Denna gången känner jag för matt look

Denna gången känner jag för matt look

Idag är det seg och tråkig söndag med värsta tänkbara vädret. Till veckan är det väl inte så mycket som händer, vi ska lämna in bilen för service och däckbyte. Det är ju inte så direkt att man var sugen på det just nu mitt i allt, men men. Det har blinkat ett lampa nu i några veckor i bilen att det är dags. Phuu får man säga på det med andra ord, men men det är dyrt med bilar, ett nödvändigt ont. I morgon ska jag även gå göra om mina naglar, de har blivit misshandlad denna omgång lite för jag har storstädat kök före, efter och under renoveringen så de har småsprickor och revor i sig. Vill inte riskera att de spricker mer. Jag ska göra dem enfärgade denna gången med just endast för jag har ingen idé, samt att jag känner för neutralt denna gången. Det är snyggt och elegant det med. Ibland tröttnar man på mönster, det kan se kladdigt ut på något vis om man alltid har det.

Alltså idag har det varit en enormt seg dag måste jag säga, tiden står still. Vet inte om det har med omställning till sommartid, men det går så sakta. Jag hade tänkt ta en promenad, men fick ge upp det. När jag var och handlade så vart jag för påverkad av pollen på bara den lilla stunden. Det har också regnat här förvisso. Nu skiner solen, superhärligt

Ikväll tänkte vi titta antingen på

Snöänglar

Jägarna

Singer Sverige

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Denna gången känner jag för matt look

 1. Jag var också seg och hängig plus hade fixat och grejat i hemmet om de var det med kombo av sommartid?! Jag vet inte haha!

  Åhh snygg kopp har exakt likadana de är så fina 😀 Jag kan inte gilla ditt inlägg för har inte wp så

  Gillad av 1 person

 2. Jo. Bilar kostar. Å det är ju bra att dem bisiktas. Så det inte händer något på vägen.

  Det var lite ovant att det var ljust halv 8 igår kväll.
  Jag tänkte se ”Snöängelar” men vi såg på film. Så jag hoppa det. Går ju å se på play 😊
  Vissa dagar är sega & det är helt Okej ❤️

  Gillad av 1 person

 3. Här har det med varit grått och segt i flera dagar nu håller med dej det där med sommartiden allt går verkligen så mycket långsammare nu 🙂 Tycker att det är snyggt när naglarna är lite neutrala med en enfärga i bland 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det kommer bli jättesnyggt med mer neutrala naglar, klassiskt. Och du klär ju dessutom i färgen. Skönt med lite vardagslyx igen? Det har varit en ganska trög dag här med. Har jobbat hela dagen och vädret har inte direkt bjudit in till utomhusäventyr. Kanske lika bra det, för i dag var arbetet absolut viktigast på att göra-listan. Vi får hoppas på en roligare dag i morgon – och måtte ert fina väder sprida sig ända hit. 😄

  Gillad av 1 person

 5. Här har min dag med varit väldigt seg också. Det har regnat här med men det sprack upp lite på kvällen. Vädret har inte varit på top. Hoppas ni valde någon film/serie att titta på 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Snygg koppen blev! jag har förstått att det är ibland dyrt att ha bil. Kan inte gilla ditt inlägg för jag måste logga in på wordpress och där har jag ingen användare,
  Ska försöka fixa problemet imorgon.

  Gillad av 1 person

 7. Oj, min dag har visserligen varit lång men inte seg… har varit i gång hela tiden med antingen det ena eller det andra.

  Jag tycker det är snyggt med enfärgade naglar. Vilken färg har du tänkt dig?

  Gillad av 1 person

 8. Vad jobbigt att det blir så himla mycket utgifter med bilen och det är verkligen inte något man vill ha. Härligt att du ska fixa naglarna och det kan jag aldrig göra. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.