Inte helt nöjd denna gången

Först missnöjd, sedan börjar jag gilla dem

Nu är jag hemkommen efter ha gjort naglarna och jag ska väl ärligt erkänna att jag tycker dem är för korta och med tråkig färg och precis när de var klara kände jag mig ångerfull och faktiskt missnöjd eftersom jag brukar ha mer färg och längd. Dock nu när jag tittat på dem en stund och ser att det är extra glans så börjar jag gilla dem för samtidigt är det snyggt med korta det också. Jag tänker ha så nu denna gången får vi se om jag vill gå tillbaka till längre igen eller om jag helt enkelt håller dem korta. Jag ska i alla fall ha mer färg nästa gång på dem, det hade jag tänkt denna gången med, jag var helt inne på en korallröd som jag tittat ut innan. Men så ändå denna gången kände jag för basic, stilrent och enkelt. Om någon undrar så är det nagelolja som glänser på fingrarna

På tal om annat så har det löst sig med fakturan nu som krånglade, för er som missat kan ni läsa det blogginlägget ⇛ Övertala att skaffa internetbank

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Inte helt nöjd denna gången

 1. Jag känner igen mig. Att jag har gjort något med naglar eller hår att jag kan ångra mig. Men att jag försöker att vänja mig vid det.

  Dina naglar blev jättefina! 😃Det kanske bli ditt nya. Att köra med korta naglar 😊

  Så bra att det ordnade sig med fakturan.

  Ta hand om dig & ha en skön fredag och helg❣️

  Gilla

 2. Ibland kan det där naturliga vara fint. Jag tycker de är jättesnygga och med en praktisk längd. Skönt att kunna variera sig varje gång med både längd och färg.

  Gilla

 3. Tycker absolut att det är fint med sådär på naglarna! 🙂 Men, ska jag vara ärlig så tycker jag det där är lång längd på naglar! 😛 Så det är helt vilket man är van vid antar jag. MEn snyggt blev det i alla fall! 😀

  Gilla

 4. så fin hon blev i håret lilla sötan .
  nej men den är jätte fin ja har ju haft ombre nu i lite rosa det är fint . . brukar ibland ( som nu ) ha ringfingret i en anna som nu glittrig rosa . då blir det ” lite mera ” liksom

  Gilla

 5. Åh men jag tycker de är super snygga. Jag själv klarar inte av att ha så långa naglar när jag gör naglar. Skönt att det löst sig med fakturan.

  Gilla

  1. Tack så mycket, ska erkänna att jag faktiskt började gråta precis då jag kom hem för det kändes så enkelt mot vad jag brukar ha. Men absolut det är snyggt, ser det mer och mer nu <3. hade jag inte vanligtvis haft långa naglar så hade jag förmodligen haft så här också hela tiden

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s