Bellis högsta önskan uppfylld

Barn och hundar är det sötaste som finns

Bellis högsta önskan uppfylld

Vet ni, Bellis högsta önskan uppfylld idag hon har träffat en labradorvalp. Så ofantligt söt och så rar. Den ska heta Messi efter fotbollsspelaren. Alltså jag var ju tvungen att hålla avstånd som man sig så bör göra nu. Bellis fick i alla fall gå fram och det var så sött måste jag säga. Valpen var jättenyfiken på henne och nosade på henne jättemycket och ja, ni förstår väl lyckan hos Bellis då Perfekt storlek för henne vore det och gå bära runt på den där lilla 8 veckors valpen. Jag önskar så att vi skulle kunna köpa en valp såklart främst till henne, men då till vår familj. Det passar inte i livet just nu och det tär lite på mig också. Varför det då? Jo jag är en hund människa och älskar allt med det livet. Ja om man bortser från de sorgliga bitarna.

Nu ska jag gå ut och göra rent vår bil invändigt då det är dags. Det är lite märken efter skor här och var. BQ och Bellis är och dammsuga bilen nu och jag ska göra rent alla fläckar och märken invändigt när de kommer hem sedan då istället. Ett vårtecken kanske, jag vet inte. Det är främst för att det måste göras. Hon får börja med att ta av sig skorna då vi hämtar henne på skolan för det är de gångerna hon är som mest smutsig också. Annat alternativ är ju att hon åker hem i jacka och hemskor bara och de andra ytterplaggen får vara kvar i skolan och endast användas där. Jag vet inte, smuts blir det i bilen när man har barn och hund det går inte komma ifrån.

Några tips jag kommer på är

Ha sparkskydd på sätets rygg framför barnen där barnet ska sitta

Låt inte barnen äta i bilen och om det så prompt måste så ha en påse hängandes vid eller på sparkskyddet

Ha våtservetter i bilen och torka direkt. Det man inte vet är att våtservetter har lite alkohol i sig och kan då således torka ut interiören och klädseln

Ta av barnen skorna då ni ska åka så blir det inte så mycket fläckar. Är baren uttråkade drar de gärna upp fötterna och typ klättrar med dem för de inte vet vad de ska göra.

Ha även sittskydd sätesskydd under barnstolen för att skydda sätet och även från kladd

Hur gör ni får att inte få smuts i bilen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Bellis högsta önskan uppfylld

 1. Ja man får tänka till extra med att skaffa hund, det är för många nyhetens behag men det är så mycket mer, familjen här fick tjata ett helt år innan vi köpe hund igen då jag vet hur mycket ansvar landar på mig. Det där med bil och att hålla rent är inte lätt, städade ur vår bil i helgen och det tog en hel evighet. Skall byta bil på onsdag och var tvungen att städa ordentligt, ändå tyckte jag inte den blev helt ren. Ta av skor är bra tycker jag, åtm vintertid när det är som slafsigast

  Gilla

 2. Hundvalpar som är så söta och oftast gosiga. Förstår att hon var lycklig. Som du skriver så ska man ha tid om ska skaffa hund. Man blir väldigt låst om man skaffar hund. Vilka bra tips för att undvika att det blir lortigt i bilen. Själv har man inget barn.

  Gilla

 3. Din Bellis ser så himla glad ut på bilderna, hon verkade få ett jättefint möte med valpen. Jag är dessvärre pälsdjursallergiker, annars hade nog jag och min sambo haft hund (han är världens hundmänniska). Svärföräldrarna är hundmotsvarigheten till ”crazy cat lady” och har i nuläget flera magnifika labradorer. Vilken typ av hund drömmer ni om att skaffa, är det labrador som gäller även för er del?

  Gilla

 4. Hundvalpar är verkligen det sötaste jag vet 🙂 jag skulle med vilja köpa en valp men passar inte just nu så bra här heller men så otroligt söta är dom 🙂

  Gilla

 5. Så mysigt med valpar och barn, dock är en hund ett tidskrävande projekt som kräver mycket omvårdnad och tycker verkligen att det är kokt att inte skaffa en förrän man känner att det är tid som man har för hundens skull

  Gilla

 6. Den där längtan efter hund alltså. Som jag saknar det. Tyvärr vill inte min man ha det och då går det inte. Funderar på att lämna in bilen på rekond för att få den riktigt ren och fin igen

  Gilla

 7. Så kul för Bellis att träffa en hund valp 🐶😀. Men såklart svårt med. Då barnet vill & föräldern vill men ser längre fram.
  Kanske en dag i framtiden 😊

  Så bra punkter du kom med i & med försöka att hålla bilen lite mer ren inne iaf 😊👍. Men tyvärr känns det som en omöjlighet.
  Kanske ett vår tecken ☺️😉

  Kram❣️

  Gilla

 8. Bilen är makens territorium, där får han städa. Vi har ju inga små barn längre och tyvärr inte någon hund heller, så nu blir det mesta kvitton som ligger och skräpar. Vi kommer köra bilen tills den inte rullar längre, sen ska vi nog inte ha någon.

  Gilla

 9. Ska ni inte satsa på hund i alla fall då? Jag tänker lite som när är någonsin någonting rätt tid i livet? Tror inte att en tidigare hundägare någonsin kan ångra ett hundköp. Att skaffa Skilla förra året köpa var helt rätt, tänker ibland att jag skulle gjort det tidigare men då hade jag ju inte haft henne. Man ångrar inte ett hundköp. Har följt dig sedan efter er Bellman lämnat er, och du har ju längtat enda sedan dess efter hund. Jag tror det är rätt tid för er, allt löser sig.

  Gilla

 10. Valpar är verkligen söta och roliga …. men ack så skönt då de vuxit till sig och allt börjar sitta, man kan promenera mer och de lugnar ner sig lite. 😄
  Sen går åren alldeles för fort dock ….

  Gilla

 11. Verkligen en dröm.
  Labradorvalpar är så söta och man önskar att de alltid kunde vara så där små och smidiga.
  Hon sover nog gott i kväll och drömmer om söta hundpussar ❤

  Gilla

 12. Jag förstår hennes lycka att få klappa och hålla i den lilla gulliga valpen. Det är alltid så kul när man ser lyckan hos sitt barn. Hoppas att det går bra att städa bilden sen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.