Som jag fått sömnpulver eller något?!

Jisses vilken trötthet som slog till på mig idag och sitter i än. Ska gå lägga mig nu tänkte jag innan klockan ens är 21. Samt det beror på att jag kom inte till ro i går kväll för vi kikat på en serie precis innan vi skulle sova och jag analyserade den. Samt att BQ snarka, därför somnade jag på tok för sent efter 00 t.o.m. Jag blir även grymt trött av mina pollenmediciner, så jag antar man mår såhär när man är drogad. Näee inte vet jag, har aldrig testat. Lite pinsamt på APL:en för i eftermiddag har jag gäspat där enormt mycket. Det har i alla fall gått bra och jag trivs med dem som är på avdelningen. Det är faktiskt så att 3 av 5 personal som är där har jag jobbat med förut. De tyckte det var jätteroligt att jag kom dit och vi pratade gamla minnen m,m.

Tänkte dela med mig av kvällens middag och det är bönpasta med lågkolhydrat till alltså inte vanlig pasta

Fjärillskotletter i gräddig sås

INGREDIENSER

 • 6 fjärilskotletter
 • 150 g champinjoner (hoppade vi)
 • 4 dl creme fraiche
 • 3 dl grädde
 • 5 msk dijonsenap (börja med mindre och smaka av först)
 • 3 tsk torkad dragon
 • lite tamarisoja, salt, svartpeppar
 • kokosolja och smör att steka i.

Tillbehör

 • 1 knippe sparris
 • 1/2 rödlök
 • 1 msk kokosolja
 • 1/2 msk rödvinsvinäger
 • 50 g feta
 • salt, svartpeppar

INSTRUKTIONER

 1. Sätt ugnen på 200 gr.
 2. Salta och peppra kotletterna på båda sidorna och bryn i kokosolja (utan smak) och smör.
 3. Lägg över i ugnsform. Stek champinjonerna i samma panna, lägg ovanpå köttet.
 4. Vispa ihop ingredienserna till såsen, häll såsen över.
 5. Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.
 6. Finhacka rödlöken och bryt av den hårdaste delen av sparrisen och fräs i kokosolja på låg värme tills sparrisen blivit lagom mjuk. Lägg upp och blanda med lite rödvinsvinäger, salt och peppar. Smula fetaosten ovanpå.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Som jag fått sömnpulver eller något?!

 1. Det är alltid kul när man träffar personer man har träffat förut och har minnen med. Vilken god middag ni åt igår😍 Hoppas du sov bättre inatt 🙂

  Gilla

 2. så många som verkar så trötta nu, känner lika själv känner mig extra slöare än vanligt. Kanske är våren tänkte jag, men nu har det kommit snö här där ja bor också så vår och vår haha 😂❤

  Gilla

 3. Här med varit otroligt trött i dag tror det har med det grå vädret att göra den här pollen är verkligen inte rolig alls ❤

  Gilla

 4. Tröttheten är verklugen jobbig och det är svårt att få saker gjorda. Maten lät riktigt god och det är det jag gillar med LCHF maten. Mycket smak och goda såser 😀

  Gilla

 5. Förstår att de va jobbigt o inte kunna sova för man tänker mkt el hör snarkningar . Det blir dubbelt och hjärnan går på högvarv. Hoppas du kan sova bättre nästa natt

  Gilla

 6. Jag har också haft en riktigt trött dag idag. För min del beror det dock på att jag har sjuka barn, vattkoppor. Minstingen har stökat i stort sett hela natten och varit ledsen.

  Gilla

 7. Det är helt okej att vara trött ibland. Jag höll i ett möte idag och var tvungen att hålla för munnen på grund utav ett par gäspningar =)

  Gilla

 8. Här har du en tröttmössa till, men jag vet inte riktigt vad jag har att skylla på. Har många steg på stegräknaren idag så jag hoppas att jag kommer att sova gott av all motion idag iaf. Hoppas du också sover gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.