Spaghetti med kyckling och salladsärtor

Ingredienser 4 portioner

Pasta

200 g snackmorötter

150 g salladsärtor

4 port spaghetti

Kyckling

1/2 purjolök (à ca 300 g)

1/2 kruka rosmarin ca

550 g kycklinginnerfiléer eller minutkycklingbitar

1 msk olja

2 dl vispgrädde

Salt-peppar

1 citron

Gör Så Här:

Pasta: Koka upp en stor kastrull med vatten som rymmer pastan, morötterna och salladsärtorna. Dela morötterna på längden. Ansa salladsärtorna. Kyckling: Ansa och skiva purjolöken. Hacka rosmarinen. Pasta: Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka salladsärtor och morötter med pastan när det återstår 2 minuter av koktiden. Kyckling: Stek kycklingen i oljan i en stekpanna, tillsätt purjolöken och låt den steka med mot slutet. Häll i grädden och koka upp. Smaka av med salt och peppar och citronsaften och Vänd ner rosmarinen.

/Receptkälla ⇛ Spaghetti med kyckling och salladsärtor

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Spaghetti med kyckling och salladsärtor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.