Påskafton och poesiparken i Västerås

En spontan dagsutflykt

Dagarna går i påskens tecken och i går var vi iväg på lite påskfika hos vänner på deras utealtan och de hade ett ägg till Bellis. Det var massor av godis och hon har fått lämna till idagt med såklart, annars spricker magarna. Samt att det är idag det är lördag. Nu är vi på väg i bilen på en liten utflykt och ska åka till en större lekpark som heter Poesiparken i Västerås. Min kompis var där i går med sin familj och det verkade vara jättebra lekpark, därför sa vi spontant i morse att vi kan ta en tripp dit. Så kommer man såldes också ut på något. Vi ska köpa med oss något ätbart från någon mack och spendera flera timmar i parken nu. Så länge det går och jag orkar för min allergi.

Poesiparken i Västerås

Parken heter Poesiparken just för att den är inspirerad av olika dikter, poesi och då från diktaren Tomas Tranströmers. Parken är en park i fanasins värld där det finns allt som kan locka barnens intresse. Det finns olika teman och det finns även skyltar vid varje lekstation så man kan leka och se vad inspirationen kommer ifrån. Det finns lekställningar, lekdammar, en tågstation med ett tåg i orginalfärger. Skatepark, klättertorn, stora insekter, svampar och byggnader man kan klättra på. Även en linbana, m,m. Lekparken är skapad och är även en inspiration av Pelle Svanslös lekpark i Uppsala.

Ska visa er bilder från vår utflykt sedan

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Påskafton och poesiparken i Västerås

  1. Västerås är en fin Stad =) det låter som ni har en mysig påskafton =)härligt att fira den med vänner =)

    Gilla

  2. Vad gulligt o snällt att de köpt ett påskägg till henne. Klart man ska ha det till påsk 🙂
    Här har jag suttit en stund i lä o solat, såå skönt. GLAD PÅSK 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.