Senapskyckling med krämig rädissallad

Ingredienser

(4 portioner)

900 g potatis

1 msk olivolja

Salt

peppar

Kyckling

2 msk dijonsenap

1 msk flytande honung

4 kycklingfiléer

1 msk olja

Sallad

125 g rädisor

1/2 kruka eller ask persilja

1 tsk vitvinsvinäger

2 dl smetana

100 g ärtskott

Gör Så Här: Sätt ugnen på 225°C och sätt in en ugnsplåt. Skär potatisen i skivor och blanda med olivoljan, krydda med salt och peppar. Häll ut potatisen på den varma plåten och rosta mitt i ugnen, först ca 15 minuter. Vänd potatisen då och då. Kyckling: Blanda senap och honung. Bryn kycklingfiléerna runt om i oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg dem på potatisplåten och pensla på senapsblandningen. Stek mitt i ugnen tills innertemperaturen är 72°C,
ca 10 minuter.


Sallad: Skär rädisorna i fjärdedelar, hacka persiljan och blanda det med vinäger. Krydda med salt och peppar. Vänd ner smetana och ärtskott.
Servera kycklingen med potatis och den krämiga salladen.

/Receptkälla ⇛ Senapsstekt Kyckling med krämig rädissallad – ICA

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Senapskyckling med krämig rädissallad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.