Klarar man av ett köpstopp?!

Vårmodet får en att sukta loss

Ja oj vad mycket snyggt man ser nu som man vill shoppa loss till våren som får en att sukta loss. För oss är det ju ganska så mycket köpstopp nu om man så säger. Det är ju till Bellis man köper om hon behöver något. Jag tänkte ta en sväng in i Västerås idag för att kika på Stadium där jag såg att de hade gula lättviktsjackor. Hon har gått över till gult nu mer än rosa och hon behöver en ny tunnvarm jacka att ha nu till våren innan värmen kommer ⇛ Everest J Day Liner skulle hon nog gilla mycket och även så verkar det vara en jättebra jacka. Skulle jag shoppa till mig själv hade mer än gärna shoppat den här outfiten ⇛ Riley blouse och⇛ Cornelia Traousers. Jag gillar verkligen byxorna och snyggt att ha vad som helst upptill till dem. Både svart som i andra färger. Bara en vanligt vit/ljus skjorta som du stoppar ner lite så den är istoppad i midjan framtill. Klarar man av ett köpstopp tror ni?!

Något jag ska skaffa mig nu till våren är ett par nya boots. Minns nu, sist jag var på Leos Lekland så var det ju någon som tog eller råkade ta mina boots istället för sina och ja mina var nästan nya, de jag fick med mig hem var inte nya NEJ! Det ska jag också titta på dig när jag ska köpa Bellis jacka. Snabba vändor och ut och in liksom, för vem vill springa i affärer nu. Ja vad säger man jag klarar nog inte av ett köpstopp?! Här kikar jag på ⇛ Steve Madden Forza från feetfirst.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Klarar man av ett köpstopp?!

 1. Jag tycker att fördelen med covid är ju att man inte handlar lika mycket som innan. Som man inte strosar runt i galleriorna längre på samma sätt. En mellan jacka till bellis låter som ett bra köp

  Gilla

 2. Jag unnade mig faktiskt lite vårkläder och sommarkläder nu, men jag fyndar alltid ifrån sellpy 🙂 funnit så mycket snyggt och fint ❤️ Gammalt blir som nytt verkligen 🙂 Köpstopp måste jag nog ta tag i snart men så svårt när sellpy är så satans billigt hahah

  Gilla

 3. Det beror lite på var man drar gränsen. Om köpstoppet är totalt, på allt utom mat så vete sjutton. Men om det är på allt onödigt, så funkar det för mej. Då menar jag att inte köpa en ny jacka bara för att den är på rea, utan för att den jag har är sönder. Vi började rensa förra året, alltså på riktigt rensa, och då insåg vi att vi inte behöver en enda grej till – tvärtom! Men så gick min jacka sönder och en så behöver man faktiskt 🙂

  Gilla

 4. När barnen växer behöver de alltid något nytt så då tycker jag det är stört omöjligt med köpstopp.
  Vilken otur med dina boots. Jag tycker att man borde märka om man tar fel…

  Gilla

 5. Kan vara svårt med köpstopp ibland men tycker det brukar vara rätt lätt då man har många utgifter som kommit på en gång i hemmet.

  Gilla

 6. Alltså jag inbillar mig alltid att jag ska klara ett köpstopp men det är väldigt väldigt svårt, man hittar liksom alltid något bra eller billigt som man verkligen tycker sig behöva!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.