Ovissheten väcker ångest!

Bilden får efterlikna inläggets text om fukten.

Nu är allt upp och ner i en enda röra, men det ska väl bli bra. I morgon kommer de och river ut vårt köksgolv och vi får då således se hur mycket de måste riva. Jag misstänker att de får riva golvlister och sparkskydd under skåpen också. Killen som kontrollera fukten ska även han komma hit i morgon också för att se hur fukten och förstörelsen ser ut när diskmaskin är bortmonterad och även när golvet är utrivet. För er som missat så har vi fått fuktskada i köket och det har jag skrivit om på fler ställen ⇛ Vattenskada i kök. Nu står bord, stolar och möbler från vårt kök lite överallt i övriga rum så just nu är det lite K A O S här hemma. Vet inte om det är det som blir denna veckan bara kanske, eller om de börjar lägga in nya golvet också, vi får se. Jag vet att skaderegleraren ska göra en ny rapport. Det ska anmälas till försäkringsbolaget som ska ta beslut och sedan ska det bokas tid med byggbolaget. Vi ska välja ut golv och lister. Försäkringsbolaget hade tagit ett beslut redan – Beslut: Vi måste ha en utförligare beskrivning av skadeorsaken. Gäller skadan utströmning av vatten från diskmaskin och från var/hur, eller från avloppsledning från diskbänk, kanske bäggedera.

Blir lite matt måste jag säga!

Ohh orkar inte, blir lite matt måste jag säga. Varför kan de inte göra det ordentligt från början?! Killen som var här i onsdags, skaderegleraren han kontrollerade inte precis allt som sig borde. Därför måste de då komma tillbaka igen. Ska det behöva ta ytterligare en vecka till för att de ska göra samma jobb de kunde gjort en vecka tidigare. Undrar om de själva vill gå med fukt under sina golv hemma och golv som bara sväller och vecklar upp sig mer och mer. Alltid ska det vara något sådana här gånger kan jag tycka. På lördag, alltså till helgen då är det 14 dagar sedan vi anmälde skadan. Samt om det då inte är klart då är vi inne på 3:e veckan nästa vecka.

Vi vet fortfarande inte om vi måste stå för allt själva eller om försäkringen täcker det. Lite ångestladdad att behöva gå i den ovissheten fortsatt

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

23 reaktioner till “Ovissheten väcker ångest!

 1. Så drygt när de ska dra ut på tiden genom att inte kolla allt ordentligt första gången. Jag hoppas innerligt att de setter fart snart och att försäkringsbolaget hör av sig så ni vet hur det ligger till.

  Styrke kramar ❤

  Gilla

 2. Låter jobbigt och förstår att du får ångest av att inte veta hur stor skadan är. Hoppas på det bästa och att ni får det åtgärdat så fort som möjligt.

  Gilla

 3. Men gud vad jobbigt att det ska ta en sådan himla tid och att dom inte kan göra rätt första gången förstår att de är jobbigt med svällde golv dör hemma

  Gilla

 4. Förstår att den ovissheten väcker ångest. Det räcker med att leva i röran i alla fall. Håller tummarna hårt för att försäkringen täcker det ❤

  Gilla

 5. Tråkigt att det inte kan göra ett ordentligt jobb på en gång tycker jag med. Förstår att detta ger dig ångest sen när allt inte är som det brukar och allt är kaos. Hoppas ni inte behöver vänta allt för länge 🙂

  Gilla

 6. Låter inte så kul. Men bra att arbetet med att stoppa vattnet gick ganska snabbt i alla fall 🙂.
  Kul med nytt kök. Men jag förstår din oro ❤️ Å inte veta saker. Men det kommer gå bra 🤗

  Gilla

 7. Vad det strular för er och vilken tid det tar….
  Förstår dig helt fullt, klart du vill ha bort det fuktiga…Nu…
  Fin bild dock 🙂

  Gilla

 8. Fy vad jobbigt att gå i det kaoset. Även om jag är van vid att bo på en byggarbetsplats med jämna mellanrum. Försäkringsärenden brukar ju dessvärre ta ganska lång tid det så det är nog bara att förbereda sig på det. Håller tummarna för att de ersätter skadan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.