Är fredagsmys överskattat?

Godmorgon på er, här är det början till vårfeelings kan jag tycka. Det är varmare luft och snön smälter bort mer och mer. Jag tänkte även ut och ta studiepaus snart och en härlig powerwalk i solen och då således se om vi fått några uppväxta vårtecken. Har sett fler och fler bloggare som visar det. Jag tycker nog av förmodan att det är för kallt för det här än. Jag ska i alla fall kika, tänkte gå där som jag vet att de brukar ploppa fram först. Det är också vid vattnet ”Holmen” och där älskar jag gå i alla fall för det är vatten och vackra vyer där. Fredag idag och bästa dagen på hela veckan om du frågar mig. Även att jag studerar så tycker jag att fredagar är de bästa. Det är ett härligt må bra över fredagar. Ordet Fredagsmys då, är det överskattat?

Är fredagsmys överskattat?!

När man hörde ordet fredagsmys från början så tänkte man ju genast på ledighet, soffmys, chips, godis och god mat. Är det fortfarande så man tänker? Såklart är det underbart och precis det man behöver en fredag och man ska ha en unnardag då man äter gott och lever gott. Leva gott ska man alltid vara, men jag vill nog förespråka att resterande dagar i veckan kan man ha lite sundare inslag. Söker man på fredagsmys på google så kommer det ju överlag upp recept på goda middagar. Hur ser du fredagsmys?

Ser du ordet som något positivt eller tycker du det är överskattat?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Jag har inget mail fått, men ska på intervju!

Pratade med min klasskamrat för några veckor sedan som berättade att de sökte barnskötartjänster i kommunen. De sökte till att börja med 10 st tjänster inom vikariepoolen. Både hon och jag sökte och idag kontaktade min klasskramrat mig att hon gått vidare och ska på infomöte nästa vecka. Jag blev såklart jätteglad för hennes skull och lyckoönska henne. Såklart tog jag det lite som en magspark också eftersom ingen hört av sig till mig. Jag skenade ju iväg lite i tankarna och kände att det ska då vara motigt hela tiden och lite orättvist. Jag vet förvisso att K blir färdig med studierna nu efter april så hon är ju snart klar. Jag däremot studerar ju t.o.m juli så jag har ju längre kvar och tröstade mig att det var så. Jag hann inte tänka så länge mer på det utan telefon ringer från ett lokalt nummer. En Jenny presenterar sig och berättar att det är hon som är ansvarig för rekryteringen till de 10 tjänster hon sökt och undrar om jag sett hennes mail?! Jag har ju således inte fått något mail. Hon hade mailat mig redan 17 februari och väntat på mig att jag skulle svara. Hon förstod att jag inget mail fått och vi börja om eller vad man ska säga. Jag har alltså gått vidare och ska på intervju på onsdag nästa vecka. Vad det innebär får vi se då, det får jag alltså återkomma om. Vi fick vara 4 st i det rummet som jag ska på intervju på och det kommer vara ett infomöte också så hon. Det är alltså jag och min klasskompis som ska dit samtidigt då, heja oss

Nu tänkte jag ta mig ut på en frisk powerwalk som jag skrev

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Är fredagsmys överskattat?

 1. Men så roligt att du också får komma på intervju, kan tänka mig att det kändes lite i magen först när kompisen fått mail och inte du. Hoppas att det känns bra på intervjun och att du får tjänsten.

  Gilla

 2. Åh, lycka till med intervjun! 🙂 Så kul att få vara utvald!
  Fredagsmys har vi inte slagit fasta på, däremot söndagsmys när veckan är slut. Då vill Nils ha morots- och gurkstavar med dipp. 🙂

  Gilla

   1. Inte för Nils, han får en fruktstång en gång i veckan eller naturella cashewnötter. Det är hans godis. 🤗
    Själv har jag fått praliner i födelsedagspresent idag, så jag har ätit några stycken efter att han har somnat! 😂

    Gilla

 3. Men grattis!!! Va roligt att du kom vidare på ansökan. Kommer att hålla tummarna 🙂

  Jag älskar fredagsmys. Det är veckans höjdpunkt att få markera att nu är vi lediga allihopa. Dock så varierar det från fredag till fredag. Då liten inte alltid är på myshumör. Barnen brukar få bestämma vilken mat och sen är det det givna fredags gottiset med en film som gäller 😉

  Gilla

  1. Ja det är så sant. Här har det varit popcorn och nu ska vi lägga tösen. När hon lagt sig ska vi äta vår middag, vi äter alltid lite mysigare godare middag på tu man hand på fredagar. Vi sitter förstås med henne då hon äter innan

   Gilla

 4. Just fredagar gillar jag. När man har en ledig helg framför sig efter att ha jobbet hela veckan är det mysigt att ta en lugn kväll och laga någon god mat.
  Nu när vi inte kan åka och dansa som vi vanligtvis gör på helgerna så blir det många lugna fredagar 🙂

  Gilla

 5. Skulle inte vilja eller kunna låta bli att unna mig både gott och onyttigt emellanåt. Får inte gå till överdrift åt något håll så här blir det lite extra gott ikväll.

  Gilla

 6. Älskar fredagsmys, och äter man bara ibland är det helt ok att äta mindre bra saker också. Lycka till på intervjun, och håller både tummar och tår att du får jobbet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s