Det är inte hela sanningen

Nu fick jag helg i mitt hjärta

Idag fick jag denna syn när jag vaknade och man hörde plogbilarna utanför jobba för fullt. Jag vet inte vad jag ska tycka, nog är det vackert och solen skiner på det så det blir ju en vacker vinterdag, jag vill inte ha mer snö nu, det kommer ju heller inte stanna kvar så det blir ju bara blött och kladd.

Nu fick jag helg i mitt hjärta. Klickade precis på knappen SÄND TILL LÄRARE. Så nu är alla uppgifter klara för denna kurs. Nu ska jag bara få denna rättad sedan är det dags för slutprov sedan. Jag skrev klart uppgiften igår klockan 21 på kvällen så nu tar jag väl förtjänat helg från studierna fram tills på måndag då jag måste börja läsa på inför provet.

På måndag kommer vi också ha teamsmöte och samtal med Bellis lärare via datorn. Det som är så sött är att Bellis kommer sitta med henne då vi pratar. Så rart att se de två tillsammans sitta där

Känner man av pollenallergi även ändå?

Jag hade ju började ju känna av pollen ganska så rejält faktiskt förra veckan och veckan innan det. Nu har det blivit kallare igen och snön kom och nu känner jag ingen pollen alls. Vid första tanken så tänker man ju direkt att kylan och snön tar bort pollen. Så är alltså inte fallet, det är alltså inte hela sanningen för alla för börjar man känna av symptom säger vi redan i januari eller ja än tidigare så kan det bero på snömögel som också ger samma reaktioner. Snömögel kan alltså ⇛ orsaka allergi. Därför som allergiker är det jättesvårt att veta när man ska börja medicinera sig. Reagerar man på ⇛ snömögel så känns det ju som om att man får medicinera sig året om. Jag reagerar också på det, jag kan märka det när jag är ute och går att jag blir ansträngd i andningen, det liksom retas i halsen som vid torrhosta.

Någon som fått reaktioner som pollenallergi innan själva säsongen startat?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Det är inte hela sanningen

 1. Nu känns det superbra. Jag fick lite frossa och feber typ en timma men jobbade på. Dock fick 20 kollegor biverkningar och var hemma från jobb dagen efter så många har varit riktigt sjuka, men alla mår bra nu! Nu laddar vi upp till Maj månad för dos 2.

  Gilla

 2. Tog helg halv tio i morse så och ska inte vara tillbaka förrän på fredag igen. Min man känner av allergin långt innan pollensäsongen. Han är riktigt dålig redan.

  Gilla

 3. Det måste vara en sån härligt känsla när du tryckte på sänd knappen och fick helg. Här sökande det massor i går, men allt var bort regnat när vi vaknade. Jag kände av pollen förra veckan och lite nu med men inte lika mycket. Bävar för när värmen är tillbaka med allt pollen som kommer då 🙈

  Gilla

 4. Medicinerat över en månad nu så ja, tidigare än vanligt.
  Längtar till riktig vår nu, så trött på allt vad snö och kyla heter….

  Gilla

 5. Bra jobbat med uppgiften!
  Skönt att kunna ta helg och veta att man är klar. Njut ordentligt av helgen, det förtjänar du verkligen ❤

  Gilla

 6. Usch det är verkligen jobbigt med allergier och vad tråkigt att du känner av det så tidigt. Kramis ❤

  Gilla

 7. Skönt att bocka av arbetet och få den där helgkänslan.
  Min allergi sträcker sej till hö, perfekt när man driver stall som jag gjorde i 13 år, haha
  pollen har jag aldrig reagerat på, men en av mina sex katter fick det att kittlas i näsan ibland.

  Gilla

 8. Jag känner att jag ibland har svårt att känna mig helt ledig som studerande. Det är liksom svårt att koppla bort studierna helt. Men visst förtjänar man att ta helg ibland, även som student. Så är det ju. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.