Trött på Teamsmöten – Digitala möten!

Short Hair Don’t Care

Igår var det dags att få håret fixat igen (8 veckor sedan nu) och vi la i kalla slingor som sist och de varvas med mina egna varma färger i håret. För att få det än kallare eftersom jag har varma toner i mina färger lägger vi i en kall glossing i håret också. Mittenbilden är egentligen inte bra för det vart för mycket spray i luggen som gör att det ser torrt och spretigt ut där på sidan, vilket såklart inte är så. Samt det ser mörkare ut där, dock ser man ju klippningen. Bild 3 visar rätta färgerna. Anna (frisören) och jag har blivit väldigt goda vänner och vi har inga problem att prata bort de 2 timmar jag är där. Hon är så fin och trevligt och vi kom fram till att kort hår är snyggt och läckert så short hair don´t care

Trött på Teams-möten och allt tillhörande surr

Idag är jag helt ensam här hemma, en dag i veckan åker BQ till Västerås och till sitt kontor och jobbar. Resterande dagar är han här hemma och jobbar. Det är jättemysigt att ha honom hemma såklart. Ja på pappret låter det ju så, men vi ses ju inte om man säger så. Jag vill ju ha honom och hans tid, inte den arbetande BQ om ni förstår hur jag menar. Han har inte tid att prata och han sitter i telefon i stort sett hela tiden. Vilket jag såklart förstår, säger inget som helst annat. Jag är glad att han har så bra jobb och arbetat upp sig så långt och bra i sin karriär. Jag är jättestolt över honom, han är så populär och får så mycket bra feedback för sitt arbete, STOLT!. När han inte pratar i telefon så sitter han massor i ⇛ digitala TEAMS-möten. Samt jag är mest i vägen eller vad man ska säga. Så är det ju såklart inte, men jag är inte så mycket prio då, som sig bör. Han jobbar ju som sagt, samt jag pluggar så jag sitter för mig själv inne på mitt pluggkontor och han sitter antingen i köket eller i vardagsrummet. I bland kör jag ut honom från vardagsrummet för jag vill vara där och då får han stänga in sig på mitt pluggkontor med sin jobbdator istället.

Ibland blir jag ledsen ska jag väl ärligt erkänna för jag kan gå fram och vilja säga något till honom mellan alla möten och telefonsamtal men jag får i regel kommentaren – Vi får ta det sedan, jag jobbar. Han har jättemycket på jobbet nu och i går var han jättetrött efter en hel dag med olika TEAMS-möte och jag var också trött efter en hel dag efter allt surr från hans TEAMS-möten. Jag skulle ju också göra mitt 3 timmars prov mitt i allt. Då var det omvända roller vid ett tillfälle, fniss lite roligt då man tänker på det. Jag var instängd på mitt kontor och då kom han in och sa typ – Hej älskling, hur går det det är så tyst här?! Jag svarade honom – Jag har ej tid jag har prov . Idag är det därför då på ett sätt skönt att få bara vara hemma här själv. För nu inväntar jag bara muntliga slutsamtalet som ska bokas efter jag fått betyg på provet jag gjorde igår så idag vill jag bara vara och göra det jag vill, samt spela musik. Såklart saknar jag honom ändå, saknar att kunna se honom hela tiden.

Just nu lyssnar jag på älsklingarna The Ark och ⇛ Prayer for the weekend på repeat den är så UNDERBAR! Ohh The Ark kommer ju som jag skrivit tidigare till Oskarshamn och ⇛ Latitud 157 i sommar, vill så gärna se dem. Vaccinationen verkar ju fortsatt bli försenad så det blir nog inte av något med den saken.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

36 reaktioner till “Trött på Teamsmöten – Digitala möten!

 1. Förstår att du tröttnat på alla möten och det är jobbigt när det aldrig är tyst. Just då önskar man att man bodde i ett jättestort hus så skulle det vara lättare att skilja mellan hemma och jobb/plugg. Hoppas snart allt detta är över och vi kan få återgå till en något normalare vardag.

  Gilla

 2. Så snygg frisyr! Kort hår är bäst! 🙂

  Varken jag eller min man jobbar hemifrån och det är jag rätt glad för, det hade inte blivit bra om vi båda skulle arbetat hemifrån. Vi arbetar på så olika sätt att vi hade säkert stört oss på varandra. Jag har en förkärlek för att gå runt när jag pratar i telefon (ovana sen jag satt i Skatteupplysningen) och det vet jag att det hade stört mannen. Jag önskar dock att jag kunde arbeta hemifrån, det hade varit väldigt skönt att göra det nu.
  Digitala möte är vardag i mitt jobb och var så långt innan Corona så det är inget konstigt för mig.

  Sen förstår jag din man, jobb är jobb liksom. Då kan man inte hålla på att snacka en massa annat. Jag går in i jobmode och då tänker jag inte på varken mannen eller barnen, då finns bara jobb.

  Gilla

  1. Näe det är lite för mycket inpå varandra faktiskt. Nästa vecka ska han vara i Västerås varje dag, så då kanske jag tycker det blir jättetomt =D. Tack så mycket, tycker också det är jättesnyggt i kort hår och jag trivs bra i det

   Gilla

 3. Kan tänka mig att det är en lite udda situation när ni båda jobbar hemifrån, vet faktiskt inte om jag hade klarat det. Och med surret, som du skriver. Jag är övertygad om att ha sambon hemma under arbetsdagarna skulle vara förödande för min disciplin just nu.

  Väldigt gulligt att ni tittar till varandra sådär. 💖

  Gilla

 4. Förstår att du tröttnat på alla digitala möten. Det blir ju så konstigt när båda är hemma och jobbar/pluggar, personen är där men ändå inte närvarande samtidigt så går man på varandra lite.

  Gilla

 5. Här sitter vi också på olika håll, maken på sitt kontor på övervåningen och jag i vardagsrummet vid mitt skrivbord. Han kommer ner och tar kaffe innan sitt morgonmöte och kollar läger med mej, vi äter lunch tillsammans och sen hämtar han kaffe igen innan eftermiddagsmötet. Vi börjar och avslutar dagarna med en promenad, så vi ses faktiskt mer nu är när han jobbade i stan. Vi har fått det att funka rätt bra trots allt.

  Gilla

 6. I morgon har jag inga teams-möten inbokade alls. Så skönt. Då kan jag vara mer social även om jobb är jobb liksom.
  💗

  Gilla

 7. Du passar jättebra i den frisyren, så snyggt! Jag och min sambo pluggar heltid båda två och båda är hemma, så jag förstår precis, det är verkligen svårt ibland att få tid för varandra fast man är i samma hem. ❤

  Gilla

 8. Så fin du blev i håret 😃. Så bra att du & din frissa har blivit så goda vänner. När jag går till frissan så vill jag ha samma frissa hela tiden. Därför att då vet hon hur mitt hår funkar & hur jag vill ha det. Nu går inte jag ofta. Så nu är det inte så viktigt.

  Vad jobbar din man med?? Min sambo jobbar hemma då & då. Men det är tur att han har ett data rum här hemma. Låter lite roligt det där med att ni vill fråga varann något när ni gör något 😂😂

  Förstår exakt hur du känner. Skönt att va hemma själv. Men skönt när ens livs partner är hemma & är närvarande. Man saknar ju hen 😊

  Jag hoppas att du kommer iväg & får se The Ark live i sommar.

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 9. Ja lite jobbigt är det med alla dessa zoommöten men det är ju bra med tanke på pandemin. Vad fin du blev i håret 😊

  Gilla

 10. Ja jobb är ju jobb men han har väl de vanliga tiderna så ni har kvällen sen?
  Skönt då man klippt sig.

  Gilla

 11. Så snygg du blev i håret ! Färgerna passade dig väldigt bra !
  Jag älskar alla digitala möten , och ha lektioner digitalt! Finns ju inget bättre än att slippa åka iväg och kan gå i mjukiskläder hela dagen lång 🙏🏻. Ja prata hos frisören kommer man aldrig undan 😂 hellre att man kommer till någon som är lätt att prata med än att det blir så tyst när man sitter där:D

  Gilla

 12. Vad jobbigt att ni inte hinner prata med varandra då jobb och plugg krockar för er. Så fin du blev i håret. Kramis ❤

  Gilla

 13. Vad fin du blev i håret, med nya slingor och klippning. Det är alltid skönt när ens frisör känns som en bekant eller vän så man kan prata om väldigt mycket.

  Gilla

  1. Ja eller hur =D, jag var senast med på ett med dottern och hennes fröken. Fast det måste jag säga var mest gulligt. Ja det tär lite på en att båda är hemma hela tiden, det blir liksom lite nötigt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s