Man får nypa sig i armen

Idag efter att jag hämtat tösen så ville hon direkt ut och cykla. Jag är typ pigg nu så jag kände att jag ville också komma ut och röra på mig. Samt jag är verkligen imponerad så mycket hon lärt sig dag för dag nu och att hon får in tekniken igen. Vi gick en långpromenad och hon cyklar på som aldrig förr och det sitter i stort allt nu. Hon behöver träna lite mer på vissa saker, så jag känner hon måste ha lite mer kontroll i alla lägen för att jag ska känna att hon och jag ska kuna cykla samtidigt. Snart är vi där, toppenduktig. Hon har blivit så stor och man får nypa sig i armen hela tiden.

I morgon förmiddag ska jag gå göra om mina naglar igen. Det ska bli skönt och även snyggt. Jag har som jag skrivit innan bestämt mig för att korta ner dem och tänker den här längden. Jag tycker det är fint det med. Det är snyggt att deisgna kortare naglar med. Samt att det är mycket mer praktiskt också. Jag har sparat ner en hoper designer i telefonen. Ska man ha design på kortare naglar får man tänka mönster som inte blir för överflådigt eller vad man ska säga. Mer design det ska man ha på långa naglar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Man får nypa sig i armen

 1. De där med att cykla är ju lite läskigt första gången men kul att de finns glädje i de nu 🙂 Ja va likadan första gången hatade jag de som barn i början men sen kunde ja bara inte sluta 🙂 ser bara så härligt ut 🙂 tänk om man vore där med er! 💓

  Gilla

 2. Bellis ser verkligen ut som hon tycker det är härligt att vara ute och cykla. Kul att hon lär sig så snabbt, hon ser verkligen jätteglad ut. Skönt att komma ut på en promenad 🙂

  Gilla

 3. Det är lite dubbla känslor kan jag känna. Man vill att barn ska kunna saker snabbt. Samtidigt så vill vi att dem ska va små så man får gosa med barnen. Stanna tiden! 😄

  Så kul att göra om naglarna 💅😊. Ska bli kul att se.

  Gilla

 4. Vad roligt att du mår bättre skönt att komma ut och röra sej lite på sej 😍kul att hon ville ut och cykla när hon kom hem

  Gilla

 5. De växer så fort. Kul att cykling bara blir bättre och bättre. Snart är hon ute jämt och cyklar 😀 Skön årstid som väntar nu och cykling är sådan frihet ❤

  Gilla

 6. Va kul att hon håller på o lära sej att cykla . Jag kommer nog inte göra naglar igen . En gång räcker men det är kul o se hur andra gör sina naglar 🙂

  Gilla

 7. Vad roligt att ni snart kan cykla tillsammans och så roligt att du ska göra nya naglar. Kramis ❤

  Gilla

 8. Oh ja, tiden går fort med de små, växer och utvecklas så mycket dag för dag. Så fin hon är där med sin nya cykel.
  Jag tycker att den längden på naglar är snyggast, har sett skräckexempel på långa spetsiga, läskiga naglar som jag inte kan förstå hur man kan vare sig vilja ha eller tycka är snyggt. Nåväl, det är ju min inställning och inte för att du har haft sådana precis, men oavsett det så tyckte jag de första med blommorna på verkar vara så mycket du – de hade passat dig superfint.

  Gilla

 9. Vilka härliga bilder på Bellis i full fart framåt! Det är grymt övat av henne och jag kan tänka mig att hon är jättestolt över hur bra hon cyklar, det är verkligen en milstolpe för henne och er föräldrar. Blir det kanske någon familjecykelutflykt? Jag tror dina nya naglar kommer bli urtjusiga, kul med ett litet projekt i vardagen. Har inte sminkat eller fixat mig på evigheter och går runt i samma gamla, vanliga mysplagg. Är ganska trött på åsynen av mig själv. 😅

  Gilla

 10. Vad skönt att läsa att du mår bättre! Varje gång jag ska till nagel-Tina tänker jag att jag ska ha korta men kommer alltid hem med långa naglar.

  Gilla

 11. Vad härligt att det lossnat ordentligt med cyklingen! Klart att hon tycker att det är roligare och roligare ju lättare det blir för henne! Hon kommer att susa fram som blixten i sommar!

  Gilla

  1. Ja jätteduktig och så fort det gått nu. Hon har inte velat innan, varför för sur då det strular. Ja ska bli skönt att göra om dem, de är så långa och utvuxna nu. vad tog du för färg då?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.