Njuta trots pollenallergi

Njuta trots pollenallergi

Jaha nu har pollen slagit till på mig, huavale så påverkad jag varit idag faktiskt. Dock njuter man av den ändå, mitt på dagen idag och nu på eftermiddagen är det 15 grader varmt här, alltså FEMTON GRADER. Det är ju hur härligt som helst. Synd att pollen förstör så mycket som den gör bara. Jag blir trött av medicinen och jag blir trött av pollen. Jag har telefonsamtal i andra ärenden med min dr nästa vecka, ska höra med honom om han kan föreslå någon pollentablett som man inte blir lika trött av för det här är inte humant att gå vara så trött och seg som jag varit idag. Man kan läsa om pollen och trötthet här och att det är väldigt vanligt. Pollen kan ge mer symptom än man är van vid. Det är inte bara rinnsnuva, nysattacker, huvudvärk och kliande ögon och astma. Man kan även få ⇛ extrem trötthet, rastlöshet och bli okoncentrerad. Samt så tar man mediciner på det som också kan ge dåsighet.

Vad säger man SUCK?!

Uppdatering kring läget här hemma

Ni kanske har funderat eller så har ni det inte alls, kanske var det samma för er?! Tänkte i alla fall berätta lite om läget för oss hur det går med golvet och allt tillhörande kring det. Idag har en kille från ⇛ BOSH varit hit och kontrollerat rör, sammankopplingar, slangar osv på vår diskmaskin. Där det konstaterades att det är inget fel på vår diskmaskin eller sammankopplingen utan det behöver bytas ut vattenlåset då de är felgjorda. I morgon kommer ⇛ Byggpartner hit och de har även rörmokare med sig som ska åtgärda detta och så kommer de börja med vårat köksgolv nu. Deras mål är att bli klara på torsdag. Spännande värre, dock lite drygt att ha karlar här hela dagen imorgon och onsdag, för jag ska kolla på en längre föreläsning i morgon också. Finns ju risk att de ropar på mig och vill fråga något. Man får i alla fall se det som possitivt och att det är snart klart detta elände vi nu har haft

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Njuta trots pollenallergi

 1. Pollen suger musten ur än ja. Var samma för mig igår. Jag hämtade vatten till liten och på väg fram så skrek hela kroppen ”lägg dig bed eller somna stående” så jag gav vattnet till liten och la mig ned och somnade direkt och sov en timme. När jag vaknade så värkte ögonen o det kändes som jag inte sovit på 24 h.
  Pollen allergi är jobbigare än vad man kan tro. Jag hoppas att läkaren har något bra tips. Dela gärna med dig. Vi är många pollen allergiker som uppskattar alla tips som finns.

  Skönt att allt där hemma snart är klart igen. Ni får fira till det lite i helgen när allt är på plats igen.

  Gilla

 2. Pollenallergi måste vara hemskt att ha, jag lider med alla som har det, tack och lov har jag klarat mej hitintills, men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.
  Skönt att det börjar gå mot slutet med läckan och golvet, hoppas du får jobba ostörd.
  Måste också säga att du är så snygg i håret på alla foton jag sett, fin frisyr och så tjockt och fint.

  Gilla

 3. Härligt vi hade oxå varmt men 14 grader 🙂 Fick oxå ta en pollentablett igår och jag är bara lite allergisk från år till år men det käääns jag lovar,Tycker så synd om alla pollenallergiker som det förstör.Gav även till barnen i morse för det börjar klia där oxå, kram

  Gilla

 4. Märker att det är mycket pollen redan. Både dottern och maken är känsliga och det märks direkt på dem. Dottern har ätit tabletter i några veckor nu, men maken slarvar mer med sina. Hoppas du hittar en sort som du inte blir så trött av. Och lycka till med golvet!

  Gilla

 5. Men vad äter du för tabletter då för jag äter en starkare som inte är på recept och man inte blir trött av. 120mg och den heter allegra. 😁 Funkar perfekt för mig som brukar ha många jobbiga besvär 🙂

  Gilla

 6. Pollenallergi är aldrig kul. Finns tabletter som man blir mindre trött av också. Kanske är därför jag är så tät i näsan och trött nu. Får nog köra en kur med allergimedicin igen,

  Gilla

 7. Lider också av den fruktansvärd pollenallergi – så fett jobbigt! För mig rinner näsan o hostar och tungt att andas (astman) så de bruka finnas pollentablettet hemma 🙂 Ja man blir trött av pollen o av vissa pollentabletter, fett störande

  Gilla

 8. Jag själv har inte pollenallergi och det är jag väldigt glad för. Jag tror det finns någon medicin som inte gör en trött. Förstår att det är segt att vara trött och seg. Roligt att det de kommer vara klara snart.

  Gilla

 9. Vad det kommer kännas skönt när golvet sitter på sin plats 😊
  Att ha pollenallergi är väldigt jobbigt och jag ska snart börja med mina mediciner

  Gilla

 10. Så trist med tröttheten. Jag har svårt att veta just nu om min egen trötthet beror på pollen, utmattning eller tröttheten jag dragits med sedan jag hade Covid. Hoppas du får ordning på medicineringen och kan njuta av våren ❤

  Gilla

 11. Har ju medicinerat sen januari,februari redan.
  Finns bra tabletter utan trötthet o nässpray 🙂
  Har recept på båda

  Vad drygt det blev med ert kök då….

  Gilla

 12. Drygt med trötthet av pollen & medicin 😕. Tycker jag. Fråga din läkare om en annan medicin så du inte blir så trött 🤗
  Så kul att det går framåt med köket.
  Du får säga till jobb killarna. Att du sitter i möte & helst inte vill bli störd. Eller så får du varna dem som har mötet att du har killar som arbetar med köket & det kan fråga saker 🙂. Jag hoppas att det går bra iaf. 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s