Kika in i vårat kök

Sådär nu är golvet på plats och allt har kommit på plats igen och nya fräscha vårgardiner har fått hängas upp också. Jag har storstädat köket så grundligt idag och putsat och fejat och torkat precis överallt. Det är så skinande rent och fräscht vårt kök nu. Det man ser nu när det är utbytt så mycket nu som golvsocklar, sparksocklar, samt även väggarna är bara något år sedan vi målade om. Så ser man att våra köksluckor skulle på sikt behövas spraylackeras. Det får bli ett projekt framåt när vi tycker vi har råd. Det är nog inte så dyrt alls egentligen, men just nu är det inte nödvändigt för de är i jättefint skick. De är inte kritvita som lister och väggar utan de är lätt gräddvita och såklart ser man liiiiten färgskillnad.

Vi är i alla fall toknöjda och hela köket känns nytt och fräscht.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Kika in i vårat kök

 1. Så fint, och skönt att ha det klart, det gick ju relativt fort när de väl satte igång.
  Det golvet är supersnyggt också, tror jag ska försöka få något liknande i mitt kök nu när det ska bytas.

  Gilla

 2. Så fint det blev!
  Lite tur i oturen med vattenläckan. Inte kul att gå igenom det, men skönt att ni kunde göra om lite och få ett ”nytt” kök. Tänk att så lite kan göra så mycket ibland.

  Gilla

 3. Ber om ursäkt för sent svar. KBT är jätte bra terapi. Jag har gått på det innan, när jag bodde i Skåne. Dock där fick jag veta att jag har 10 gånger på mig och då började jag stressa och då är terapin inte så bra.. Men nu har jag inte max antal gånger. Utan så länge det behövs liksom. Hoppas allt är bra med dig!! 🙂 Kram

  Gilla

 4. Alltså guuuud!!! De vart så satans fint gumman 🙂 bra jobbat med inredningen också 🙂 Man blir så glad när allt är klart, man känner att man kan slappna av i sitt eget hem

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.