Kan det räcka nu eller?!

Vacker himmel nu på kvällen

Nu rider vi på otursvågen – Man säger ju 3 omgångar ska det vara!

Ursäkta röran under sängen, det har jag inte sett då jag dammsugit,Bjussar på det.

Ja nu tror jag vi rider på otursvågen faktiskt måste jag säga. Detta var då extremt vad det ska rulla iväg pengar just nu. Hade vi vetat det hade vi inte köpt cykeln till Bellis som vi gjorde, ja den behöver hon också för det är dags att kunna cykla flytande nu. I natt har två ribbor lossat i hennes säng. Dessutom har det lossat fler sedan innan. Plastfästen som håller fast ribborna har spruckit på dem alla så det går inte skruva dit dem igen. Ni ser ju också att jag tejpat fler av dem med. Värsta skräpet denna ribb botten får jag ärligt erkänna. Sängstommen har varit toppen och är jättebra kvalité på, men ribb botten, stor tumme ner. Det är förvisso dags för henne att få ny säng, därför lägger vi ingen energi på den här sängen något mer. Sängen är sedan hon var 4 år så det är hög tid. Dock kan man inte köpa allting på en gång. För att underlaget ska hålla ihop nu. Ja skratta inte, men nu har vi lagt vår skärbräda där som skydd för att Bellis ska slippa ligga som en ostbåge. Samt en extra madrass över som vi hade hemma som extra, en tunnare.

Vi har ju behövt köpa nytt handfat till toaletten eftersom det är på väg att lossa. Vi vet inte hur det blir med köksgolvet och fast man är vuxen och har familj själv så är jag barn fortsatt fortfarande också till min mamma och pappa och de tar man hjälp av emellanåt. Vi har alltid så bra omsorg och hjälp från våra föräldrar, både BQ och jag. De är underbara, och finns till hands. De har därför köpt ny säng och madrass till Bellis rum nu. Mamma och jag har suttit nu hela förmiddagen idag via messenger, via telesamtal och kollat runt vad för sängar vi velat ha och vilka madrasser osv. Flera sängar vi hittade var det leverans på 4-6 veckor, eller 6-8 veckor. Det vart en riktig prinsessa-säng tillslut som mormor vart jättekär i och så gärna ville köpa till henne

Prinsessan ska få en prinsessa-säng

Tror ni inte denna säng blir bra i ett flickrum?!

Ja denna säng var både söt och elegant och den kan hon ha länge. Fint med hjärtat i mitten. Hoppas nu inte att det blir någon fördröjd leverans på den här också. Kan piffas upp fin med snyggt överkast, sänggardin och snygga kuddar till. Vi kostade även på en extra bra madrass också. Sängen heter ⇛ Säng Richland och kommer från företaget trendrum. Madrassen heter ⇛ Karlshamn madrass. Bellis blev jätteglad då hon såg den och påpekade direkt om hjärtat.

Nu låter det lite som vi har sämre kvalité på allt vi äger, eller lägenheten är i sämre förhållanden. Så är det inte. Vi har toppenfin lägenhet med det mesta rustat och omgjort. Det är lillhallen som behöver fixas om bara, men den har vi ingen energi lagt på eftersom den inte ens är synlig annat än för oss och att det är inget fel så egentligen. Allt annat är nyligen rustat. Vi målade om stora hallen, själva huvudingången, tapetsera om rummet som blev Bellis rum och även kök då vi flyttade in. Golv är bytta överallt och det är kaklade badrum. Köket är omgjort strax innan vi flyttade in 2017. Det jag uppskattar med de som bodde här innan var att de var väldigt trendmedvetna. De har lagt in snygga golvlister och dörrkarmar i hela lägenheten och det blir stor effekt av det. I köket dock har golvlisterna fått lite mer stryk än andra rum, så det tänkte vi byta ut nu då vi ändå får nytt golv. Det är bara att de satsade på kvalitén på själva badrummet, men kommod och handfat sparade de in lite på. Så kommoden har inte stått emot vatten särskilt bra. Jag hade inte satt in kommod i ett badrum där man duschar, för det blir automatiskt att det blir fukt då i kommoden. Nu har jag beställt ett handfat i toppkvalité. Som fackman kommer och monterar in till veckan så fort handfatet har kommit.

Idag har det varit en råkall dag, men BQ och Bellis har varit ute och tränat på cykeln idag med och det går bättre och bättre hela tiden. De har även gjort annat, så idag har det varit lite roligare dag för henne då pappa inte har jobbat. Jag kände mig lite hemsk mot henne de senaste dagarna för jag är sjuk och inte orkat det hon önskat hela tiden. Samt att jag då således också inte kunnat åkt iväg och gjort saker med henne nu då det varit sportlov.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “Kan det räcka nu eller?!

 1. Va jobbigt att sängen också pajade. Tyvärr är det ju så att allt går sönder till sist. Precis som du säger det handlar inte om att kvaliten är dålig utan att de har gjort sitt. Men vilken fin säng ni och mormor hittade till Bellis. Jösses tror inte att någon flicka skulle tacka nej till den.
  Skönt att det löste sig. Log stort när jag läste hur nära och omtänksamma ni är inom hela familjen. Sådant är värt guld ❤

  Gilla

 2. Typiskt att allt ska gå sönder samtidigt. Men det slår nästan aldrig fel, en olycka kommer inte ensam som man säger. Och då är det bra att ha en familj som hjälper till litegrann…

  Gilla

 3. Nog stämmer uttrycket ”en olycka kommer aldrig ensam”, tycker alltid det händer väldigt mycket på en och samma gång och särskilt när plånboken är extra tunn.

  Gilla

  1. Ja det är drygt, men på något sätt känns det ändå som om att man kan ta det då det börjar strula, precis som man orkar inte reagera lika mycket en gång och en gång och en gång till. Bra gilla läget liksom

   Gilla

 4. En olycka kommer sällan ensam, säger man väl? Men nu får vi hoppas att alla olyckor kommit! Jättefin säng! Det kommer att bli ett stora-tjejen-rum med den!
  Hoppas du kryar på dig!

  Gilla

 5. Vilken otur, men precis som du säger, en olycka kommer sällan ensam. Tråkigt bara med alla pengar som flyger iväg tycker jag, Den nya sängen kommer ju bli toppen. Så otroligt fin. Du måste visa då den är på plats.

  Gilla

  1. Det är ju så så man kanske är mer förstående eller hur man nu ska uttrycka sig nu när det redan är andra fadäser det blir som att man tänker – jaha också det också, och ja det med. Kommer de stötvis blir man mer skärrad på ngt vis

   Gilla

 6. Trist när allt måste ske på en gång. Skönt att drt löste sig och vilken fin säng ni hittat. Så klart prinsessan ska ha en prinsessäng ❤

  Gilla

 7. nej men ja va fin den va . kommer bli perfekt ju
  hoppas ni slipper o vänta
  huuur kan de bli att man bara fortsätter i samma onda cirkel o bara allt går sönder

  ta hand om er o ja skickar lycka till med allt kramen

  Gilla

 8. Men oj det var ju rysligt vilken otur ni har… även saker med bra kvalitet blir slitna.
  Sängen hon ska få är superfin…. härligt för mormor och morfar att få skämma bort prinsessan med en prinsessäng

  Gilla

  1. Ja de ville göra det och det blir ju bra för dem också att få hjälpa till. Tror det blir jättefint med den i hennes rum. Ja det är så sant, det finns ju saker med nyare också som krånglar.

   Gilla

 9. Fy så tråkigt att nu har haft sån otur med allt hemma. Jag tycker inte alls att det låter som att nu har en dålig lägenhet utan jag tror att vissa saker har en bestämd livsgräns. Bellis nya säng ser ut som en dröm jag förstår att hon blev glad när hon såg bilden på sängen. Jag håller mina tummar att sängen inte blir försenad

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.