Cultdesign – Orientserien

God förmiddag på er, hoppas ni mår bra. Jag mår som en urvriden trasa typ, inte alls bra. Jag har i alla fall fått svar på covid-testet att det var inga tecken på det i detta test så verkar ju vara en dyngförkylning som jag fått då. Så det är väl skönt då eller vad man ska säga. Trots att svaret kommit så mår jag i alla fall skit rent ut sagt. Dessutom har vårt handfat på stora toaletten suttit löst något år, men inget värre än så. Nu har det börjat ge vika än mer och nu vågar jag inte ha det så längre. Det blir bara massa dyra extra kostnader då om handfatet rasar ur och tar med sig hela kaklet på väggen där det sitter också. Jag har därför beställt ett nytt handfat nu och även beställt jobb för att en fackman ska komma och sätta in det åt oss också. Tänker inte riskera igen att om något händer och det blir försäkringsärende så kan man få nedslag om det visar sig att man monterat det själv.

Tror att vi har motvind just nu faktiskt, att det ska vara så motvalls det kan bli. Jag har inte beställt handfat med kommod denna gången, jag har inget behov av kommod och det blir för nära duschen också och det är det som gjort att kommoden börjat lossat från väggen, just för att kommoden har börjat svälla i trät. Kommoden satt även på då vi flyttade in så det är inget vi valt själva att ha. Dessutom häver sig Bellis på då hon vill kolla sig i spegeln, ex vid tandborstning och det har gjort att det lossar än mera. Hon vet att hon inte får göra så, men hon glömmer bort sig.

Vi hr inget hört något mer om golvet och har ej fått svar från kontaktpersonen så just nu är det paus där vad det verkar. Lika bra det känner jag och man hoppas på nya tag nästa vecka för jag är ju sjuk och då hade vi ju fått boka om med dem i alla fall.

Sätt en rosa klick på toaletten

Jag valde fyrkantigt handfat med lite mer utrymme att ställa saker på och jag är jättesugen att klicka hem serien ⇛ Orient från Cult Design. Deras rosa serie är så snygg och jag har alltid tyckt att den är så snygg. Dock är det köpstopp för oss nu på nöjesköp eller vad man ska kalla det. Snygga handpumpar, tandborstmuggar finns fina på RUSTA också till billigare peng så får kika där sedan då allt är på plats igen. Alltså jag hade dille på Cult Design för många år sedan då det var nytt eller vad man ska säga. Jag bara älskar deras mönster och design. BQ tyckte jag var hopplös som letade efter deras serie när jag ville köpa nya krukor, vaser eller ljuslyktor.

Min favorit är vårt vackra asfaltsgrå fruktfat från orientserien. Det köpte BQ till oss som en julklapp till hemmet ett år och det var så gulligt gjort med tanke på att det är min favoritserie. Fatet gör sig väldigt snyggt med att ha ljus och dekoration i också, jag brukar varva lite.

Cult Design har funnits sedan 2001 och designern heter Marita Lord. Det finns produkter i fler olika material exempelvis stengods, porslin och lergods. Underbara ⇛ Cult Design håller till i Göteborg, men de är rikstäckande och finns på många butiker och webbshoppar runt om i landet.

Har ni något från Cult Design hemma hos er?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

24 reaktioner till “Cultdesign – Orientserien

 1. Alltså jag bara älskar Cult design. Jag har själv hemma ett kit i köket med diskmedels pump och tvålpump sedan flera år tillbaka. Så himla bra. Älskar också hur mycket diskmedel man sparar med att ha en pump som ger en liten klick och inte en liter åt gången, haha 😛

  Gilla

 2. Vad skönt ändå att det var negativt på covid jobbigt ändå även om det bara är en vanlig förkylning ❤ hoppas att du kryar på dej ganska snabbt nu:) Det där rosa setet var verkligen galet snyggt älskar den typen av rasa färg

  Gilla

 3. vilken tur det visade negativt , jobbigt med förkylningar nu, detta set hade jag i svart en gång i tiden, väldigt praktiskt till köket, kram

  Gilla

 4. Stackare! Inte du också. Var ju samma skit jag hade förra veckan. Är så glad för din skull att det inte va covid. Det måste ha känts skönt när resultatet dock upp. Hoppas att du kryar på dig helt inom kort och kan njuta utav våren ❤

  Cult serien är jätte fin. Jag som har asiatisk man måste nog också varna dig lite. För ibland när designers tar mönster från andra kulturer så får de ibland med olika kreationer som är kulturell eller religösa och som oftast har med döden och olika firanden utav gudar. En vän till mig köpte ett jätte fat för något år sedan och när hon visade mig det så vart jag fundersam och tog en bild på den och frågade andra om motivet på den. Det visade sig att det var en skydds cirkel mot mänskliga djävlar (var ju tur det för skydd mot människor som inte är snälla är ju alltid bra).
  En annan vän köpte ett mugg set och av någon anledning så missade hon att punkterna i olika färger skrev subahana allah (tack/prisad vare Allah) och hon är inte religös alls men det va inte riktigt det hon hade tänkt sig.

  Så ha koll på att det bara är dekorativa divalas (alla form och design skarpare har inte alltid koll på vad saker och ting betyder i andra delar av världen).

  Älskar den rosa färgen! Hur lyckades du få med mannen på ett rosa sett?
  Min man älskar färger men har något emot rosa:/

  Gilla

 5. Men usch cad jobbigt, men skönt att det inte är covid. tufft när saker i huset går sönder, och man ska ha folk hemma som fixar.
  Jag har inget av Cult hemma.
  krya på dej

  Gilla

 6. Förr köpte jag mycket cult men gått ifrån det mer och mer faktiskt. Man ändrar ju smak då och då. Dock har de en del fina grejer.

  En olycka kommer ju tyvärr sällan ensam säger man ju… är väl tre man brukar prata om.
  Är det gammalt badrum ni har? Då det lossat tänker jag…

  Hoppas du snart kryar på dig.

  Gilla

  1. Nej detär nyrustat sedan 2014. Men de satt in dålig kvalitet på kommod, det var väl slut på pengar antagligen, så de tog billigare habddstskitt. För kvalitet på badrummet är nyskick och jättebra kvalité

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s