Gangsta in the hood – Poesiparken

Gangsta In The Hood – Kriss Kross

Hej, god eftermiddag. Idag har vi som sagt varit på en liten utflykt till lekparken som heter ⇛ Poesiparken i Västerås. Det var första gången för oss och det var en jättetrevlig överraskning och stund där. Vi var där i nästan 4 timmar och sedan åkte vi hemåt igen. Bellis tog för sig och var så lycklig. Jättetrevlig lekpark med roliga annorlunda lekmöjligheter.

Ska också betona att Bellis har inga problem över att jag lägger ut bilder på henne. Hon vet vad min blogg är, och hon är storfan av ⇛ ”The Swedish family” hon vet att dem figurerar öppet på nätet och hon vet att min blogg figurerar öppet på nätet. Hon vill att vi startar youtubekanal, men det har jag sagt NEJ till. Ett förtydligande eftersom jag fick den kommentaren om jag tänkt på Bellis och hennes integritet.

Som ni ser är jag Gangsta In The Hood också, ser inte klokt ut egentligen, Det var så kallt då solen inte var framme och jag tyckte jag klätt mig rätt, men uppenbarligen inte. Jag lånade därför BQ.s reservjacka vi hade med i bilen och Bellis reservmössa. Satt detta över min egna jacka, en XXL jacka på en S/M tös, ja det såg nog lite ⇛ Kriss Kross-aktigt ut. Har ni inte sett videon, så klicka er vidare på länken, så ser ni likheter. Ja, det hjälpte i alla fall och jag slutade frysa och VEM BRYR SIG, det kändes gulligt att bära BQ,s jacka. Bellis reaktion hade jag velat filma då hon såg mig komma tillbaka från bilen då jag satt på mig hennes mössa och BQ,s jacka. – Mamma du ser ut som en kille mamma , Jo tack jag vet!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Gangsta in the hood – Poesiparken

 1. Åh var ni i Västerås vad kul det är inte alls långt ifrån mig brukar själv vara där, hoppas man får chansen att träffa dig nån gång. Det vore så kul. Men skulle vara nervös och blyg 😳😊

  Gilla

 2. Vilken vacker lekpark! Ja, vacker. Blir så glad när jag ser såna här satsningar. Insekterna och fåglarna är ju helt magiska. Ni verkar haft en supermysig påsk, kul att bryta vardagen med en utflykt. Välbehövligt, rent av. Hoppas påskdagarna fortsätter i samma härliga tecken.

  Gilla

 3. Alltså – jag lyckas inte gilla ditt inlägg utan att logga in och jag har inget wp – konto (gilllar faktiskt inte det här nya med att man måste gilla på bloggen, tar så mycket extra tid att få till det….sorry, men rent faktiskt så gillar jag ditt inlägg 🙂 )

  Gilla

 4. Åh, så mysigt det ser ut – var i Västerås ligger den parken?har vare sig sett eller hört talas om den – men det är klart vi har ju inga små leksugna barn längre. Jag tycker du ser allmänt cool och varm ut. Jag tycker det är helt ok att lägga ut bilder på barnen så länge de dels accepterar det och dels inte är nakenbilder eller förlöjligande bilder.

  Gilla

 5. Vad härligt att kunna vara ute och leka så. Du lägger ju aldrig ut konstiga bilder på Bellis och detta kommer ju vara det ”nya normala” idag. Både på gott och ont .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.