När det blir både rött och blod!

När naglar och blod är rött, inte sant?

Mörkt rosaröda naglar vart det och tyvärr lyckas jag inte fånga färgen exakt som den är då den inte är klarröd, den är mer kallröd, men det spelar väl egentligen inte superstor roll för er. Det fick bli såhär istället för det som var och så fick det bli mattlack på dem. jag är mycket nöjdare med detta och känner att det ger mer effekt på de kortklippta naglarna. jag behövde inte betala något och de var inte något obehag eller dåliga vibbar för jag kom tillbaka. De sa att de vill att kunden ska vara nöjd också, att det är det som de kämpar för. Jag fick inte hon idag som gjorde dem, men det kanske var lika skönt det. Hon sa väl mest hej, men det såg inte ut som hon reagerade så mycket heller.

Såklart var jag nervös då jag gick dit, känns aldrig bra att behöva gå tillbaka och säga att man inte vart nöjd med det som de gjort och man vill göra om. Det är ju sedan upp till nagelsalongen vad de anser de vill göra om och inte eftersom det nu inte handlade om något de behövde åtgärda som gått sönder. I värsta fall hade jag fått betala idag med. Det hade jag ju såklart inte gjort.

Tycker så synd om Bellis hon skulle testa att stoppa tummen i en pantburk, ja vad det nu skulle vara bra för, det förstår jag ju såklart inte. Fast nåväl som barn testar man saker och såväl hon. Tummen fastnade då och hon fick inte loss tummen. Hon började gråta och skrika och ja tummen satt verkligen fast också. Vid godkände såklart inte att hon stoppade i tummen, det där gjorde hon när vi inte var där just då. Vi fick gå hämta sax och klippa bort så det vart mer öppning och till slut lossade tummen. Då blödde hon ju ganska rejält eftersom att kanten på hålet skurit henne när hon själv försökte få loss tummen. Det är nu i alla fall omplåstrat och det är ingen större skada skedd. Hon lärde sig väl något av det och ja vi med får man säga.

Nu ska vi åka köpa lördagsgodis till henne, det är hon väl värd.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “När det blir både rött och blod!

 1. Stackars B, kan tänka mig att det gjorde ont.. Superfina naglar, skönt att du blev nöjd en andra gång. Modigt att gå tillbaka trots att du inte blev nöjd första gången 🙂

  Gilla

 2. Inte så lätt att få det exakt som man vill. Jag tror att du valde fel helt enkelt och lärt dig att det inte var något för din smak. Väldigt snällt att du slapp betala.

  Gilla

 3. Jag hade aldrig gått tillbaka :p Utan målat själv i så fall. Jag har varit hos frisören och fixat håret. Blev missnöjd så gjorde slag i saken hemma och snaggade mig istället.. 😉 Skitnöjd blev jag med det. Blev missnöjd även en gång med hur en frisör klippte en av tjejerna, skällde ut henne på plats – går fortfarande till samma salong, men bokar alltid annan.

  Tycker den beiga färgen passade dig bättre, men detta var fint också! och klart du ska trivas i det.

  Gilla

 4. klart man ska gå tillbaka till en nagel salong om man inte känner sej helt hundra nöjd 🙂 Tycker dina naglar ser jätte fina ut tråkigt att hon fastnade med tummen i burken men men skönt att det inte blev nån mer ska en att det gick att plåstra om 🙂

  Gilla

 5. Tyckte ändå det var bra gjort att du slapp betala, då de inte gjort något fel utan att du valde fel färg 🙂 Stackars Bellis, hon måste ha varit rädd där hon satt fast med fingret. Vet själv paniken då något sådant händer.

  Gilla

 6. Sköt att du fick naglarna fixade så de föll dig mer i smaken. Man ska ju inte behöva gå och inte känna sig fin när man betalat så mycket. Usch stackars lilla tjejen. Förstår att hon fick panik, och det måste ju gjort jätteont. Tänkte nästan att risken fanns att hon skurit sig. Egentligen när man tänker på saken är det ju galet att inte allt är i plast! Klart aluminium skär upp 😡, om det varit plats hade hon ju inte skadat sig, borde ju vara en vanlig sak barn gör så hur tänker de som skapar burkarna där?

  Gilla

 7. nej men lilla gumman då . då kan ja säga det är katter oxå som testar men hon fastnade i en mindre kattmatsburk då gud o få loss ❤ hoppas det läker bra

  ja men ja tycker du ska gå tillbaka för kunden ska va nöjd . ja hade en nagel som gick av efter två dagar så ja har har oxå varit .nu blev det super fin färg o de växer ut fort

  ja men nu är hon större så mina tjejer har oxå i sina rum
  kram kram

  Gilla

 8. Vilken tur att du slapp betala igen och att du är blev nöjd dom är fina =) oj stackars Bellis men nu kanske hon lärde sig att inte sticka ner tummen i en läskburk. Gott med lördagsgodis ja det är hon verkligen värd efter att tummen fastna. Ha en bra lördag

  Gilla

 9. Nä, Å fy. Sånt där är ju jobbigt att göra. Gå & klaga, säga att man inte är nöjd. Så bra att dem fixa dina naglar. Så att du blev nöjd 😊. Dem blev jättefina! 😃

  Ja, barn ska alltid testa saker. Men det är ju så dem lär sig att upptäcka saker åxå. Å jag tror inte att hon är den enda som har gjort så 💕. Ja finger spetsen blöder 🩸 man mkt på.

  Ja, lite lördags godis är hon värd 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.