Längta till semester och stugan

Längta till stugan och semestern på Öland

Ja när man sitter och tittar på sommarbilder som bilden jag tagit ovan så längtar man sig bort till sommaren och man hoppas ju att man ska kunna känna sig än friare denna sommaren än förra sommaren. Det finns väl potential för det eftersom medparten av folken är vaccinerade då och förra sommaren i alla fall så gick ju pandemin ner rejält under sommaren. Vi kommer ju inte alla vara vaccinerade, men många har nog fått sin första spruta och vi kanske är klara alla i augusti i bästa fall. Det är tänkt att vi ska ha semester i juli och det är tänkt att Bellis inte ska vara på sommarfritis då, utan att hon får fritt från och börja sedan i aug igen när skolan startar. BQ har också lämnat in om semester och vi hoppas att det ska gå få beviljat så vi kan ha sammanhängande semesterveckor. Förra sommaren fick vi ju alla tillsammans eftersom att jag studerade då och jobbade inte. Sommaren innan det så fick vi pussla massor för det gick inte få samtidigt. Förra sommaren hade jag Bellis hemma från skolan i 6 veckor alltså från sommarfritis. Så kommer det inte bli i år eftersom att jag kommer sätta mig tillgänglig för jobb hela juni och hoppas på att få jobba. Dessutom kommer Bellis byta skola inför skolstart av 2:an och sommarfritis är just på den skolan hon ska byta till så känner att det är bra inkörsport för henne. Vi har ju bokat stuga på Ö L A N D som ni redan sett och vi längtar som tokar dit

Har ni planerat er semester och får ni sen eller tidig i år? Vad ska ni göra?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Längta till semester och stugan

  1. Jag är ju specialpedagog med ferietjänst så jag brukar aldrig behöva tänka på det där pusslet. Våra semestrar har istället alltid fallit samtidigt eftersom det är Björn som planerar sin. Personligen så hoppas jag att folk inte drar runt massa nu, de är ju tydliga med det FHM att även om folk vaccineras så SKA rekommendationerna fortfarande hållas. Alla kan inte vaccinera sig, och de som är vaccinerade sprider fortfararande smittan vidare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.