjor, speciellt med spets, volang och mönster. Jag gillar att ha vitt på sommaren, både i stoppat och bara som de är, så därför vart det ett gäng vita. Klänningar kan heller aldrig bli för mycket. Passa på att shoppa ni med och vill ni ha något av plaggen nedan så länkar jag dem.

Spets Slätt Enkel Blus – Shein ○ Ficka Slätt Preppy Overall Shein ○ Randig Enkel Byxor – Shein

Krås Slätt Söt Blus – Shein ○ Rynkad Randig Boho Byxor – Shein ○ Knapp Slätt Enkel Blus – Shein

Mönster Enkel Kjol – Shein ○ Spets Slätt Enkel T-Shirt – Shein ○  Blommig Boho Klänning – Shein

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Lite vår och sommarnytt

 1. Kul med lite shopping 😉 är shein bra kvalite utav kläder ? Jag haf kollat mkt där men vet intd lm det passar el så .

  Gilla

 2. Så kul att beställa & köpa nya kläder. Sen få hem det & prova kläderna 😃
  Det var snygga kläder på bilderna.
  Skulle med behöva beställa nya kläder. Men den dagen kommer väl.

  Ta hand om dig & ha det bra! 🌸🤗

  Gilla

 3. Så mycket fint du hittade. blir så sugen att handla lite nu jag med, men känns inte så bra då jag inte lyckats gå ner i vikt någonting alls. Får gömma mig i allt gammalt och hoppas på nästa år istället 🙂 Vitt är så fint, men eftersom jag är världens sölegris är det sällan vitt efter ett par timmar.

  Gilla

 4. Vilka underbara sommarplagg du köpt. Ja shein är en bra sida men man får kolla extra på storlekar och bilder hur plaggen är. Kjolar kan man aldrig få för många av speciellt sådana varma dagar. Klänningar använder jag mest till fest men de som du köpt passar verkligen på sommaren.

  Gilla

 5. Så otroligt fina kläder du har lagt ut. Synd att jag inte har kroppen för dessa kläder. Volangerna längs midjan, tigerränderna på magen, änglavingarna på armarna och ladugårdsväggen där bak är ivägen så att dessa plagg skulle jag inte passa i dom.

  Gilla

 6. Så mycket fint! Jag gör tvärtom och rensa ur i stället. Har sålt av en massa träningskläder under veckan, så skönt. Det enda jag behöver är ett par nya shorts, det blir när det blir 🙂

  Gilla

 7. Så mycket fint! Hur är det att handla kläder från Shein? Bra kvalitet? Storlekar? Läste någonstans att det är typ omöjligt att skicka tillbaka saker, har du någon erfarenhet av det?

  Gilla

 8. Vad roligt med lite nya kläder. Dock så skulle jag inte ha på mig såna fina hängselbyxor och vita kläder på jobbet. Alla små snorfläckar och matfläckar som barnen smetar av sig på en syns så väl 🙈 har du fått sommarjobb på förskolan som du har praktisk på? 🙂 hade inte ni köpstopp på kläder och sånt?jag kan minnas fel med

  Gilla

  1. Fast jag har inte skrivit att jag ska ha de vita kläderna på förskolan? Jag skrev att byxorna och hängselbyxorna och att jag skrev att jag gillar vita tröjor på sommaren ” Jag är dessutom svag för vita tröjor, speciellt med spets, volang och mönster. Jag gillar att ha vitt på sommaren, både i stoppat och bara som de är, så därför vart det ett gäng vita”, skrev inget om förskola där. Kan nog hålla med om att de rosa är för fina för förskolan, =D

   Gilla

 9. Shein har så mycket fint. Handlade träningstights därifrån för några år sedan. Gillade de svarta randiga byxorna. Tycker de är riktigt snygga. Hoppas att att som du har beställt nu passar bra.

  Gilla

 10. Jag var lite skeptisk emot SHEIN från början då man hört så många historier om folk som fått både dåliga och helt andra produkter från många av dem här sidorna.
  Men jag beställde lite underkläder från SHEIN för ett tag sedan, är galet nöjd med dem och funderar faktiskt på att lägga en ny beställning snart.

  Gilla

 11. Så snygga kläder! Jag behöver verkligen förnya min garderob och få in mer färg. Men det får vänta tills jag vet vilken storlek jag ska köpa. Men måste verkligen kolla in på Shein känner jag 😊

  Gilla

 12. Snygga kläder du hittade. De randiga byxorna i vitt och blått var tok fina.

  Vart dock paff när du nämnde vitt och fsk i samma mening 😉 av egen erfarenhet så vet jag att vitt sällan är vitt vid hemgång när man jobbar heldag på förskolan. Va duktig att låna förklädde av fsk när det ska målas eller ha en gamal t-shirt som du inte är rädd om att ha att ta på när färg och annat pyssel nalkas.

  Ha en fin dag!!!

  Gilla

  1. Jag skrev inte att jag skulle ha de vita på förskolan ”Jag är dessutom svag för vita tröjor, speciellt med spets, volang och mönster. Jag gillar att ha vitt på sommaren, både i stoppat och bara som de är, så därför vart det ett gäng vita” Så skrev jag, dessutom var det en ny mening också då jag skrev om de vita. Ja jag är medveten om att det inte passar med vit på en förskola =D

   Gilla

 13. Snygga kläder… 🙂
  Jag gillar verkligen inte att beställa kläder, tycker det är så svårt då man inte kan prova.
  Stämmer deras storlekar tycker du?

  Gilla

 14. Vilka snygga sommarkläder =) är ingen kjol och klänning människa men det finns ju annat man kan ha istället =) tack för tipset =)

  Gilla

 15. Fick precis hem ett stort paket med massor med fina sommarkläder från Shein. Älskar butiken och de har så mycket fina kläder till bra priset. Klänningar får man aldrig för mycket av känns det som 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.