Påska loss i handelsträdgården!

Får ni inte påsk och vårkänslor över tröjan och naglarna?

Gå loss i handelsträdgården med lite påskpiff

Sådärja, nu har jag varit och fixat om naglarna igen med vårigt (påskigt) tema, De vart så fina med matt look. Känns även snyggt att ha enfärgat denna gången. Jag hade ingen fantasi på design och så var jag inte sugen på det heller . Har bokat ny tid igen redan om 3 veckor just för jag ska börja APL igen nu om någon vecka och vill således inte ha dem för långa då. Det är inte bara mina naglar som ska påskpiffas jag ska ta mig till handelsträdgården sedan och köpa lite och påskpiffa hemma nu. Jag tål ju inte björkris så måste hitta något annat som påminner. Förra året hade jag trollhassel, tänkte nog köpa det i år med. Ska shoppa några fina fjädrar och doningar med. Vet att jag är sent ute, kanske inte finns något alls kvar. Det finns det som finns, vi har inte påskpyntat just för vi haft hantverkare här nu flera veckor i rad och då har således inspirationen inte funnits där för sådant. Bellis älskar att gå på handelsträdgården just för att de har katter och sköldpaddor där. Katterna kan man klappa och sköldpaddorna får man titta på. Samt det finns ju mycket annat fint att titta på där också.

Perfekt för oss med pollenallergi

Här ser ni mitt ⇛ Trollhassel, som blev påskris från förra året och de fina ⇛ fjäderblommorna beställde jag från Anilla.se. Fjädrarna var inte så hållbara då man sedan tog bort dem från trollhasslet så ståltråden lossade. I värsta fall om jag inte hittar nya fjädrar så får jag köpa ny ståltråd och fästa. Tyvärr är trollhassel så in i bänken dyrt också, har för mig jag betalade närmare 300:- för de är kvistarna ni ser. Såhär i efterhand skulle jag ställt undan arrangemanget som det var och bara ställa fram igen och ej tagit loss något. Det som var, var att jag ville ha trollhasslet framme tillsammans med annat och därför tog jag bort fjäderblommorna. Detta är ett PERFEKT alternativ för oss som är allergiska mot björk och ej kan ha björkris hemma som påskpynt. Trollhassel ger inte mig allergi och det blir lika fint.

Återkommer senare idag vad det vart för påskpynt Bellis och jag införskaffade och om det ens blev något.

Vårt påskpynt med trollhassel och fjäderblommor från påsken 2020

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Påska loss i handelsträdgården!

 1. Superfina naglar!
  Jag skulle ha gjort om mina naglar i lördags men barnen blev sjuka här så jag fick skjuta på det.
  Så smart med trollhassel, tycker tom att det var snyggare än ”vanligt” påskris.

  Gilla

 2. En riktigt bra tips! 🙂 Har en dotter med björkpollenallergi.. Men vi har valt att pyssla på annat sätt istället, lika kul det! 😀

  Gilla

 3. Men så fint det blev. Det kanske jag ska ta in i år då ändå vill piffa till det lite hemma nu då det är påsk. Även naglarna var superfina som alltid.

  Gilla

 4. Vi påskpyntade när jag va mindre men inte n, men barnen får påskägg och vi äter något gott =).. Ja dina naglar är verkligen vårfina och din tröja är verkligen påskfin =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.