Rituals produkter överallt!

God morgon, nu har jag ätit frukost efter ha lämnat tösen till skolan. Jag tog mig en frisk promenad hem och det har verkligen smält bort mycket snö. På vissa ställen är det djupa vattenpölar av att vatten samlats där och ej rinner bort. Där man precis går in vid Bellis skola, vid uppfarten. Där var det så djup stor pöl att det var vatten ända upp till stövelskaftet. Inte konstigt att hon är blöt hela tiden. Nu när jag landat lite här hemma ska jag försöka göra klart det sista på skoluppgiften som ska lämnas in denna veckan, men känner mig rätt klar redan.

Brukar ni bli torra i huden denna tid på året då det är fuktigare ute då våren närmar sig. Jag brukar bli torr på kalla vintern, men inte så mycket nu. Något jag är väldigt noga med är att smörja ansiktet morgon och kväll. Likaså är jag noga med att ha olja på mina naglar/nagelband. Det som jag tycker är skönast det är att smörja sig med handkräm. Den här handkrämen från Rituals som har produkter både för ⇛ kropp och hem är toppenbra. Rituals känner jag igen främst från spa eller hotell då jag sett att de har sina produkter där.

Vad kan man köpa på Rituals Webbshop

På Rituals webbshop kan man shoppa mer är bara hud och kroppsvård. När jag kikade runt på deras sida såg jag att deras sortiment består av mycket mer än man tror. Hade ni koll på vad de säljer?

Hud och kroppsvård

Produkter för kök och badrum

Dofter för hemmet

Makeup

Kläder

Hårvård

Min handkräm jag har har tyvärr utgått, men jag ser att de har en ersättare Handlotion ⇛ The Ritual of Jing. Dessutom gillar jag deras doftpinnar, har haft de stående på mitt handfat i badrummet och dem luktar så gott. De doftpinnar jag använde var Rituals ⇛ doftpinnar Precious Amber Mini Fragrance. Det kan verkligen förvandla fräschhet i ett rum och i vårt fall badrummet.

Amber Mini Fragrance – Doftpinnar
Sätrabrunns Spa använde Rituals produkter

Rituals produkter överallt

Vi bodde på Sätra Brunn Spa en helg med mitt jobb som en avslutning på året. Det var 2019 och jag skulle sedan sluta där tyvärr. Eller ja tyvärr var det väl egentligen inte, jag börja ju studera istället. På det hotellet så var Rituals produkter överallt. Vi använde ju deras spa också och jag valde därför att använda deras duschpumpar som stod i duschen istället för mina egna jag hade med mig. Det var en underbar upplevelse där måste jag säga. Det var i alla fall en underbar spa-upplevelse och en bra erfarenhet av deras produkter.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

50 reaktioner till “Rituals produkter överallt!

 1. Den handkrämen finns kvar 🙈 heter Jing men bytt doft till lavendel. Samma konsistens men annan doft 😍 bättre än den förra om du frågar mig.
  Gillar du doftpinnarna borde du kika närmare på vår Genie också 😍

  Gilla

 2. Man behöver inte logga in eller hitta på en e-post adress utan det är bara att klicka på wordpressloggan vid inloggningen så fungerar det.
  Vintertid blir min hud väldigt torr och händerna är ännu torrare på grund av all denna handtvätt. Gäller att ha en bra handkräm!

  Gilla

 3. Jag älskar rituals produkter och använder dem gärna – dock tycker jag inte om att smörja in mig och undviker det så det är tur att jag inte har speciellt torr hud. Ansiktet får sig lite kräm dock eftersom jag sminkar mig nästan varje dag – tror att det beror på min fibromyalgi och att det kan göra ont att röra vid huden och då blir det ännu värre om man dessutom ska gnida in något…
  Det ser supermysigt ut på Sätra brunn måste jag säga – jag skulle gilla att gå på spa om det inte var en massa andra människor där.

  Gilla

 4. Älskar deras produkter och använder nog allt utan schampot Fick en doftspray till rummet i deras kalender, och har den i badrummet. Luktar sååå gott tycker jag.

  Gilla

 5. Tack för bra tips! Min hud i ansikte är torr som fnöske spec när vädret växlar hela jäkla tiden – är så less! Så ska kika närmare på de här 😀

  Gilla

 6. Jag blir väldigt torr om händerna under vintern och nu innan värmen kommer så brukar få smörja in mina händer också med hand lotion nu :)Blir alltid lättare torr på vintern, varit så sedan jag har varit liten 🙂

  Gilla

 7. Gillar deras produkter och använder dem gärna. Får alltid en box till jul av maken och den uppskattar jag riktigt mycket.
  Jag gillar deras sockerskrubb och hudlotion, men även handkrämerna. Produkterna känns som att ha hemma SPA och lite lyxigt.

  Gilla

 8. Mina händer har varit helt galet torra denna vintern! Inte så konstigt då jag tvättar mig konstant och använder handsprit.
  Har också haft den gröna handkrämen (tror att det är samma iaf) och älskade doften! Så tråkigt att den utgått!

  Gilla

 9. Jag har nog inget från dem faktiskt, men vet många som gillar produkterna. Jag är superotrogen när det gäller hudvård och blandar märken hejvilt 🙂

  Gilla

 10. Ansikte och hårbotten har/är väldigt torra i år … vart hela vintern, speciellt runt ögonen och i hårbotten.. Så jobbigt för det svider och gör ont runt mina ögon. Men förhoppningsvis börjar det snart lätta eftersom vi numera har mer plusgrader än minus =) Jag vann flera Rituals-produkter häromveckan, men gav bort allt till en vän som verkligen älskar det märket =)

  Gilla

 11. Ja. Snön smälter snabbt nu. Okej 😊. Nu kanske du förstår varför Bellis är blöt när hon kommer hem…..hehe

  Jag har hört mycket om Rituals produkter. Men aldrig använt eller köpt. Håller mig till Body shop 🙂

  Kram❣️

  Gilla

 12. Deras kroppsprodukter e så prisvärda o bra och älskar doften jasmin, den har jag i doftljus tvål och doftpinne,spa lät så myyyysigt äh vad jag vill bada,kram

  Gilla

 13. Vad skönt att vintern börjar gå över till vår. Det behöver ni efter denna långa och kalla vinter med massor av snö.
  Jag använder olika handkrämer, inte så mycket tanke bakom, de bara blir.
  Ha det bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.