Så vacker så man häpnar!

Tyvärr ser man ej den tjocka inbakade flätan jag gjort längst med hela luggen, därav så mörk, har fått rejäl utväxt nu, men det ger snygga färgskiftningar i flätan.

Nu har jag varit iväg på intromöte på jobbet jag sökte kl 13. För att se vad allt innebär och hur det blir för mig angående jobb m,m. Har innan dess suttit med sista uppgiften i denna kurs som ska in nästa vecka. Det är ganska mycket nu, men såklart roligt också, det sa jag inget annat om . Jag kommer i alla fall sätta mig tillgänglig inom barnomsorgen de perioder jag kan och då rings man med stor sannolikhet också ut på jobb då. Jag kan ju inte vara tillgänglig hela tiden med tanke på att jag studerar, samt måste förbereda mig för prov och så också. Dock är det toppenbra väg ut i kommunen och de kommer få möjligheten att lära känna mig. Jag vet inte hur många papper man skulle skriva under, säkert 10 stycken. Kan man bli matt för mindre, men vet ni det snöar här nu. Det gör det väl säkert mestadels i hela landet skulle jag tro. Vet ni måste ju berätta om en liten goding som är så vacker så man häpnas

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Så vacker så man häpnas

Jag fick jag reklam på ett videoklipp på facebook som svepte förbi mina ögon och som jag verkligen inte kunde låta bli att titta på. Jag kunde knappt se videoklippet faktiskt utan att tårarna strömmade ner. Alltså jag vart så tagen av vovven i klippet. Dels för att vovven är så otroligt vacker, så galet vacker. Samt att den är så extremt lik vår älskade efterlängtade Bellman. Som Bellis brukar säga – Bellman kom tillbaka. Hon går säger så helt av sig själv många gånger sedan kollar hon upp mot himlen. Det här klippet fick mig att kunna känna och ta på dels hunden i klippet, men även se och känna igen rörelser från Bellman. Här kan ni se klippet om hunden ⇛ Mello som de hittar i grannens trädgård. Alltså hade det varit här och man haft möjlighet då hade jag fajtas för att få adoptera den där sötisen, för det är så likt. Inte för att man ska ersätta en ny hund som ska vara exakt som den andra. Det handlar mer om att jag tycker den typ av utseende på en hund är så vackert. Kunde ni se klippet utan att tårarna kom?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Så vacker så man häpnar!

  1. Så spännande att du ska komma ut och jobba i förskola, världens bästa jobb. Jag jobbade på förskola i 12 år. saknar barnen väldigt mycket.

    Gilla

  2. Såg inte filmen, vill inte se ensamma djur som kommit bort eller något annat hänt. Klarar inte sånt…
    Kul att du kommer kunna jobba lite och jättebra sätt att komma in i kommunen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.