En solros i Everest jacka

Nu får man själv inte bestämma

Nu är det faktiskt så att man får inte bestämma själv längre. Bellis har varit väldigt rosa hela tiden. Det har nästan varit så att inte andra kläder har gått att fått på henne. Ja exempelvis som svarta termobyxor. Jag var ner och köpte en lättviktsjacka på ⇛ Lindex i veckan åt henne. En snygg rosa lättviktsjacka. Hon sa då direkt, – Mamma jag vill ha en gul jacka. Det är min favoritfärg. Hon fick prova rosa jackan och den var faktiskt för liten, trots att det var hennes normala storlek. Den storleken som är nästa är storlek 134 eller 134/140 och det är för stort i kläder men just på dessa lättviktsjackor var det perfekt storlek. Nu hade de inte den rosa hemma så därför letade jag då runt på nätet och sökte på lättviktsjacka barn gul. Då fick jag fram att Stadium hade gula, mintblå, och ljusrosa lättviktsjackor. Bellis ville då ha den här gulalättviktsjackan från Stadium och märket Everest. Flyt hade vi också att denna var på 50% rea på utvalda plagg och även 20% rea till just för att det var fjolårets gula färg. Årets gula var mer matt gul. Därför tycker jag att det var kul för denna var mycket finare gul än matt dijonsenap gul. Jag valde även att sy på denna fina blomma på hennes mössa så att den vart lite mer personlig. Det var hennes önskan också att få dit blomman på mössan.

Hoppas nu att hon kan bli nöjd med denna jacka. Det kan ju faktiskt vara pojkar som också kommer med exakt samma jacka och då vet jag inte hur hon reagerar. Jag är inte för detta att man ska ha pojk och flickfärger. Jag tycker man ska ha det man själv vill. Dock är hon i väldigt känslig ålder där det kan vara känsligt. Ibland kan det vara det och ibland kanske det funkar. Jag tycker i alla fall att det vart personligt och hon är verkligen toksöt i sina gula kläder och jag älskar färgen

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “En solros i Everest jacka

 1. Det är väldigt speciellt när de en dag helt plötsligt säger vad de vill ha. Är kul att följa barnen i deras färgval genom åren.
  Hon passar kanon bra i gult och vilken söt ide med blomman 🙂

  Gilla

 2. Kul att Bellis ändå att hon börjar på att bestämma & säga vad hon själv vill 🙂. Gult är fint det med. Mm barn växer ju med 😅. Vad bra att ni fick rabatt med.

  Jag tycker med att barn ska klä sig i det dem vill jag tänker att man klär nyfödda i kläder som både killer & tjejer kan ha 🙂

  Hoppas att du har en bra söndag. Ta hand om dig! Kram❣️

  Gilla

 3. Jättefin ja ka men jag kan nog tycka att man byter färg lite oftare och att det inte bara är samma. Barn växer så fort 🙂 💕

  Gilla

 4. Jag tycker att hon blev jätte fin i den gula jackan tycker att det passar både pojkar och flickor 🙂 Man ändrar ju smak och färg i vissa åldrar 🙂

  Gilla

 5. tycker att det där med skild flicka/pojke avd i affären borde tas bort.. Alla borde helt enkelt ha samma avdelning istället med både coolare kläder och mera söta kläder och större val att välja färger fritt..fina gula kläder ni hittade

  Gilla

 6. Superfin jacka! Affe har också en gul jacka men en sån där fluffig historia från Lager157.
  Han har alltid älskat rosa men har nu gjort samma resa som Bellis – gult framför rosa. Haha
  Kul att ni hade sån tur med rabatter. Det tackar man aldrig nej tack till.

  Gilla

 7. Det är väl bra att de är lite medvetna om vad de vill ha på sig…och att de får lov att bestämma lite – gult är en bra och neutral färg som gör människor glada och passar bra att använda så här innan säsongen för insekter har påbörjats. Jag tyckte hon blev jättefin och blomman på mössan är ju liksom pricken öven i

  Gilla

 8. Härligt när dom själv börjar experimentera med kläder och smak. Det har Mira alltid fått göra hur hemskt det än sett ut många gånger…

  Gilla

 9. Då jag inte förstår det där med kill och tjejfärger säger jag bara …jättefin jacka och jättefin gul färg på en tjej som börjar bli stor nu. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.