Vacker vårpromenad med raskatt

Härliga vyer från min raska långpromenad i vårväder. Det blåste lite kallt vilket är synd, annars så var det toppenhärligt. Jag gick en lång sväng, sedan när jag gick förbi min kompis hus så var ENZO ute, ni vet labradoren som vi brukar passa i bland. Han vart ju tokglad då han såg mig, så jag stannade i deras trädgård och pratade en stund. Sedan fick jag träffa deras fina nytillskott, deras raskatt, opps glömt namn på både rasen och katten, men tokfin var han minsann.

Ja ni ser ju hur härligt det var och jag tänker bara med fotonas hjälp visa er hur underbart härlig runt på drygt en timma jag hade med dessa vyer.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Vacker vårpromenad med raskatt

 1. Vilken fin kisse, jag tänkte som Orsakullan, en Maincoon, de är stora, lurviga och har tofsar på öronen, skeppskatt och norsk skogskatt är också så långhåriga men något mindre.

  Gilla

 2. Det var jättehärligt väder igår och det var så skönt i solen ja. Synd bara att det blåste, men så härligt med att solen är framme mer och längre. Härligt att få en pratstund med en vän 🙂

  Gilla

 3. Åå så härlig promenad. Bilderna talar sitt. Förstår hur härliga promenad du fick 😃. Plus träffa en vän med hennes husdjur 🐶🐈. Det är verkligen inte fel 😊
  Sånt där lever man på ett tag.
  Kram❣️

  Gilla

 4. Ja nu börjar våren inkomma på riktigt i vi för hoppas det inte bli mer snö. Jätte fina bilder du tog på din promenad 🙂

  Gilla

 5. Skönt med en långpromenad. Vilken fin kisse men den måste nog väga en del då den ser ut att vara stor. Härliga bilder och kul med att träffa hunden också. Här har det varit så bra väder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s