Känner av lite från gårdagen!

Sviter efter gårdagen

Vi har ju börjat tänka mer sundare, i alla fall jämförelsevis mot hur det varit innan. Nu måste en sundare vana ta fart här. I går då vart det ju fika och tårta eftersom jag fyllde år. Det har satt sviter för jag har ont i magen idag. Har fått ta min medicin för magkatarr t.o.m. BQ gjorde i alla fall så god middag igår så jag vart så mallig och kär. Han gjorde potatisbakelse, entrecote och god sallad och sås till. Jag var så sugen på maten och jag högg in direkt. Ikväll ska vi göra sista receptet för denna veckan från matkassen, det var i alla fall kyckling. Det är ju bra i alla fall för det är ju milt för magen. Lägger ut receptet senare då jag har tagit bild på maten.

I går kikade vi på en film på Netflix som heter Miss Bala. Den var riktigt bra, så den kan jag rekommendera. Det var skönt avslut på fredagen. Vi har även börjat kika på serien Huss på Viaplay, och den verkar också bra. Det finns bara två avsnitt än så länge, men de är 1,5 timma långa så varje avsnitt blir ju som en film. Det är inte lika bra som Tunna Blå Linjen, men serien är tillräckligt bra och kommer säkert komma igång mer och mer, det är i alla fall 5 avsnitt.

Bellis har sin kompis A här idag, de har lekt och busat i flera timmar nu. Nu tog BQ ut dem en sväng utanför så att de fick rusa av sig lite energi i vår lekpark. Det började gå vilt till här hemma, fniss. Det har synts i alla fall att de har haft jätteroligt och det är så gulligt att se.

Ikväll är det i alla fall senaste avsnittet av HUSS och det ska bli mysigt att se då tösen somnat

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Känner av lite från gårdagen!

 1. Låter som födelsedagen var bra ändå 🙂. Så kan man med bli mer kär i sin käraste. Att hen gör saker, som i detta fall görs en gudomligt god mat ☺️. Så synd att det blev för mkt för din mage 😕🤗.
  Jag skulle vilja att vi blev sundare här. Men Kent är inte riktigt med på det alltid.

  Serien HUSS skulle jag vilja se. Då kan jag även lura Kent att se första avsnittet eftersom det är som en film som du sa 😁.

  Så kul för Bellis att leka med någon.

  Jag hoppas att du mår bättre 🤗❤️

  Gillad av 1 person

 2. Grattis i efterskott! Visst straffar det sig nästan alltid när man unnar sig lite i matväg? Tråkigt att det ska behöva vara så. Vad är det för sundare livsstil eller mat ni börjat tänka kring? Du skriver ”Vi har ju börjat tänka mer sundare”, så jag blir nyfiken. Vilken vacker macaron, har du gjort den själv? Jag tackar för ”Miss Bala”-tipset. Gillar Gina Rodriguez som verkar spela huvudrollen. Hon är ju med i den förträffliga serien Jane the Virgin.

  Gillad av 1 person

 3. Ja magkatarr är Inge skönt att ha 🙈.. Vad kul att ni har matkassen det funderar jag om vi ska skaffa. Va härligt för Bellis att ha en kompis hos sig som hon kan leka med. Du får ha en fortsatt mysig kväll

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.