Njuta av våren tillsammans med en chaílatte

Njuta av våren tillsammans med en chaílatte

Nu är snickarn klar, han har gjort allt det sista idag och det blir så snyggt. Ska visa er sedan då vi fått dit alla möbler och så igen. Annars visar man bara ett golv ju. Samt det vart så snyggt med de höga golvsocklarna, tipptopp Han behövde också höja skåpet för att få in kylskåpet och det vart tummen upp på det med. Det som är nu är att rörmokaren ska komma hit förhoppningsvis imorgon om alla delar fanns hemma och så ska rören och vattenlåsen bytas ut så får vi nytt och fräscht där med. Idag tog jag en paus en sväng och gick och köpte mig en chailatte för att sedan sätta mig i solen och njuta av våren tillsammans med en chaílatte. Det var så gott och härligt.

Ska ägna mig lite åt nu i eftermiddag och städa ytor i köket, det är smutsigt nu efter allt byggdamm, blir ju så. Samt man ser att det grott igen nu lite efter fuktskadan kom, man har ju inte prioriterat köket mer än ytor man använder. Därför kommer köket nu bli extra rent och fint. Får man sedan fortsätta med andra rummen sedan.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Njuta av våren tillsammans med en chaílatte

 1. Chailatte är ju så gott tycker jag men tycker det känns som en julig dryck men gott är det. Härligt att det börjar ta form i köket nu, samt skönt att kunna städa hela köket. Det gör man ju inte så ofta tyvärr 🙂

  Gilla

 2. Vad skönt att det börjar bli klart nu. Hoppas allt finns inne så det sista blir gjort också, En fika ute så är alltid så gott tycker jag. Får passa på då vädret tillåter.

  Gilla

 3. Vad härligt att det är klart och du har ett nytt golv 😊. Det tråkiga är ju att det blir skitigt efter byggjobbarna 😊.. Har aldrig druckit chailatte men det låter gott ska testa någon dag 😊

  Gilla

 4. Vad kul att du börjar se ett slut på arbetet med köket =). Ska bli såå kul att se slutresultatet! =)
  Vad härligt att ta köpa sig en latte & sätta sig i solen en stund. Komma bort ifrån bygg arbetsplatsen.

  Kan tänka mig att det blir mycket bygg damm. Förstår att det ska bli skönt att städa bort det sen 🙂

  Gilla

 5. Det är många delar som måste klaffa i en renovering. Allt ska finnas hemma, boka in ny hantverkare när förra ör klar, men noga att den där hantverkaren kommer innan just den där.. Ska bli spännande att se slutresultatet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.