Den nya rosa faran

Vad stor man blir då man får ny cykel

Idag har Bellis fått sin nya cykel med 20 tums däck ⇛ Barncykel Biltema. Hon är så mallig över den, men nu får hon faktiskt börja om lite igen. Vi tyckte hon fått in snitsen i höstas. Nu är det lite för vingligt igen. Hon fixar det, men hon är lite feg och det är lite bambi på hal is. Vi tänkte vi sätter på hjälppinnen nu lite tills hon får kontrollen igen, säkert bara några veckor sedan får hon kontroll på det på igen. Vi tar det med ro, det får ta den tiden det tar. Vissa får in snitsen direkt och Bellis är lite otålig, tjurig då det krånglar och osäker och det gör att det tar lite längre tid. Hon är duktig och det kommer, bara nöta på. Vi känner ändå så att ⇛ cykelstången kan vara bra lite nu i början så hon känner balansen lättare och så släpper vi mer och mer. Hon vinglar lite för mycket nu också så vi tänker på både henne och cykeln och tror att stången kan hjälpa så hon vågar hitta balansen bättre. Nu ger hon upp för lätt och cykeln far i backen.

BQ och Bellis var och handla lite förut och då fick jag äntligen passa på att vila lite, har inte gått så bra tidigare idag. Det är ju svårt att vara sjuk samtidigt som det är sportlov och BQ jobbar hemifrån. När de kom hem hade de köpt med sig den här fina blombuketten till mig, . Ja snyggt är det ju ej med fula plastgolvet och att vi har balkongbordet nu tills nya köksgolvet är klart, men ja blommorna är jättevackra. Så fint och gulligt av dem, fina de är.

Hur mår jag då? Ja jo då det går väl åt rätt håll, men ska väl inte säga att det är bra. Men skönt i alla fall att det inte var covid.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

23 reaktioner till “Den nya rosa faran

 1. Wow, vilken fin cykel! Minns när sonen fick en cykel & var liiiite rädd & gärna hellre valde den lilla cykeln. Det tog ett par dagar sedan lossnade det! Så heja, heja, snart susar hon fram!

  Gilla

 2. Åh så fin 😀 Kommer ihåg när jag lärde mig cykla, gav min pappa en hjärtattack när jag inte orka vänta på honom som skulle hålla i stödpinnen och stack iväg med cykeln haha 😛

  Gilla

 3. Så stolt lilla sessan är och hunden får också haka på. Ni får köpa en liten cykelkorg han får sitta i. Blommor piggar alltid upp. Krya på dig.

  Gilla

 4. Snygg cykel! Förstår att hon är glad över den! 🙂 Mina barn har ännu inte lärt sig. Men jag känner också vi bor på fel plats för den träningen, med backar och med mycket svängar + ständig trafik i närheten.

  Gilla

 5. Vad omtänksamma dina älskade är, först glass och sen blommor. Hur fint är inte det? 😍 Vackra rosor btw, jag älskar färgmixen.
  Spännande tid när barnen lär sig cykla, då har de verkligen blivit stora. Snart kan ni ge er ut på cyklarna tillsammans alla tre, perfekt inför sommaren.
  Krya på dig, Mirre. Skönt att det inte är covid men jag förstår att det är extra jobbigt att bli sjuk i dessa tider. Särskilt när man har en hel familjevardag att rodda.

  Gilla

 6. Men gud vilken fin rosa cykel hon fått 🙂 det är nog bara och nöta på sedan så kan hon nog cykla på egen hand i gen 🙂

  Gilla

 7. Biltema har bra cyklar, har en lila cykel i samma storlek i balkongförrådet som stora dottern haft, den är fortfarande i nyskick så lilla dottern kommer nog att få ärva den sedan. Blombuketter är ju jättefint att ha hemma ibland. Man blir på bra humör av lite extra färg

  Gilla

 8. Vad kul att hon har fått en ny cykel, bellis låter lite som mig när jag var yngre. Tyckte eller ville att allt skulle fungera på en gång. Tror absolut hon kommer få upp balansen 🙂

  Gilla

 9. Wow så fin cykel hon fått. Min dotter tröttnade på att lära sig cykla i somras. Hon har fått 2st nya varje sommar men vi har inte vart så aktiva och tagit fram den. Dags att lära sig nu i vår/ sommar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.