Ny vårigare look!

Sådärja, nu har jag gjort om naglarna och riktigt våriga vart dem också. Kortade av dem rejält och det är så skönt. Jag saknar inte att de varit längre. Vill jag ha längre nästa gång är det ju bara att låta dem växa ut. Det roliga är att jag tycker inte de ser ”korta” ut, jag hade fått för mig ”kortare” känsla. Jag valde också att ha lite fyrkantigare design på dem för att med stylat intryck. Ja nog om det, vet ni det snöar här idag så härligt minsann. Ja fast nu kände jag faktiskt att det inte var något vidare kul måste jag säga. Dock klippte eller filade hon mig ner i nagelbandet på ett ställe på en nagel, så jag är öm där nu.

Idag har de varit hit och gjort 2:a mätningen av fukten i väggar och tak efter fuktskadan. De skulle ju mäta efter att golvet rivits bort och det är inga tecken på fuktskador nu. Dem fick de bort således förra veckan då de rev ut golvet. Nu är det då dags för Ocab att lämna in skaderapport på detta. Det ska anmälas till föreningens försäkringsbolag och är det då grönt ljus från dem så kommer nästa steg att vara att man lägger in nytt golv. Det är alltså ett steg närmare att köket blir klart.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Ny vårigare look!

 1. Tycker dina naglar är så fina. Nu får jag inte ha fejk pga mitt jobb, men hade jag gjort hade jag nog gått på din stil. Långa kan vara supersnygga också, men det är inte riktigt jag

  Gilla

 2. Jättesnygg design – jag gillar ju rosa 🙂 Jag brukar aldrig ha så långa naglar, det blir för mycket felskrivningar på tangentbordet när naglarna är för långa, haha!

  Gilla

 3. Snyggt! I den formen och längden hade jag mina naglar när jag fixade till dem förr. Saknar det nör jag ser dina men snart börjar trödgårdsperioden. Får se till höst.
  Kram Kajsahttp://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 4. Vilka fina vårnaglar. Jag älskar rosa så de naglarna hade jag gärna haft och det var snyggt med korta också. Kul att variera längden lite ❤

  Gilla

 5. Skit snygga naglar 💅😃😀👍. Skönt att ha korta naglar så inte allt smuts fastnar där 😄.
  Får vi hoppas att föreningen försäkringsbolag ger grönt ljus till er. Så ni sen får nytt golv. Håller tummarna ✊✊🙏🏻🙏🏻❤️

  Gilla

 6. Wow så fina! 😀 önskar att jag kunde ha långa naglar, men har aldrig kunnat det. Det gör ont i mina fingrar av någon konstig anledning. Haha!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.