Drömtapeten på cafét

Mysig mamma och dotter dag

Idag har tösen och jag en mamma och dotter dag där vi pysslas om, vi spelar spel och myser. Jag ska gå göra om mina naglar, ja det är 2 ½ sedan jag gjorde om dem, men de är för långa och det funkar inte på praktiken känner jag. Dessutom har det nöts av lacket på en av dem ganska mycket och jag har fått ett sår på sidan av nageln efter att jag slog i, så känner således också att jag måste se så det inte är sprucket bakom. Då tycker jag med det sagt också att jag likväl kan göra om dem och korta ner dem. Då kan jag ha dem längre denna gången. Tänker också vara så ”tråkig” denna gången och bara göra fransk fade på dem. Kanske jag lägger till något glitter, får se hur det känns. Egentligen är det inte tråkigt för i sanningens namn så tycker jag fransk fade egentligen är snyggare än designade naglar med massa färg.

Bellis har fått klippa sig, vi hade sådant tur att det fanns en ledig tid på en salong. Bellis trivdes jättebra där i stolen och tjejen som klippte var sådär lugn och ödmjuk och sådana människor trivs Bellis jättebra med. Hennes hår har nu vuxit ut sig ordentligt efter att hon hade bobklippt frisyr. Så pass mycket att det nu gick jämnklippa det och det kan nu fortsätta att växa sig neråt. Som ni ser på FÖRE-bilderna nedan så var det väldigt spretigt och så nu, det klipptes bort. Det är 3 ½ månad sedan hon klippte det senast och vi har gjort så med flit så vi ska kunna klippa det mer jämnklippt efterhand det växer och där var vi nu. Bellis har väldigt tjockt hår och frisören ville inte tunna ut håret något mer nu för hon menade på att nu ska det ju fortsätta att växa sig mer längre och då ska vi ju inte röra mer på uppklippt, urtunnat och så, då får hon aldrig ut någon längd på håret..

För er som inte sett så ser ni här till höger hur kortklippt hon var för typ 1½ år sedan och då var det rejält uppklippt i BOB-frilla så att det kortaste var bara typ 10 cm. Jag älskade den frisyren på henne, hon var så fin i kortklippt frisyr. Jag tycker hon är lika fin nu när vi fått jämnklippa det så det nu bara kan fortsätta att växa sig längre och längre. Hennes önskan är ju att få långt hår.

När man varit så duktig och suttit så fint och stilla i stolen utan minsta krångel var man värd en fika på stan, det var hennes önskan. På tal om annat ser ni tapeten bakom jag bara ÄLSKAR DEN. Den skulle jag mer än gärna ha i vårt sovrum på två väggar tillsammans med antingen matt dova grå/gröna tapeter eller faktiskt den koboltblåa färgen de har på dörren. Så snyggt att jag faktiskt har frågat ägaren på det cafét vad tapeten heter.

Håret har vikt in sig i jackan här, såklart är det lika långt på båda sidor

FÖRE BILDER

FÖRE KLIPPNING

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Drömtapeten på cafét

 1. Å det låter som en riktigt härlig dag! På måndag ska jag klippa mig, minns inte när jag gjorde det senast… någon gång förra året… Det ska bli väldigt skönt.
  Kul när man hittar inspiration på oväntade ställen! Hoppas att du hittar tapeten!

  Gilla

 2. Vad mysigt att ni hade en dag tillsammans och så fin hon blev i håret. Angående naglarna så tycker jag att ditt val är super snyggt. Kramis ❤

  Gilla

 3. Vilken härlig och mysig dag som du och bellis har haft idag. Det är alltid så skönt när barnen sitter stilla när dom blir klippta. Vad tråkigt att dina Hammar har spruckit, jag hoppas att dom håller bättre den här gången 🙂 en fika på stan låter helt underbart:)

  Gilla

 4. Åh, tvärtom mot tråkigt tycker jag med naglarna. Enkelt, rent,snyggt o stilfullt tycker jag det är istället.
  Jag väljer det alla gånger istället för färger,mönster m.m MEN det är ju evig tur att man tycker olika ibland 😀

  Mysigt med en mysdag tillsammans. 🙂

  Gilla

  1. Ja jag tycker också franskmanikyr och franskfade egentligen är snyggast och jag känner också för mer stilrent nu. När man också gör naglarna kortare så är det mycket snyggare att ha stilrent ser så kladdigt ut annars. Ja jättemysigt med en mamma/dotter dag och hon är så stolt nu när hon är nyklippt trots att hon inte ville gå innan. Hon vill då hon väl är där. Det är en frisör som tunnat ur det massor innan med sådan där kniv de har och det har gett henne lite obehag för det skar liksom i hela henne då de gjorde det. Så hon måste vara helt säker på att de inte ska använda sådan kniv i håret, så det måste jag alltid poängtera. Samt jag förstår heller inte varför de använt det på henne, för när man har så tjockt hår så lägger det sig som flygande teser uppe på hennes hår då bara. Nu får det växa ner jämnt och snyggt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.