Tema färger och svar på covidtest

Härlig vårpromenad med fågelkvitter

Bellis och vi tog en härlig vårpromenad tillsammans och stanna och lekte vid lekparken i centrum en sväng. Efter det gick BQ hem och hämtade bilen och Bellis och jag cyklade till ICA för att storhandla lite så vi fyller upp lite nu. BQ hämtade bilen så han kunde fiska upp kassarna sedan så slipper man kånka så tungt hem sedan. Ikväll blir det middag alá LCHF ”Flygande Jakob”, kan ge er receptet sedan. Nu till lunch blir det kesoplättar tillsammans med bacon och sallad. Jag fick tillbaka mitt covidtest nu på förmiddagen där det visade att jag inte påvisar covid vid provtagningstillfället. Med det sagt kunde därför jag följa med nu och handla, samt vara ute bland civilisationen. Jag måste fått någon magåkomma som slog ut min mage helt enkelt, eller så beror det sonika på att vi ändrat kost så min mage gick lite bananas

Vad har ni för väder hemma hos er idag och har ni covidtestat er nyligen?

Har suttit nu idag och planerat hur jag ska lägga upp min APL-uppgift med barnen. Har skrivit ner alla min tankar på ett papper och tänkt till hur jag kan lägga upp uppgiften i fyra delar så jag sedan kan skriva om den och dokumentera med barnen för att få bra material att skriva på min APL-uppgift som just ska innehålla en pedagogisk uppgift med barnen enligt ⇛ Lpfö 18 – Läroplanen, för förskolan vid fyra tillfällen. Jag tror det blir bra, har kommit på temat färger. Tror att både det kan bli riktigt bra, men även att det kan bli roligt för barnen och bra dokumentbilder för mig. Samt jaaa jag vet att man får inte fota barnen, men man kan fota deras händer OK! Ska gå igenom den med min handledare på måndag får vi se vad hon tycker och känner om den. I fall att hon tycker man ska lägga till något mer eller om vi bara ska köra på.

Vad jobbar ni med och vad studerade ni för att få det jobbet ni jobbar med?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Tema färger och svar på covidtest

 1. Låter ju jätteskönt. Bra idé att BQ hämta bilen & du & bellis gick till affären. Så att varorna kom hem 😊.

  Vi har strålande sol här ☀️😃lite vind. Men det är skönt. Jag har testat mig en gång. Då var det negativ. Så det var skönt.

  Låter inget kul där du har haft. Magen är verkligen inget roligt när den krånglar 😕. Så skönt att du mår bra igen 😊.

  Hoppas att din APL uppgift blir kanon bra 🙏🏻😊 Håller tummarna för dig.

  Kram❣️

  Gillad av 1 person

 2. Det var ju en för j*vla tur att du inte hade covid! Men samtidigt inget vidare att må så dåligt i magen. Nej, fy! Jag tycker själv att temat färger är väldigt roligt. Har du tänkt ut uppgifterna för det eller filar du ännu? Finns ju väldigt mycket fint man kan göra utomhus nu, som en skattjakt där man ska hitta något i naturen som har en viss färg. 😃

  Gillad av 1 person

 3. Har testat mig massor av gånger och hade inga antikroppar då jag tog det testet. Utgår från att jag inte har haft covid. Nu är jag färdigvaccinerad så är lite lugnare. Däremot är jag försiktig då min man inte är det än. Jag läste till undersköterska på komvux 97 och har jobbat inom LSS sen dess.

  Gillad av 1 person

 4. Vad skönt att testet var negativt. Jag känner att jag ibland glömmer att det faktiskt finns andra sjukdomar haha =) Idag ska vi vara ute och städa i trädgården och solen skiner så det passar bra.
  Mitt jobb, ja du, jag driver ett företag inom personlig assistans =)

  Gillad av 1 person

 5. Låter som ett kul tema med färger. Jag hade en av mina VFU ute på en förskola. Jag fyllde då en ballong med färger och vatten och la in i kylskåpet då det blev ett isägg. Sa att jag hittade de efter vägen till jobbet, och så fick barnen följa med i allt. Dokumenterade som du genom att fotografera händer. Var jättekul tema som fick följa vatten som jag då jobbade med.

  Jag läste en linje på högskola Dalarna inom lärarprogrammet som hette: Språk, lek och lärande. Blev både förskollärare och grundskolans tidigare år lärare på det programmet.

  Gillad av 1 person

 6. Skönt att det inte var Covid! Dottern tog också prov när hon mådde illa under flera dagar. Var inte heller något då.

  Jag pluggade datavetenskap på högskolan men de kunskaperna jobbar jag inte med nu. Efter 10 år på Telia sa jag upp mig & jobbar tillsammans med maken i eget företag. Jag jobbar mest administrativt med fakturering etc men också med våra inköp från främst Asien.

  Gillad av 1 person

 7. Vad bra att du inte hade covid. Jag har testats en gång då jag blev helt orkeslös och kraftig huvudvärk men då visade provet negativt. Vet inte vad jag tagit mig till om det varit positivt. Sjuk och ha ADD är ingen bra kombination.

  Gillad av 1 person

 8. Just det, jag jobbar som specialistundersköterska på lungmedicin på sjukhuset.Jag utbildade mig först till undersköterska och sedan läste jag en specialistutbildning inom palliativ vård och avancerad omvårdnad.

  Gillad av 1 person

 9. Underbart med en härlig vårpromenad. Skönt att testet var negativt så du kan börja vara ute igen. Det var i januari som jag covidtestade mig senast. Fjärde gången då. Det är säkert kosten som gör att magen ballar ur. Är man inte van vid fett så sätter det rejäl fart på magen. Tycker att temat färger låter riktigt bra. Det vill jag gärna läsa mer om sen när du har kommit igång. 🙂

  Gillad av 1 person

 10. Så skönt för dig att du inte har covid! Jag hade covid i januari men det var mest som en seg förkylning. Nu har pollenallergin slagit till så nu går jag hela tiden med rinnande och kliande ögon och näsa. Charmigt, not.
  Härligt med en cykeltur! Jag älskar att cykla!

  Jag jobbar som servicehandläggare på ett servicekontor, är anställd av Statens Servicecenter dvs statligt anställd. Jag har jobbat där sedan dec 2016 dessförinnan var jag timanställd inom barnomsorgen i kommunen då jag är barnskötare. Innan dess jobbade jag på Skatteverket i nästan 15 år. Jag har ingen särskild utbildning utan har fått en massa, verkligen massa, utbildningar internt på Skatteverket bl.a Internationella beskattningsfrågor för privatpersoner och företag. Inga lätta utbildningar direkt men herregud vad jag tycker det är kul med internationella skatte- och socialförsärkrings frågor.
  Hoppas att ni får en härlig lördag!

  Gillad av 1 person

 11. Ja det va ett tag sen jag tog mitt covidtest och det va negativt men inge kul alls att köra upp pinnen i hjärnan precis.. Härligt att få lite hemhandlats=).. Hoppas din handledare gillar din ide och att du får göra den =) ha en fortsatt trevlig lördag

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.