Vår to do lista minskar

Vår to do lista minskar

Idag har varit en effektiv dag här hemma där axlarna börjar lätta mer och mer. Idag har de varit hit och installera om rören och även monterat bort vårat gamla tvättställ och installera in det nya. Jag missa att fota medans kommoden fortfarande var kvar, men det var faktiskt inte mycket att se inte. Den var ful och nött nu efter fukten som badrummet ger. Nytt bredare tvättställ, samt även nya rör, blandare, och vattenlås hela kittet. Rören behövde göras om, som ni ser på första bilden står de rakt upp och de har ju inte synts eftersom kommoden varit för. Nu är de framflyttade och centrerade under tvättstället, mycket snyggare. Dessutom då så kunde man centrera så att handfatet är helt i mitten, det var det inte innan. Det var alltså inte helt snyggt gjort innan. Det har då således då som sagt inte synts för kommoden har dolt det.

✓  check på tvättställ och badrum

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nästa grej på vår to do lista

Idag kom även leverans på Bellis nya madrass från trendrum Karlshamn madrass och imorgon kommer nya sängen Richland också från trendrum. Tyvärr kommer de inte samma dag utan leverans två dagar. Därför får Bellis sova på madrass i natt. Dock verkar hon inte ha det minsta emot det. Hon la sig direkt där och mös nu efter hon kom hem med 15 bussen. Mitt i allt kaos med tvättstället och hantverkare här så monterade jag ner hennes gamla säng och har varit iväg och slängt den. Resårbotten har ju gått sönder på gamla sängen. Vi har istället för resårbotten haft en bräda under där nu så hon kunnat lega i sin säng. Jag vet faktiskt inte varför hennes säng gått sönder, antagligen har hon hoppas i sängen trots att vi inte märkt det. Det var i alla fall det samma, det är dags för ny säng för henne. Hon ska inte ligga i en juniorsäng med kanter det året man fyller 8 år, då är man en stor tjej. I morgon om inget strular med leverans och montering så kommer hon få sova i sin nya säng.

✓  Check på leverans av madrass och gamla sängen nermonterad och kastad.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Vår to do lista minskar

 1. Skönt när man kan bocka av saker på listan. Så kul med en ny säng.
  Sova på golvet kan vara riktigt mysigt. Det fick vår yngsta göra i flera veckor när vi beställde en ny säng som blev försenad. Hon tyckte det var riktigt mysigt och hon byggde upp som en koja runtomkring 🙂

  Gilla

 2. Vad skönt att allt börjar falla på plats! Kan tänka mig att Bellis tycker att det är lite spännande att sova på madrassen inatt! Framför allt eftersom hon vet att sängen kommer imorgon 🙂 Håller tummarna att det blir bra!

  Gilla

 3. Måste va skönt för dig att kunna sänka axlarna lite på dig nu 😊. Verkar som det flyter på bra med köket nu. Så skönt för er! 💕

  Kul för Bellis att få ny säng. Tur att det är okej för henne att ligga på madrassen så länge. Ser mysigt ut där hon ligger 😊

  Håller tummarna för i morgon att sängen kommer ✊🙏🏻🙂

  Gilla

 4. Jag kan tänka mig att bellis tyckte att det var spännande att ligga på madrassen och även att få sova på madrassen i natt. Det är alltid trist när man inte får allt man har beställt på samma dag. Jag håller min tummar att sängramen kommer i morgon. Så hoppas jag att det går bra att montera ihop sängen med 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.