Uppvaktad och uppskattad

Ingen vanlig dag för det är min födelsedag

Ja idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag och skönsjungande sång fick jag av både BQ och Bellis. Bellis har kommit på en jättefin sång som är toksött då hon sjunger. Samt jag fick en paket och i den låg denna parfym som luktar helt magiskt Lady Million Edp. Jag fick även ett kuvert av svärmor med ett bidrag till att köpa något jag vill och då ser jag det som att kappan jag köpte igår är från henne – kappan är från Vero ModaLång rutig skjorta. Av mamma och pappa fick jag nya set med sängkläder, och även lite bidrag till alla utgifter vi har nu. Idag har rörmokaren varit hit och fixat om alla rören så nu är det faktiskt helt KLART här nu i vårat kök. Jag måste säga att det var väldigt fint gjort, de bytte ut, ja vad heter det slaskpluggen?. Såg det då rörmokaren gått att det blänkte och gnistra extra mycket i diskhoarna. Nu får vi se till att putsa upp de andra så snarlikt fina de går så att de också blir fina med polerpasta.

Uppvaktad och uppskattat

Det är ju pandemi, men det märktes eller ja märktes inte också kan man faktiskt säga idag. Jag vart uppvaktas mer än jag trodde jag skulle bli. Telefon har både ringt och smsat i massor. Sedan har en kompis varit förbi och (vi såga utanför oss med) denna toksöta kruka och blomma. Samt en annan vän träffade jag med hennes fina döttrar tillsammans med Bellis och hon bjöd på god gofika i lekparken. BQ och Bellis har planerat och nu håller BQ på att laga middag till oss entrecote och potatisbakelse med pepparsås. Tack alla ni fina som grattat mig idag,

Tyvärr fick jag en gräslig huvudvärk på förmiddagen idag och då blev allt upp och ner. Jag fick vila och ta värktabletter. Det är molande kvar, men mycket bättre.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Uppvaktad och uppskattad

 1. Ett jätte stort grattis i efterskott!!!
  Vilken dag och va fina presenter du fick. Kappan va ett jätte fint val.

  Dina bilder på vardagsrummet är helt underbara. De rosa runda kuddarna ger sådan wow känsla.

  Härligt att det går bra med köket ❤

  Gilla

 2. Grattis finaste Mirre 🥳 vad roligt att du fick så mycket fint och saker du ville ha 🙂 det blir annorlunda i dessa tider, vi har inte firat mig än eller Levi helt och vi fyllde år i februari respektive 19 mars haha 🤔

  Gilla

 3. Grattis igen fina du 😀 Jag måste säga att när ja var liten sjöng ja egna sånger hitta på texter melodi o sjöng hihi 😀 Presenter när man fyller år de glädjs man av men får man en slant så är de lite så där oj wooow men tack – eller hur?!

  Gilla

 4. Där ser man. Då får jag säga GRATTIS då i efterskott 😊🌹. Låter som bra saker du fick. Bidrag till ert kök va ju toppen bra! 😃👍
  Så trevligt att du träffa på några st vänner som gratta dig. Även Bellis fick leka lite med din väns dotter.

  Så skönt att köket nu är Klart!! 😃😃👏🏻👍

  Gilla

 5. Stort grattis i efterskott! Det låter som en fin dag med fina presenter och middagen låter riktigt yummie! Hoppas att det smakade gott! Blev nyfiken på parfymen, får försöka dofta på den någon gång när jag kommer till en affär som säljer sånt (vilket ju inte är så ofta numera..).

  Gilla

 6. Men stort grattis på födelsedagen i efterskott. Hade ingen aning om att du fyllde år igår. Vilket fint firande du fick. Kul att Bellis sjöng en egen liten sång. Den hade jag velat höra. Så bra med lite bidrag till alla utgifter ni haft nu. Det har ju varit mycket för er!

  Gilla

 7. Grattis på födelsedagen 🥳 vilka fina presenter du fick 😊.. vad kul att du fick pengar i bidrag 😊.. Låter som du haft en riktigt mysig födelsedag

  Gilla

 8. Nämen…. stort grattis på din födelsedag fina du. Härligt att läsa att du blev så uppvaktad❤️ Och underbart att de är färdiga i köket. Hoppas du drömmer sött i natt om dina fina gåvor och Bellis sång

  Gilla

 9. Stort Grattis på din dag hurra
  det är så skoj me nytt man kan typ bara sitta o ”glo# på allt det nya ha ha
  ja hon är så söt lilla gumman
  Ha en jätte härlig helg kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.