Kan vi göra slut med Tunna blå linjen?

Förväntansfull för i kväll ❥

Ja jag erkänner, jag är stort inbiten fan av ⇛ Tunna blå linjen och äntligen är det dags att se avsnitt 9 ikväll. Nästa vecka är det sista avsnittet, snyft. Dock är det skönt att knyta åt säcken också för man behöver göra slut med serien nu eller vad man nu ska säga. Jag är så ivrig och nyfiken hur serien ska sluta och jag hoppas verkligen att den kommer att sluta bra. Det kommer inte komma en säsong 2 tidigare än hösten 2022 sägs det . De håller på att skriva manus för säsong 2 nu och man hoppas ju innerligt att alla karaktärer får fortsätta kvar. Det är mycket som ska hända nu inför säsongsavslutning och vad ska man tro blir det som man önskar?

Längtar ni också till varje söndag då avsnitten släpps?

Kommer vi kunna göra slut med serien?

Vad tror du kommer hända i serien, blir det ett bra slut?

Vad får inte hända enligt dig?

Vill du ha ännu mer av Tunna Blå Linjen så är deras Spotifylista väldigt bra och facebookgruppen Snacka om Tunna blå linjen. Får du inte nog så är dessa underbara tips

Vad är en typisk vårfärg tycker du?

Idag har jag sminkat mig och gjort mig i ordning lite, känns skönt att piffa sig lite då man varit sjuk och fortsatt är, jag är dock piggare. Luktsinne är tillbaka igen det var bara borta ett par dagar. Det är rossel och hosta som är kvar ッ. Jag hade feber i går natt, men inget under dagen och ingenting idag. Skönt nu kommer vi in i rätta rutiner igen i morgon då det blir skola och fritis för tösen. Jag hann klart min uppgift igår trots att det varit lite omotiverat för mig. Det känns åter igen bra så vi får hoppas på det då. BQ har tränat cykel med Bellis nu varje dag och idag var de ute länge, det blir bättre och bättre för varje dag. Verkligen jätteroligt, vi får fortsätta att nöta nöta nöta. Idag var hon också mer motiverad och inte lika sur och tvär hon kan bli om det krånglar. Det är ju klart med, känner man att man behärskar mer och mer så blir man ju gladare och mer motiverad.

Ohh mina naglar har blivit så långa, skulle gjort om dem redan för minst en vecka sedan. Först var ju Bellis sjuk, sedan jag då. Jag vill korta ner dem en hel del och göra de fina igen. De är fina nu med, men så fult då man fått rejäl utväxt på dem. Jag tänkte göra dem än mer vår och vilka färger är vår då?

Vad tycker ni är snyggast längd på naglar?, samt vilken färg är vår tycker ni? Är ni också inbitna fans av TBL?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “Kan vi göra slut med Tunna blå linjen?

 1. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av Tunna blå linjen. Kanske ska ge den en chans. Jag tycker att naglarna ska vara lite förlängda men inte jätte långa som vissa har. Undrar hur de gör att inte lyckas bryta av naglarna när de har väldigt långa.

  Gilla

 2. Jag gillade inte DBL först, men gav den två avsnitt och sen var jag fast, igår fuskade jag och såg sista avsnittet på play, men det var inte förrän idag som jag insåg att det vad det sista, haha!
  Man kan förstå Bellis tjurighet när det inte går som hon tänkt, men övning ger färdighet. När min äldsta skulle lära sej cykla ”kan redan” ok, så körde han in i ett cykelställ, och ”Nä, jag kan inte ” sen var det lönlöst att försöka få honom att ta i cykeln igen på flera år.
  Vårfärg är allt som syns och gör en glad, nagellängd? Ja det måsta ju vara bekvämt när man jobbar och använder händerna så ca 3-5 mm känns som en lagom längd.

  Gilla

 3. Aldrig hört talas om denna serie, men kan relatera till att det är svårt att göra slut med en serie. Det kan verkligen inte jag göra, jag ser om på serier om och om igen.. ^^

  Gilla

 4. Har inte följt denna serie, men förstår vad du menar när det närmar dig sista avsnittet. Blir nästan så att man vill vänta med att se det för att det inte ska vara slut.

  Gilla

 5. Jag tycker med det är tråkigt när serien är slut och man får vänta ganska länge på att det kommer en ny säsong:) Ska kika på den i dag tänkte jag då jag inte har så mycket annat för mej 🙂 Vår för mej är ljusrosa och lite mer pasteliga färger 🙂

  Gilla

 6. Har faktiskt inte alls kollat på serien! Har nog trott att de var lite mer dokumentär över det än fiktion. Men perfekt tips för jag såg klart en annan serie igår så nu behöver jag något nytt!

  Gilla

 7. Tunna blå linjen ja 🤩 Till nästa säsong hoppas jag alla är kvar i alla fall, Leah’s story är den starkaste. Men sen gårdagens avsnitt så blir man ju väldigt nyfiken på Magnus barndom. Vilken jäkla farsa 🤮

  Gilla

 8. Den serien har jag inte sett, Känns som att jag inte riktigt hänger med på alla dessa serier som alla hinner kolla på, har alltid annat att göra så tvn är mest oandvänd eller visar barnpogram..Så är livet ibland, vårfärger är gul eller någon pastellnyans tycker jag..Bra att du blev klar med uppgiften och att ni känner er fricka nog för vardag nu

  Gilla

 9. Va skönt att du börjar må bättre. Inge kul alls med långtids sjuka som hoppar runt i familjen.

  Smink piggar då upp humör vid alla tillfällen. Har i stort sett varit osminkad i 2 veckor nu. Men saknar min mascara.

  Va roligt att Bellis fortsätter med cyklandet. Snart glider hon fram på cykeln som hon inte gjort annat.

  Va skönt att uppgiften blev klar i tid. Fattar inte hur du lyckades med allt på en gång. Jag glömmer till och med bort att trycka på on knappen på kaffebryggaren när vi har sjukstuga =) Men kanon bra jobbat =)

  Gilla

 10. Ja så är det ju med serier . Vissa blir så utdragna att man inte orkar kolla på mer . Typ som inlåst . Nör jag kollade pp den så blev det så mkt sen med zulema .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.