Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

INGREDIENSER

1 förp marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)

1/2 kruka eller ask persilja

250 g miniplommontomater

250 g frysta sojabönor

4 port färsk papardelle (gärna vitlök & persilja)

2 1/2 dlmatlagningsgrädde

1 förp paprikapesto (à 130 g)

Salt-peppar

65 grucola

Gör så här Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème Under 30 min 10 ingredienser Medel En utsökt pastarätt med kronärtskockor, sojabönor, paprikapesto och persilja. Låt grädde och pesto koka samman och tillsätt sedan den nykokta pastan, sojabönor, skockor och persilja. Sätt på en stor kastrull med vatten till pastan. Låt kronärtskockorna rinna av. Dela dem i halvor. Hacka persiljan och dela tomaterna. Dela kronärtskockorna i klyftor. Lägg sojabönorna i kastrullen när pastavattnet kokat upp. När vattnet kokat upp igen lägg i pastan och koka 2–3 minuter. Låt pastan och bönorna rinna av i ett durkslag. Sätt kastrullen på plattan igen och koka upp grädde och pesto. Blanda ner kronärtskockor och persilja. Smaka av med salt och peppar.

Servera pastan med sås, tomater och ruccola

/ Receptkälla Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème ICA

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

  1. Va kul att du delar med dej utav massa recept så man kan se vad andra också har flr idéer kring mat 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.