Inte nöjd och nöjd

Det är för mycket pengar för att vara mindre nöjd än halvnöjd

God lunch på er och tack för alla kommentarer och synpunkter i föregående inlägg. Jag ska börja med att säga att NEJ jag är inte nöjd med mina naglar och jag har faktiskt bestämt mig för att gå göra om dem och det är redan inbokat till imorgon. Min åsikt är denna, jag tycker det är snyggt med långa naglar (den längd jag brukar ha) och jag trivs med det. Nu valde jag att korta ner dem just för att jag nu ska vara 4 veckor bland småbarn 1-3 år på APL och det känns då inte bra att ha långa i fall jag råka riva dem, m,m. Andra var att jag hade ingen fantasi alls på design på korta naglar att jag därför valde fade/ombre för jag tycker det är snyggt på långa naglar och trodde de skulle bli samma effekt på korta. Det vart det inte alls, den vita tippen blir för blek mot övergången att det ser inte ut som jag har gjort fade/ombre. Det ser ut som vilka naglar som helst och som jag bara lagt glanslack över. Det gör det hela mest för mig att jag är missnöjd. Såklart är det snyggt, formen och utförandet är snyggt, men då hade jag likaväl kunnat tagit bort dem på salongen och bara måla dem hemma med bara glanslack. Jag känner att det blir tråkigt, jag har betalat en halvdyr summa som är mycket dyrare än att måla med glanslack hemma. Därför har jag bestämt mig att för att dessa korta ska bli lite häftigare kommer jag välja med mer färg och med matt lack och då kommer jag nog känna att det blir mer effekt.

Enligt mig ska franskfade se ut som bilderna nedan, dessutom visade jag sådan bild för dem igår också. Men de gjorde något istället som heter ombre och då blir det inte den här vita övergången. På denna salongen jag går på är det så i alla fall att det handlar om i fall de använder rosare övergång eller mer vitare övergång. Tycker därför inte de lyssnade på mig alls denna gången. Naglarna är snygga om man gör dem så för hemmabruk och sådant man målar själv, men de är för färglösa och tråkiga att komma hem med efter ha gjort på salong, SÅ ÄR DET faktiskt. På mina naglar ser man ju knappt skillnaden mellan övergångarna. Jag kan tycka att de borde sagt det till mig att de kommer inte bli samma effekt på kortare naglar eller att de tipsat om något annat. Jag menar som sita bilden hade det ju set mycket mer stylat ut, eller som första bilden där det är vitt ända ner till halvvägs. ⇚ Enligt mig är detta läckrare då som exempel de varmlila naglarna med mattlack där de då också är korta, det ser mer stylat ut och även ut med som gjorda på salong. Alla bilder är hämtade från Pinterest och ⇛ fransk fade short nail och ⇛ short nail matt lack. Dock är det alltid jobbigt och lite pinsamt att behöva gå tillbaka igen, för i sanningens namn undrar väl dem varför jag inte valde färg direkt igår då?! Jag står fast vid att jag trodde att det vita skulle bli skarpare och att det skulle se ut som på bilderna nedan trots kortare naglar ⇙

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nya skor och glad tjej som fick prickar

På tal om annat så har jag köpt nya skor till mig och Bellis då hon sliter och växer ur skor som jag vet inte vad och jag behövde verkligen nya boots då jag älskar sådana och jag sliter dem också väldigt mycket. Vi köpte dem på feetfirst och de har så på barn och damskor att man antingen kan köpa köp 3 betala för 2 eller köp 2 och få 50% på ena paret. Det är jättebra erbjudande med tanke på att Bellis sliter sina skor så mycket. I vintras köpte jag 3 för 2 åt henne och två av dem har hon redan förbrukat faktiskt. De ena var små i storleken så hon hann inte ha dem länge och de andra kommer hon inte kunna ha i höst sedan och nu är det för varmt för vinterskor. Dessa skor vart hon överlycklig över, hon såg ut som en solstråle då vi valt dem

Damskor ⇛ Alley Boots Brun Feetfirst

Barnskor ⇛ Lejon Sneakers Feetfirst

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Inte nöjd och nöjd

 1. Tråkigt att du inte känner dig helt nöjd. Har också känt så någon gång när jag inte tycker färgen överensstämt med färgkartan. Men jag har varit för mesig & inte sagt ifrån. Så heja dig!

  Gilla

  1. Jag tycker också det är väldigt pinsamt och jag kommer ha klump i magen nu när jag ska gå dit innan isen är bruten eller vad man ska säga. Man vet ju inte, de kan ju se besvärade och sura ut, men men. Jag har ju pratat med dem redan så de vet ju varför jag kommer. Hade jag bara gått dit oanmält hade jag nog velat sjunka genom golvet. Men visst pinsamt är det och man sitter ju i stolen en stund och man får ju känslan att de kan tänka så är du nöjd nuuuu då?!

   Gilla

 2. Är man inte nöjd ska man såklart göra om eller få pengarna tillbaka. Jag tycker dina naglar blev snygga, men blev de inte som du tänkte så spelar det ju ingen roll lixom.

  Gilla

  1. Precis är ju så, samt att man betalar pengar, det känns inte OK då. Det är ju samma som när man går till frisören, man betalar ju förvisso mer pengar då, men det är nog samma motsvarighet eg.

   Gilla

  1. Ja kändes lite så, de slarvades lite fick jag känslan, för jag jag var sista kunden. Hon ville väl hem och jag tycker att det var märkligt att hon fadade det vita bara en gång det brukas göra fler ggr

   Gilla

 3. Vad tråkigt att du inte är nöjd med dina naglar =( hoppas du blir nöjd med dom du ska göra =) vilka snygga skor ni har =) jättefina.. Ni får ha en fortsatt trevlig fredag

  Gilla

 4. Tror då det beror på salongen faktiskt för jag har gjort den kombinationen på korta naglar o fick den effekten du vill ha….
  Synd att du inte blev nöjd o är ju drygt o behöva gå tillbaka.
  Hoppas ni får en trevlig helg nu 🙂

  Gilla

 5. Så tråkigt att du inte blev nöjd, du borde ju kunna få det om gjort gratis som du blev missnöjd. Så har jag fått en gång när jag klippte hår och det var snett hela håret. Då klippte dom om gratis. Barns fötter växer verkligen fort och slits ut. Det är super bra att dom har 3 betala för 2 eller 50% på det billigaste paret vid köp av 2 🙂

  Gilla

  1. Ja bra att de har sådana erbjudanden så att man kan köpa fler skor också för det är ju dyrt med. Samt ja drygt då det inte blev som man tänkt sig det, men hoppas jag är nöjd efter imorgon

   Gilla

  1. Jag hoppas det, för jag kan ju inte göra om dem en gång till då blir det dyra naglar jag är missnöjd med =D. Samt har smsat dem och frågat dem innan så väntar svar, säger de att det kostar då får det vara som det är och så fortsätter man gå hos någon annan istället tänker jag

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.