En till sten som lättat

En till sten som lättat

Sådärja nu har sängen också kommit på plats. Den kom vid tio tiden idag och det tog ungefär 1½ h att montera den då det är mycket mer skruvar än man tror. Sängen var inte alls svår att montera det var t.o.m bara 1 A4 med instruktioner. Det brukar ju annars vara ett helt häfte. Jag är jättenöjd med våra köp från trendrum ⇛ Karlshamn madrass som är toppenkvalié på och som jag är glad att vi kostade på en dyrare just för att det skulle bli för lågt om man inte hade sådär hög. Bellis är verkligen en fröken som gillar prinsessor och därför var ju ⇛ sängen Richland toppen för det ser ju verkligen ut som en säng som en prinsessa ska ligga i. Nu ska bara ett överkast införskaffas, men det går vänta en stund som ni vet, det är ju lite köpstopp just nu. Det ska bli kul att se hur hon reagerar då hon kommer hem från skolan idag

Jag har kikat runt lite och för för mig att detta överkast skulle göra sig fint i hennes rum för att bryta av med allt rosa. Överkast ⇛ Sonia – Greengate från Elsas Hem. Skulle inte det göra sig snyggt och ha rosa och turkosa enfärgade kuddar till. Eller gör det sig snyggast med enfärgat eftersom tapeten har mycket mönster i si?! samt SÅKLART ska hon också få välja vilket hon tycker är fint.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “En till sten som lättat

 1. Vad fint det blev med den nya sängen! Hoppas att hon sover gott i den inatt och att hon sov gott på madrassen tills idag 🙂 Älskar mönstret på överkastet, men det kanske blir för mycket mönster iom att sängen står vid den mönstrade tapeten… Ska bli spännande att höra vad B vill ha!

  Gilla

 2. Så skönt att ytligare en sten har släppt ifrån dina axlar ❤️.
  Sängen är jättefin! 😃 Passar Bellis super bra! 😃👍. Jag tror säkert att Bellis kommer att bli glad över sängen.
  Jag skulle rösta för enfärgat på överkastet eftersom du säger att det är färg glatt på väggen. Ska bli kul att höra vad Bellis säger om sängen 😊
  Ta hand om dig & er!
  Kram❣️

  Gilla

 3. Så fin sängen blev och det finns säkert en tjej som kommer att bli väldigt glad för den! Överkastet är väldigt fint men frågan är om jag inte hade valt ett enfärgat. Nåja, det är en smaksak.

  Gilla

 4. Vad kul att sängen har kommit 😊 det blev ju jättefint det där och jag tror att överkastet kommer passa fint på sängen 😊 hon har ett väldigt fint rum

  Gilla

 5. Det är alltid skönt när möblerna är lätta att montera ihop. Sängen ser ut att passa perfekt i bellis rum. Hon lär säkert bli glad när hon ser sängen. Jag tror att ni kommer att hitta ett fint överkast som passar in i rummet 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.