Kommer du få vaccinera dig i juli?

När man kan känna att våren är här

Ibland är det snyggt bara med en tisha med tryck på och så i detta fall den jag hade jag på mig i veckan med Velvet Underground. Jag har Velvet underground tshirt på mig tillsammans med sportiga kostymbyxor och tishan lite istoppat, det var snygg outfit faktiskt. Jag har även en annan tisha från KENT i garderoben och även den har pussmun på sig, jag är lite svag för det. Tycker det är snyggt.

Det är verkligen vår ute nu, det är kallt på morgonen, men fint mitt på dagen. Våra barn på avdelningen sover ju på förmiddagen så vi brukar ju vara ute på eftermiddagarna. Det passar ju perfekt när det är fina dagar. Torsdag redan och denna första veckan snart slut, det är roligt och det ska såklart bli skönt med helg som alla andra känner då det nalkas helg. Förmodligen kommer dessa veckor gå fort fast det känns som mycket från början. Jag menar, det är ju snart maj redan, i alla fall ½ månad dit och jisses det har verkligen gått fort dit måste jag säga.

Fort går det också, eller gör det det? När tror ni att vår åldersgrupp vi allmänheten får första sprutan? När kan man tro och hoppas att vi får vaccinera oss? Mina föräldrar är klara nu, de vaccinerades med andra sprutan i veckan som var. De har mått bra också och verkar inte få några biverkningar annat än att de var väldigt trötta en dag när de tog första sprutan. Här i Dalarna verkar vi ligga efter, i alla fall minst 1 månad som det verkar i jämförelsevis i Småland eftersom att de nyss börjat på 75 åringarna här. I Oskarshamn är min mamma redan klar med andra sprutan som är 70 år, pappa är ju äldre. Jag vet inte vad man ska hoppas och tro. Jag hoppas i alla fall att vi kan ha fått första vaccinet strax där då sommaren börjar, kanske i juli så att vi är 60% skyddade då. Då känns det som man skulle kunna få träffa mina föräldrar då som är i riskgrupp. Såklart med avstånd, inga kramar m,m fortsatt. I alla fall så skulle man kunna ses.

När tror du att du kommer få vaccinera sig, och hur ligger ni till i er kommun?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Kommer du få vaccinera dig i juli?

 1. Som det ser ut nu som är det bara drygt två veckor kvar tills Stockholm släpper vaccinet för fas 4. Vecka 19 alltså och då står jag först i kön. Från början var jag i riskgrupp med de diagnoser jag har, men nu finns de inte längre – trots att jag med största säkerhet skulle bli väldigt sjuk, behöva vård och i värsta fall dö. Min läkare är ett enda stor frågetecken kring detta, han tycker allt är väldigt konstigt. Men jag står ut och håller mej undan och har stenkoll på appen, så jag kan boka direkt. Hoppas vara färdigvaccinerad till midsommar 🙂

  Gilla

 2. Åh nu blir jag nervös inför förskolan men lillan, hon kan bara somna i vagnen eller vid mitt bröst än så länge haha men hon börjar i augusti så kanske ha hunnit ändras tills dess 😛
  Min farmor har har fått vaccin men förhoppningsvis får vi yngre nån gång i sommar.

  Gilla

 3. Jag skall absolut vaccinera mig, jag längtar tillbaka till det ”vanliga” livet. Vet egentligen inte hur vi ligger till här i Göteborg. Jag hoppas det inte behöver dröja för länge. Jag siktar in mig på hösten, tror inte det kommer bli innan dess.

  Gilla

 4. Kommer inte få vaccinera mig förrän man har ammat klart dottern eller när de har godkänt vaccinering för mödrar som ammar! 🌺 Är osäker på vaccinering nu än så länge. Vet inte hur det påverkar på Lillemor i magen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.