Jag blir så less på vissas kommentarer

Jag blir så less på vissas kommentarer

Ja jag blir så less på vissa kommentarer måste jag säga både utanför bloggen och på bloggen. När jag skrev att vi ska till Öland i sommar så kom det direkt kommentarer om pandemin, tredje våg m,m Samt att man bör inte ut och resa och yada yada. Valde faktiskt att inte publicera de kommentarerna för det framställer bara mig som oansvarig och korkad. VI VEEEEET, tro mig vi har inte missat det att det är en pågående pandemi nu och att det är massa kring det. Tror inte det undgått någon om vår pandemi. Det är så tråkigt med sådana kommentarer precis som man tar för givet att vi ska göra allt som man brukar göra på semesterplatserna man åker till? Det beror väl på vad man gör och hur man beter sig när man är på plats, inte sant? Jag tänker bara på att det tas upp på Nyheterna att det är demonstrationer, det är bilträffar m,m? De då? de bor ju i den staden som de gör detta? förs inte smittan runt då? Vem har sagt att jag ska gå på Ölands djurpark, lådbilslandet, gocartparken m,m SA JAG DET?! Man kan göra massor som i vårt fall på Öland utan att vara bland massa folk. Lekparker åker vi till av och på hela tiden. Det kan man göra på Öland också. Man kan besöka vackra platser utan att trängas med folk. Bellis vet inte om vad som finns att göra på Öland så säger man inget så vet inte hon om vad hon missar. Hon skulle nöjda sig gott och väl att få bada och även besöka nya lekparker. Det är EN VECKA det handlar om som vi behöver få komma iväg på en semestervecka, är det så fel? Jag träffar mer folk då jag är och handlar för där har folk inte vett i skallen att hålla avstånd då man är där. Vissa är så pantade att de ställer sig bredvid mig då jag ska ta mjölk ur kyldisken trots att jag innan dess stått och hållit avstånd till den som stod innan. Så kommer en dåre, ja man får faktiskt säga så som ställer sig bredvid mig i alla fall.

Ja jag blir faktiskt skitless på detta. Fick kommentar att nej nej det ska man inte göra, man ska hålla sig hemma och med tredje våg på väg och allt, då gör man dagsutflykter istället? Vem har sagt att man träffar mindre folk då än vad vi gör på våra utflykter när vi är på Öland? Vi ska bo i en stuga vi själva, eller vad trodde man? Det som jag kan godta är att man ska hålla sig i sin kommun i fall man blir sjuk så man inte för smittan vidare och man håller sig till sin sjukvård. I detta fall är det fortsatt sunt förnuft som gäller. Känner man sig minsta lilla sjuk så åker man hem för man har inte åkt till jordens ände utan bilen kan vända och åka hem igen. Ja bilar kan faktiskt åka tur och retur de också. Det är inte bara tågen. Man måste sluta var så missunnsamma och trafikpoliser. Så länge de inte sätter reseförbud inom distrikten så är det sund förnuft som gäller. Hålla sig till restriktionerna och inte vistas i stora sammanhang.

Såklart är det bra att man håller sig hemma och är extra försiktig, det köper jag till fullo. Var och en får också tycka och känna som de själva gör. Det finns många tankar och rädslor i detta. Jag blir bara så besviken när man får kommentarer så jag framställs som oansvarig och en smittspridare.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Jag blir så less på vissas kommentarer

 1. Folk dömer så lätt. Har man varit på Öland så vet man att det finns så mycket natur som man kan röra sig runt i utan att hamna i en klunga människor.
  Jag tror att det är sunt att få komma iväg en stund. Att åka på semester betyder ju inte att man måste vara runt där alla andra är. De som tycks tro det har nog aldrig varit på semester för att slappna av.
  Så lyssna inte på de kommentarerna och ta inte åt dig. Du är en mycket smart kvinna som är mån om dig, din familj och folk runt omkring dig och du skulle aldrig fatta ett beslut som skulle vara skadligt eller farligt.

  Ha en fin start på veckan!!!

  Gilla

 2. Jag har själv ingen blogg. Men vill man bara ha medhåll när man har en blogg?
  Om man har rent samvete och vet att man lever väl och gör allt rätt. Vad spelar då folks åsikter då för roll?

  Gilla

  1. Nej såklart inte att man bara vill ha medhåll, men man vill inte ha påhopp heller. Åsikter får alla ha och sin syn på saken får alla också ha. Det gäller då hur man uttrycker sin åsikt, vill man få sin röst sagd eller vill man göra ett påhopp?

   Gilla

 3. Jag tror att många som lämnar kommentarer och påpekar allt kring pandemin inte är så duktiga själva faktiskt! De gör säkert saker som i andras ögon inte heller skulle vara så bra iomed pandemin, men det tänker de inte på…

  Gilla

 4. vilken snygg mugg, vart har du köpt den? trist när folk ska ha så mycket åsikter om vad andra gör utan att veta vad de tänkt göra och hur de tänkt förhålla sig till restriktionerna, tänker själv åka på en liten tripp, men vi ska ha med egen mat hemifrån, hålla avstånd och inte besöka ställen där det finns massor av folk. Finns ju ex natur att utforska och massa utflyktsmål att besöka som inte innebär att man träffar andra..och har man dessutom egen bil så belastas ju inte allmänheten på något sätt normalt. i vart fall inte om man inte råkar ut för något riktigt olyckstillbud, men det händer sällan och då finns det fortfarande munskydd, handsprit och avstånd..

  Gilla

 5. Håller med, vad är det för skillnad på att göra de sakerna där man bor än att göra de på ett annat ställe? Sen de ställen som är öppna har sina regler för att det ska funka coronasäkert. Jag vågar knappt heller skriva att jag ska iväg, men jag har sluppit såna kommentarer, och där jag varit har det funnits vakter som sagt till om man till exempel kommer för nära, eller står istället för sitter där man ska göra det.
  Man har ansvar att hålla avstånd och när andra kommer för nära brukar jag ställa mej och glo oftast inser de de.
  Tror det är lite avundsjuka i de kommentarer du får.

  Gilla

 6. Förstår dig helt och hållet, vågar knappt skriva man ska gå utanför dörren längre 😅 Tror säkert ni reser med vett i sommar.

  Gillad av 1 person

  1. Ja precis så känner jag med. Man känner pekpinnen hela tiden och ändå beter sig folk som vettet gått ur dem då man är och handlar. Har också märkt att det spelar ingen roll när man handlar det är lika mycket hela tiden.

   Gilla

 7. Lämnar mina tankar utanför ”debatten”. Däremot tror jag det finns lika många tankar som det finns människor i den frågan och det är inget vi kan ändra på.
  Var och en gör efter sina tankar.
  Hoppas du får en bra vecka nu. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja så kan det ju bara absolut. Dock så behöver man inte framställa en person som oansvarig och korkad. Det kan man lämna för sig själv i så fall. Det är ju knappt så man får gå runt knuten längre känns det som. Ha en bra vecka du med =D

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.