Här pluggar jag till stöd av borr och sågar idag

Här pluggar jag till stöd av borr och sågar idag

Här försöker jag studera samtidigt idag som det är ett extremt surr från golvläggaren med alla dess elektriska apparater han väsnas med. Det är ändå härligt för nu känns det som om man kan knyta åt säcken på vår fuktskada snart. Det ska bli skönt då det är klart. Golvsockar, sparksocklar, fötterna som håller fast skåpen de blir också utbytta, ni ser de svarta fötterna. De var vita innan med intorkat smuts från alla år som varit totalt omöjligt att fått bort. Nu får vi nya fräscha sådana också, det uppskattas. De kommer ju förvisso inte synas för det kommer ju sättas sparksocklar för där. Nästa vecka ska rörmokare bokas in som ska återställa vår diskmaskin, så snart snart minsann är vi där. Nu ser man ju att det är ett kök som växer fram här igen, vilket är underbart. Golvläggaren åker iväg då och då och hämtar grejer och då smyger jag in och fotar efterhand hans framfart. Vi kommer få högre vita golvsocklar också för att dölja från de andra, men även för att vi ville ha det så. Vi fick även beröm att vi hade valt ett jättebra golv också. Tyvärr är det påstött patrull för detta golvet är lite högre, så kylskåpet går inte in igen och med det sagt måste de komma på någon bra lösning för det. Ja äventyret fortsätter med andra ord, ihh lite nervöst allting i slutändan.

Man ser mer och mer vårtecken nu och det känns verkligen att det är vår i luften. I morse dock var det kalla vindar och det kändes som om att Bellis var för kallt klädd. Hon har varmare kläder vid sin hylla, men det brukar hon vara dålig på att sätta på sig. Har märkt att det är så på skolorna, barnen har för lite kläder på sig när de är utomhus. Jag har i alla fall lyssnat på en längre föreläsning nu och fått massa bra nyttiga anteckningar som jag kan ha med mig till uppgiften jag ska börja med nästa vecka. Lyssnat på en föreläsning om barnen och pedagogikens framfart i historien från 1800-talet fram tills nu. Pedagogiken kom ganska tidigt och lite intressant att höra hur det har utvecklat sig.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Här pluggar jag till stöd av borr och sågar idag

 1. Känner igen det där med oväsen från hantverkare,Tur man vänjer sig haha eller gör man det,Hoppas du kan koncentrera dig på pluggandet ändå , kram

  Gilla

 2. Det ser ju riktigt fint ut ska bli kul att se resultatet 🙂 kan verkligen förstå att det är jobbigt att plugga när det ska borras hela tiden 😦 känns med att vi har fått vår men med lite kallare vindar 🙂

  Gilla

 3. Duktig du är som kan plugga till sådant oväsen jag hade nog fått lov o åka hem till föräldrarnom jag hade pluggat . Men kul att ni ska fräscha upp det så förstår att de blir en lättnad sen 🙂

  Gilla

 4. Skönt att det börjar närma sig slutet med fixandet av vattenskadan. Hoppas de kommer på en bra lösning till kylskåpet.
  Tycker det är jättesvårt att klä Melissa nu, men det blir oftare att hon blir alldeles för varm men hellre det än att hon fryser

  Gilla

 5. Så snyggt det kommer bli när det är färdigt!
  Jag förstår att det är jobbigt att plugga i oväsenet.
  Ja det är inte lätt med kläder nu. Här hemma är det en evig diskussion varje morgon huruvida jacka behövs. Låt våren komma så jag kan säga nej det behövs inte någon jacka.

  Gilla

 6. Det ser jättefint ut! Trist bara att det inte kan flyta på helt utan att det tillkommer annat som måste lösas. Men så är det ju alltid 🙂 Jag har så svårt att slappna av och fokusera när det är andra människor i mitt hus, så jag är imponerad att du fått ihop allt idag!

  Gilla

 7. Vad skönt att de börjar bli färdiga! förstår att det är tufft att plugga när de låter så mycket!
  Och så härligt med vår i luften! 🥰

  Gilla

 8. Golvet blev jättefint. Skönt att se ett slut på jobbet med köket 😊
  Barn tänker inte & ser inte det som är bäst för dem. Utan dem ser det som dom ser först & tar på sig det 😅. Jag kan med sätta på mig för dåliga kläder.

  Så bra att föreläsningen va intressant 😊

  Gilla

 9. Det ser riktigt snyggt ut 😊.. Men jag förstår att det är jobbigt att plugga när det är oväsen det skulle jag aldrig klara.. En del barn är ute utan jacka på Karims skola med förstår inte att dom kan det är fortfarande kallt ute

  Gilla

 10. Jag gillar också valet av golv, det ser riktigt snyggt ut! Så härligt när man får ordning och reda hemma, och så nice när allt blir fräscht.. Sååå underbart =) Hoppas det går bra att plugga trots oljudet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.