Ögonen luras inifrån sett

Ögonen luras inifrån sett

Det är FREDAG och solen skiner. Tyvärr är det iskalla vindar och ej så skönt som man tror. Det ska dock inte hindra mig, ska snart ge mig ut på en rask powerwalk tänkte jag. Fick även tillbaka betyget på min 3 timmars skrivning jag gjorde i onsdags idag på morgonen och fick betyg A. Jag känner mig så glad över det och det startade min helg på ett bra sätt. Denna tiden på året så luras ögonen inifrån sett så att säga, det är inte så varmt som man intalar sig själv att det är inifrån när man ska gå ut. Det är vinterkläder som gäller fortfarande i alla fall hos oss. Våren ska man svettas in enligt talesättet och det ligger något i det faktiskt. Min kompis Erica skickade mig 26 foton i morse och jag tänkte först VA?!, men så visade hon att de är på deras ställe i fjällen de alltid åker till och jag fick se massa härliga bilder från deras vistelse där. Så JA vissa njuter av soliga fina vinterdagar ännu med all respekt. Våren nalkas och är på väg och det är så härligt, stressa inte fram dem bara, för då uppskattar man inte allt lika mycket då det väl kommer.

Ikväll blir det lite egenmys här hemma då tösen somnat och BQ och jag ska göra god middag och dricka något gott, det ser jag fram emot. Innan dess ska vi såklart ha mysigt fredagsmys med henne också, det ser jag också fram emot.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

13 reaktioner till “Ögonen luras inifrån sett

  1. Det är allt lite kallt ute fortfarande men känns att solen börjar värma nu lite. Men blåste hos mig med tidigare idag när jag var ute. Men det är härligt med solen, den är saknad 🙂

    Gilla

  2. Ja vi har också haft sol flera dagar och de har bara blåst iskalla vindar 🙂 Idag hade vi mulet men såg skönt ut – MEN så kom man ut med hundarna och de blåste iskallt

    Gilla

  3. Visst luras man av solen och tror att det är varmt och skönt. Här är det också soligt men kallt. Vad härligt med en rask promenad, det är alltid skönt när luften är frisk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s